- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Ucret ne kadarmis conem bide ismi cismi varmi hatunun?
basarili biri bende cogu falcinin bilmedigi ayrntyi bildi ama gelecek cikarmi bilmiyorum
Eski sevgln icin attgn donemde onun akibtni biln oldumu
Donmeyeck diyenler kimdi cnm
Bayada varmis selena ilkay meryem demi patladiEn net Nesibe dönmez dedi dönmedi AMA onunda başka biri olacak dediği zamanlarda yeni biri olmadı yani falları yarı yarıya çıktı
Diğerleri patladı mesela aklıma ilk gelenler: Rezzan, Selin İmer, Bilge, Aylin, Meryem, Hülya, Lale...
Bayada varmis selena ilkay meryem demi patladi
Katinaa cnm su atmdgma pismn oldum onda daha iyiymis sanirimdaha önce ne falı baktırmıştın?
bunlarda bna doncek diyenler yaaaaevet patladı hepsi
kime katina attın selenaya mı ben de tarot attım ama su atmadığım için hiç güvenmiyorum dediklerine patlar benceKatinaa cnm su atmdgma pismn oldum onda daha iyiymis sanirim
bunlarda bna doncek diyenler yaaaa
tam falı cıkan kımse yok ama rezzan falsepetı melek bırde venusamber saraylıyada daha yenı baktırdım 1 dedıgı cıktı bunlarla azda olsa enerjım tutuyo:)kendini su falında övmüş övmüş. bende su atmıştım. 30 tl azda değil hani. eğer bide tutmazsa varya, falın tutmamasından değil, paramın gitmesine üzülürüm.
seninle enerjisi tutanlar kim peki?
bana sadece kart yorumu yapmıstı katınada anı bıle bılemedı..Katinaa cnm su atmdgma pismn oldum onda daha iyiymis sanirim
evet cnm katina net konustu ben guvendim bayda sey bildi ya bende patlrmi diyosun geldimi falinkime katina attın selenaya mı ben de tarot attım ama su atmadığım için hiç güvenmiyorum dediklerine patlar bence
Bende superdi ya hersyi tek tek onume dikti ondan sakldgm sira kdr :)tam falı cıkan kımse yok ama rezzan falsepetı melek bırde venusamber saraylıyada daha yenı baktırdım 1 dedıgı cıktı bunlarla azda olsa enerjım tutuyo:)
bana sadece kart yorumu yapmıstı katınada anı bıle bılemedı..
Cnm naplm teslli donse atmam ztn mutsuzlugumdan atiyorum :)ya boşver tatlım ben üzülüyorum valla adam dönmüş dönmemiş fal atınca daha mı çabuk oluyor sanki bunun için fal baktırmaya değmez
bende çok iyiydi hep ama enerji meselesi hep dediğimiz gibi iyi düşün :)kızlar bu selena bilemiyorumu, bir öven var bir övmeyen,, ona atmıştım çok sıra var, acaba çeksem mi yaw, bilemedim şimdi
hahaha sesliii kahkahaa attımmm kızzz bana daa falaniyett hakkniyett dediydii geçenlerdee yazdımm ben bilee öylee şeylerr istemem yaaa çivisii cıktıı bu insanlarınn
kaynanasının ölümü için gün sayıyo kadın manyakhahaha sesliii kahkahaa attımmm kızzz bana daa falaniyett hakkniyett dediydii geçenlerdee yazdımm ben bilee öylee şeylerr istemem yaaa çivisii cıktıı bu insanlarınn
ablamdadaa öylee olmuştuu birii gelecekk gelecekk dedi nesibeee 2 tarihteee yanıldııı üçüncüdeee tutturduuEn net Nesibe dönmez dedi dönmedi AMA onunda başka biri olacak dediği zamanlarda yeni biri olmadı yani falları yarı yarıya çıktı
Diğerleri patladı mesela aklıma ilk gelenler: Rezzan, Selin İmer, Bilge, Aylin, Meryem, Hülya, Lale...
evlerdenn ırakk kızzzkaynanasının ölümü için gün sayıyo kadın manyak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?