- 16 Şubat 2015
- 448
- 824
- 133
canım sen kaç günde bi fal baktırıyosun?evet cnm katina net konustu ben guvendim bayda sey bildi ya bende patlrmi diyosun geldimi falin
Bu ara hergun :)canım sen kaç günde bi fal baktırıyosun?
yeni mi baktırdın canım? patladı derken anı da mı bilemedi, yoksa gelecek mi patladı?:)Serkan bende boooomm tam binnaz ablaya layık bi pembeci bıraksın tellweyi bence
off çok değil mi canım:)Bu ara hergun :)
canım serkan sende iyi miydi anda? yoksa hep gelecekle ilgili güzel şeyler mi söylüyor?kahveydi. ama kahveye falan baktığı yok, suya bakıyor belli.
Yok cnm bu ara ole oldu ilky merym rezzn abla :)off çok değil mi canım:)
sağlamasını yapmak için mi baktırıyosun :)
Evet olumlu konusuyolar teyit ediyorum :)off çok değil mi canım:)
sağlamasını yapmak için mi baktırıyosun :)
Canım parana yazık değil mi hergün fal mı atılırEvet olumlu konusuyolar teyit ediyorum :)
daha atmicam ztn rezzanla kapattim :)Canım parana yazık değil mi hergün fal mı atılır
su falı attın mı hiçdaha atmicam ztn rezzanla kapattim :)
Yok atmdm selenaya aticam ama daha yni bktrdm biraz zmn gecsin aticam.su falı attın mı hiç
bende selenaya atıcam ilk ve son kezYok atmdm selenaya aticam ama daha yni bktrdm biraz zmn gecsin aticam.
canım serkan sende iyi miydi anda? yoksa hep gelecekle ilgili güzel şeyler mi söylüyor?
bska kimlere bktrdnbende selenaya atıcam ilk ve son kez
Falımpirde jessicaya tarot attım neden ayrıldığımızı bildi büyü var dedi inansam mı bilemedimbska kimlere bktrdn
Canım parana yazık değil mi hergün fal mı atılır
Falımpirde jessicaya tarot attım neden ayrıldığımızı bildi büyü var dedi inansam mı bilemedim
bilemiyorum canım herkesin düşüncesi farklıherkes böyle bir dönemden geçer..bizlerin günde kaç kişiye fal attığımız zamanlar vardı. çok şükür o günler geride kaldı.
İnanmadım zaten bide selenaya su atıcamjessicaya sakın inanma herkese büyü var der. dedikleride çıkmaz.
İnanmadım zaten bide selenaya su atıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?