Binnaz Abla

canım yöre ezel mi bahsettiğiniz?

aaaa evet gittin mi nasıl ne dersin ? Buradan bir arkadaşa bir tek o çıktı benim de iki arkadaşım ben diyince denedi beğenmişler :)

gittim ankara topiğinde görünce koşa koşa gittim kadın olumlu konuştu ama sürekli nasihat verdi birde okudu ağırlık çötü üzerime valla beğenmedim fal gibi değildi valla bitsin de gitsem diye bekledim

Ucret ne kadarmis conem bide ismi cismi varmi hatunun?

bana dönecek diyenler oldu elbette dönmeyecek diyenlerde
Nesibe dönmeyecek dedi sanırım bir o başarılı ama yeni girecek kişi için sürekli tarih erteledi o yüzden falının yarısı çıktı
Rezzan, Aylin, Meryem, Haleh ve bir sürü isim patladı

kızlar bu selena bilemiyorumu, bir öven var bir övmeyen,, ona atmıştım çok sıra var, acaba çeksem mi yaw, bilemedim şimdi

kızlar bu selena bilemiyorumu, bir öven var bir övmeyen,, ona atmıştım çok sıra var, acaba çeksem mi yaw, bilemedim şimdi
Belli olmaz seninle enerjisi tutabilir titanla tam tutuyo tutmayanla hic tutmuyo benimle tutmadi sen bilirsin :)

Donmeyeck diyenler kimdi cnm

Belli olmaz seninle enerjisi tutabilir titanla tam tutuyo tutmayanla hic tutmuyo benimle tutmadi sen bilirsin :)

kendini su falında övmüş övmüş. bende su atmıştım. 30 tl azda değil hani. eğer bide tutmazsa varya, falın tutmamasından değil, paramın gitmesine üzülürüm.

seninle enerjisi tutanlar kim peki?

Ucret ne kadarmis conem bide ismi cismi varmi hatunun?

ismi ezel ama yukarıda bir arkadaşta beğenmemiş, şunu da dediler gelecek hakkında çok konuşmamış iki bişey demiş daha çok andan ve durumlardan bahsetmiş, bırak bunu demiş, haklı ama benim ana ihtiyacım yok gelecek önemli diyorsan gitme hayatım. İsmi ezel, yöre cafede, sakaryadaki çiçekçilerin oradaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…