- 23 Ağustos 2012
- 51.939
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.003
- 898
Ben tarot baktırıyorum bu zamana dek 4 kere baktırmışımdır herhalde hiç çelişmedi ve her seferinde farklı durumlardanda bahsetti yani asıl olay için hep aynı ama ekstra durumlarda da kendini tekrar etmedi yani,Sevval hnma ben de baktırdım o da aynıydı diğerleriyle benim zaten falları okusanız gülersiniz hep aynıbence bir kere bilirse devamı geliyor ama baştan uyuşmadığınızı sallayın mesela melih,Nurdanus bana hiç uymadı yani belki söyledikleri paraleldi diğerleriyle ama ısınamadım onlara bilmiyorum
Peki Sevvalin dedikleri cikti mi sekerim ?
daha vakit var maalesef ama an ve geçmişde iyiydi:) zamana takılmayın ve eğer adım atması gerekn siz iseniz çekinmeyin klütfen belki şuana dek adım atsaydınız bu kadar fala gerek kalmayacaktı durumunu bilmiyorum ama öyle yazasım geldi umarım yanlış anlamazsın
Yok sekerim, niye yanlis anlayayim haklisin......ama bende ortalik biraz karisik, yani gercekten adamin bana gelmesi gereken bir durumdayim. Ortalik net olsaydi, tabi ki de yanasmakla kalmaz, gol bile atardim
o durumdaysanız tarota inanın gelecek değil ama an ve durumda gerçekten yol gösterici tecrübeyle sabittir:)
Tarotta da her kafadan bir ses cikiyor....sekerim sen kimin an tespitlerini basarili buluyorsun tarotta?
hımm bende öyle olmuyor aslında farklı sesler çıkmıyor yani sende sıkıntı o ne yapacağını şaşırıyorsun bu durumda ayrıca şuan birine baktırdım bekliyorum bilirse paylaşıcam bilmezse bahsetmem bile:))
Ben balik yukselen baligimyani oz be oz baligim , extra hassas extra duygusalim
eksisozlukte balik burcu entry si altina birisi : "fala inanan salaklar bu insanlardan cikar" demis heheh ne kadar hakli
Benim ne istedigim belli ama adam hakkinda farkli yorumlar varBirbirinize uygun degilsiniz, zaten hayirli degil diyenler, bu is olmaz diyenler, olabilir ama beklemen lazim diyenler hufffffff yazarken daraldim, zaten bir isim de kolayca olsun disimi kiricam
Bugun saraylihanim a tarot gonderdim, yarin kahve gonderirimRumi, women ve esinceye baktircam sanirim. Esinceye mayista mi ne baktirmistim, dedigi tarih kasim/aralik ..bakalim
Bu arada Kehriban a baktirdim, su cumlesine hayran kaldim : "o kızda çaçaron dik başlı biri aranızda cok fark var.."
Benim ne istedigim belli ama adam hakkinda farkli yorumlar varBirbirinize uygun degilsiniz, zaten hayirli degil diyenler, bu is olmaz diyenler, olabilir ama beklemen lazim diyenler hufffffff yazarken daraldim, zaten bir isim de kolayca olsun disimi kiricam
Bugun saraylihanim a tarot gonderdim, yarin kahve gonderirimRumi, women ve esinceye baktircam sanirim. Esinceye mayista mi ne baktirmistim, dedigi tarih kasim/aralik ..bakalim
Bu arada Kehriban a baktirdim, su cumlesine hayran kaldim : "o kızda çaçaron dik başlı biri aranızda cok fark var.."
yahu sen ileriyi takma şimdi boşverşimdi adam ne düşünüyor ne hissediyor oraya odaklan onda da çelişmesinler bir zahmet women'a en önce baktır:)) çok meraktayım adı hiç geçmemiş çünkü, çok beklemek de zor valla akışına bırak olacaksa oluyor inan bana geç de olsa oluyor kaderde varsa bitmiştir mevzu ben de çelişsin biri de diye fal baktırıyorum işte ama vardı saçma biri online değil reelde baktırmıştım salladı durdu adamı hatırladım şimdi ama o beni de bilemedi zaten biri geçmiş ve anı bilemiyorsa geleceği nasıl bilsin
okuduğum kadarıyla senin durumunla benimki aynı bende de ''o kız'' var maalesef.olmasaydı herşey çok başka olabilirdi.
Adam malin teki bence hicbir sey dusunmuyor......kim nereye cekerse oraya gidiyor
Ben de katiliyorum, kaderde varsa oluyor ama 1 yil beklemem mesela..olacagi varsa Aralik a kadar ugrasirim, yoksa da s...r edip kafamdan cikarip aticam. Akisina biraka biraka 27 yasina geldim, yasitlarim teker teker evlenirken ben hala Alla Alla olur mu diye falcilara soruyorum
Kismet mi diye beklemekten biktim, o yuzden ben adamlara yanasmaya karar verdim2-3 ay bakiyorum, olacagi yoksa s..r edip yeni adaya geciyorm
Sevgili rihannas, Amerikali bir arkdasim baska bir kiz arkadasa demisti ki: "dodo kuslari gibi olmalisin, diger kusu yuvadan yavas yavas itmelisin" . Offffff cok gulmustum rihanna, belki den de dodo olmalisin
açıkçası ben çok yaşadım bu kadersel olayları ve çevremde aynı şekilde bazen oturur konuşup güleriz nasıl oldu ya nasıl yaşandı diye ama dediğin gibi yoksa kaderinde olmuyor hem bu ne rahatlık karşı taraftaki kaybetme korkusu olsun ya başkası olursa diye endişe etsin biraz canım bence başkasına yönelin o da pişman olsuntabi sonra çıkıp sen onu seçmeseydin biz olabilirdik diyerek saç baş yoldurtmasın da:18: falım hala gelmedi kahve yolladım ama meraktayım bakalım
Valla %100 katiliyorum dediklerine......Ne demek diger adami secmeseydin yani, zamaninda sen yuz verdin de biz mi secmedik, baktik ki olmuyor, zorlamayip diger adama gittik biz de di miMal bu erkekler gercekten, sonra da mutsuzum diye yakiniyorlar. Bu gerzek adam da bana hayattan cok mutsuzum dedi, ee mutsuzsan cozum belli, yol belli gel Cherry nin kollarina degil mi
Kehriban a gercekten bayildim, roman falci edasiyla girmis olaya, Turkcesi de fenaydi . Saraylidan da tarot beklyrm hadi bakalim. Kesira ve Gizem Sitare benzemeyen seyler soyleyerek kafami bulandirdilar.
Rihannas dostum, senden adeta bir Demet Sener performansi beklyrm ...goster kendini :))) Ben yurtdisindayim, eve yilbasinda gelicem, ayni sehirdeysek bulusak :)))
Bugun amma konustum, Sarayli nin fali gelince yorumumu yapar ve susarim artik.
birinizde elinaablaya falcıkatinaya bi baktırsanıza arkadaşlar beeğenirseniz yeni bi falcı keşfetmiş oluruz.ben ikisini de çok beğendim.
birinizde elinaablaya falcıkatinaya bi baktırsanıza arkadaşlar beeğenirseniz yeni bi falcı keşfetmiş oluruz.ben ikisini de çok beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?