Binnaz Abla

Peki Sevvalin dedikleri cikti mi sekerim ?

Peki Sevvalin dedikleri cikti mi sekerim ?

daha vakit var maalesef ama an ve geçmişde iyiydi:) zamana takılmayın ve eğer adım atması gerekn siz iseniz çekinmeyin klütfen belki şuana dek adım atsaydınız bu kadar fala gerek kalmayacaktı durumunu bilmiyorum ama öyle yazasım geldi umarım yanlış anlamazsın

Yok sekerim, niye yanlis anlayayim haklisin......ama bende ortalik biraz karisik, yani gercekten adamin bana gelmesi gereken bir durumdayim. Ortalik net olsaydi, tabi ki de yanasmakla kalmaz, gol bile atardim

Yok sekerim, niye yanlis anlayayim haklisin......ama bende ortalik biraz karisik, yani gercekten adamin bana gelmesi gereken bir durumdayim. Ortalik net olsaydi, tabi ki de yanasmakla kalmaz, gol bile atardim

o durumdaysanız tarota inanın gelecek değil ama an ve durumda gerçekten yol gösterici tecrübeyle sabittir:)

hak yemek istemem çoğu benzerdi ama bence Melek,Nesibe,Serra zaten ben binnaz abladakileri pek beğenmiyorum , telwede de kiraze,rumi,Esince,ve womenn,saraylıhanım çok iyiydi gerçekten biz ark. okuduk çok şaşırdı o da yani nerden bilmişler deyip... şu womenn'a benden başka baktıran da yok galiba biri paylaşsın yahu baktırdıysa:)

Tarotta da her kafadan bir ses cikiyor....sekerim sen kimin an tespitlerini basarili buluyorsun tarotta?

hımm bende öyle olmuyor aslında farklı sesler çıkmıyor yani sende sıkıntı o ne yapacağını şaşırıyorsun bu durumda ayrıca şuan birine baktırdım bekliyorum bilirse paylaşıcam bilmezse bahsetmem bile:))

Benim ne istedigim belli ama adam hakkinda farkli yorumlar var Birbirinize uygun degilsiniz, zaten hayirli degil diyenler, bu is olmaz diyenler, olabilir ama beklemen lazim diyenler hufffffff yazarken daraldim, zaten bir isim de kolayca olsun disimi kiricam

Bugun saraylihanim a tarot gonderdim, yarin kahve gonderirim Rumi, women ve esinceye baktircam sanirim. Esinceye mayista mi ne baktirmistim, dedigi tarih kasim/aralik ..bakalim

Bu arada Kehriban a baktirdim, su cumlesine hayran kaldim : "o kızda çaçaron dik başlı biri aranızda cok fark var.."

Son düzenleme:

okuduğum kadarıyla senin durumunla benimki aynı bende de ''o kız'' var maalesef.olmasaydı herşey çok başka olabilirdi.

yahu sen ileriyi takma şimdi boşver şimdi adam ne düşünüyor ne hissediyor oraya odaklan onda da çelişmesinler bir zahmet women'a en önce baktır:)) çok meraktayım adı hiç geçmemiş çünkü, çok beklemek de zor valla akışına bırak olacaksa oluyor inan bana geç de olsa oluyor kaderde varsa bitmiştir mevzu ben de çelişsin biri de diye fal baktırıyorum işte ama vardı saçma biri online değil reelde baktırmıştım salladı durdu adamı hatırladım şimdi ama o beni de bilemedi zaten biri geçmiş ve anı bilemiyorsa geleceği nasıl bilsin

Adam malin teki bence hicbir sey dusunmuyor......kim nereye cekerse oraya gidiyor

Ben de katiliyorum, kaderde varsa oluyor ama 1 yil beklemem mesela..olacagi varsa Aralik a kadar ugrasirim, yoksa da s...r edip kafamdan cikarip aticam. Akisina biraka biraka 27 yasina geldim, yasitlarim teker teker evlenirken ben hala Alla Alla olur mu diye falcilara soruyorum Dedim ya, mottom olursa ekime, olmazsa s......e kadar

Kismet mi diye beklemekten biktim, o yuzden ben adamlara yanasmaya karar verdim 2-3 ay bakiyorum, olacagi yoksa s..r edip yeni adaya geciyorm

Son düzenleme:
okuduğum kadarıyla senin durumunla benimki aynı bende de ''o kız'' var maalesef.olmasaydı herşey çok başka olabilirdi.

Sevgili rihannas, Amerikali bir arkdasim baska bir kiz arkadasa demisti ki: "dodo kuslari gibi olmalisin, diger kusu yuvadan yavas yavas itmelisin " . Offffff cok gulmustum rihanna, belki sen de dodo olmalisin

Son düzenleme:

açıkçası ben çok yaşadım bu kadersel olayları ve çevremde aynı şekilde bazen oturur konuşup güleriz nasıl oldu ya nasıl yaşandı diye ama dediğin gibi yoksa kaderinde olmuyor hem bu ne rahatlık karşı taraftaki kaybetme korkusu olsun ya başkası olursa diye endişe etsin biraz canım bence başkasına yönelin o da pişman olsun tabi sonra çıkıp sen onu seçmeseydin biz olabilirdik diyerek saç baş yoldurtmasın da:18: falım hala gelmedi kahve yolladım ama meraktayım bakalım

Sevgili rihannas, Amerikali bir arkdasim baska bir kiz arkadasa demisti ki: "dodo kuslari gibi olmalisin, diger kusu yuvadan yavas yavas itmelisin " . Offffff cok gulmustum rihanna, belki den de dodo olmalisin

:))))) çok güldüm.ayy keşke buluşsakta anlatsak birbirimize.falcılardan daha iyi akıl vereceğimiz kesin.

Valla %100 katiliyorum dediklerine......Ne demek diger adami secmeseydin yani, zamaninda sen yuz verdin de biz mi secmedik, baktik ki olmuyor, zorlamayip diger adama gittik biz de di mi Mal bu erkekler gercekten, sonra da mutsuzum diye yakiniyorlar. Bu gerzek adam da bana hayattan cok mutsuzum dedi, ee mutsuzsan cozum belli, yol belli gel Cherry nin kollarina degil mi

Kehriban a gercekten bayildim, roman falci edasiyla girmis olaya, Turkcesi de fenaydi . Saraylidan da tarot beklyrm hadi bakalim. Kesira ve Gizem Sitare benzemeyen seyler soyleyerek kafami bulandirdilar.

Rihannas dostum, senden adeta bir Demet Sener performansi beklyrm ...goster kendini :))) Ben yurtdisindayim, eve yilbasinda gelicem, ayni sehirdeysek bulusak :)))

Bugun amma konustum, Sarayli nin fali gelince yorumumu yapar ve susarim artik.

Son düzenleme:

bayıldım ben sana yaaa çok ama çok sevimli bi insansın.ben istanbulda yaşıor sayılırım ailem ankarada ama.

birinizde elinaablaya falcıkatinaya bi baktırsanıza arkadaşlar beeğenirseniz yeni bi falcı keşfetmiş oluruz.ben ikisini de çok beğendim.

birinizde elinaablaya falcıkatinaya bi baktırsanıza arkadaşlar beeğenirseniz yeni bi falcı keşfetmiş oluruz.ben ikisini de çok beğendim.

falcıkatina benim telvede baktırdığım ilk falcı. ve iyi de bulmuştum o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…