Binnaz Abla

kızlarr cherryy banlıı amaa onaa bişii dememm lazımm yazıncaa yinee gidiyomuu mesajımm

yiğite atmadım selena patladı bende
Nesibe bana şubat dedi en son çok detay vermedi ama şu hoşlandığım çocukta şubatta çıktı karşıma bakalım sonu nasıl olacak :)

Rezzn ablaya fal attim kizlar denemek isyiyodum attim nasildir kendisi dediklerini yasayan oldumu

Rezzn ablaya fal attim kizlar denemek isyiyodum attim nasildir kendisi dediklerini yasayan oldumu
Rezzan abla hakikaten abla yani..insanın bu kadar hoş ve rahatlatıcı tatlı bi sesi olur.insan psikolojisinden çok iyi anlayan biri öyleki o kadar tatlı anlatıoki dedikleri çıkarmı çıkmazmı şumu bumu düşünmüyosun o an:) ama bende yerli yerinde anda çok iyiydi gelecek beklemede..pembede diildi

Hrp olumlumu dur gercekci olsa iyiydi :)

abla olarak gerçekten iyi ama keske psikolojiye göre yorum yapmasa görebildiğini söylemesini tercih ederdim

Rezzan banadaa oyledir dediklerinide yasamisimdir hatta pembe tablocu denir bazilarina oyledir belki ama bana kotu bi olayi soylemisti duyucaksin diye ayni konuda mesala nesibe olumlu konusmustu , rezzanin dedigi oldu ama soyleme sekli diye bisey var ondada basarili bence gercekten dertlesiyormus gibi hissediyorsun olumsuz bile olsa kalbini kirmiyor kadin

Pembcmi cnm sana olumlmydu bayda oy almis nabza goremi serbet veriyo
bende esas konuda çok kötü yanıldı evet dostluğunu severim ama fal çok ayrı birsey , dostluk çok ayrı o yüzden nabza göremi yoksa enerjimi kestiremedim hiç bende sadece seyahat gezi konuları çıkmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…