- 26 Şubat 2015
- 344
- 360
- 18
- 35
Eski sevgli meslsmiyok bir dönem öyle attım sadece genelde aşk
Politikadan degil bdv den gitmis giderkende gene benimle ban puani yaristirmis manyak ya
Toliiinnntoşşşşş sana süper bir haberim var, şu yöre cafedeki kadın varya arkadaşımın deneyeceği dün iki kişi gitmişler ve baya baya beğenmişler. Ki ben de durumları bildiğimden baya beğendim bence doğru demiş, biraz olumsuz konuşmuş o yüzden ben şimdi gitmeyeceğim, azıcık canım sıkkın toparlandığımda gideceğim. Denersen yalnız gitme duman altı bir yermiş biriyle git mutlaka
Eski sevgli meslsmi
canım yöre ezel mi bahsettiğiniz?
Eskyi bilen flci oldmu dnckmi diyodalrdibir dönem de öyle attım şimdi yeni biri olacak mı diye atıyorım
ben uslanmam
aaaa evet gittin mi nasıl ne dersin ? Buradan bir arkadaşa bir tek o çıktı benim de iki arkadaşım ben diyince denedi beğenmişler :)
Eskyi bilen flci oldmu dnckmi diyodalrdi
Ucret ne kadarmis conem bide ismi cismi varmi hatunun?Toliiinnntoşşşşş sana süper bir haberim var, şu yöre cafedeki kadın varya arkadaşımın deneyeceği dün iki kişi gitmişler ve baya baya beğenmişler. Ki ben de durumları bildiğimden baya beğendim bence doğru demiş, biraz olumsuz konuşmuş o yüzden ben şimdi gitmeyeceğim, azıcık canım sıkkın toparlandığımda gideceğim. Denersen yalnız gitme duman altı bir yermiş biriyle git mutlaka
Tarot canım :)Kizlar venusamber kahvemi tarotmu?
10 gunden once gelemez oahahaha bdv de ne yazmış kiKaç gün
Eski sevgln icin attgn donemde onun akibtni biln oldumueskiye bilen derken
Belli olmaz seninle enerjisi tutabilir titanla tam tutuyo tutmayanla hic tutmuyo benimle tutmadi sen bilirsin :)kızlar bu selena bilemiyorumu, bir öven var bir övmeyen,, ona atmıştım çok sıra var, acaba çeksem mi yaw, bilemedim şimdi
Donmeyeck diyenler kimdi cnmbana dönecek diyenler oldu elbette dönmeyecek diyenlerde
Nesibe dönmeyecek dedi sanırım bir o başarılı ama yeni girecek kişi için sürekli tarih erteledi o yüzden falının yarısı çıktı
Rezzan, Aylin, Meryem, Haleh ve bir sürü isim patladı
Belli olmaz seninle enerjisi tutabilir titanla tam tutuyo tutmayanla hic tutmuyo benimle tutmadi sen bilirsin :)
basarili biri bende cogu falcinin bilmedigi ayrntyi bildi ama gelecek cikarmi bilmiyorumkızlar bu selena bilemiyorumu, bir öven var bir övmeyen,, ona atmıştım çok sıra var, acaba çeksem mi yaw, bilemedim şimdi
Ucret ne kadarmis conem bide ismi cismi varmi hatunun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?