- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
öyle tabi de bazen biliyolar insan merak ediyomerak ediyorsan at. ben sırf merakımdan attım. yoksa herşey olacağına varıyor aslında.
Bende e tam o donemdeyim cnm :)herkes böyle bir dönemden geçer..bizlerin günde kaç kişiye fal attığımız zamanlar vardı. çok şükür o günler geride kaldı.
Bende e tam o donemdeyim cnm :)
Donse atmmki ztn :) senin akibeti bilen oldumuanlıyorum seni. aşkın tavan yaptığı, ne olcak neler olacak diye heyecanlandığın dönemler ya da çektiğin acıların sonu nereye varacak dediğin belirsizliklerin,, seni ikide bir fal atmaya itiyor.
Daha once hicbi falciya soylemedigin seylermiydi?Kızlar dün akşam en ufak bi beklentim olmadan hatta pişman olucağımı düşünerek bir yolun varda cem astrid diye birine kahve falı attım. Daha yeni gelmiş. Sabah yorumlamış. Okudum ve inanılmaz beğendim. Bu kadar mı nokta atışlı olabilir. Hatta bi an en yakın arkadaşım mı bu acaba ya falcı hesabı mı açtı nasıl bilebilir diyerek okudum yorumunu. 7 buçuk lira ücreti yükseltmeden deneyin derim
öyle şeyler değildi ya bildiğin dün gece lank diye bi arkadaşımın gelip teklif ettiği bi plan prgoramı söyledi daha bi sürü şeyler falan nasıl anlatıcağımı da bilemedim burda açık vermedenDaha once hicbi falciya soylemedigin seylermiydi?
rezzan nasıldı ne dedi canım?daha atmicam ztn rezzanla kapattim :)
anlayan olsa kimse o sitelere bulaşmaz zatenKızlar yeni konu açtım anlayan kahve falıma bakabilir mi
Bunu bende düşündüm. Bende siteye yolladım anlayan vardır elbet bakan oluyo çünkü gönderdiğimdeanlayan olsa kimse o sitelere bulaşmaz zaten
Pek online olmuyo galiba ne zaman yakalayabilirizki?öyle şeyler değildi ya bildiğin dün gece lank diye bi arkadaşımın gelip teklif ettiği bi plan prgoramı söyledi daha bi sürü şeyler falan nasıl anlatıcağımı da bilemedim burda açık vermedenama şaşırttı denenebilir
bilmem dün akşam yolladım ben çevrimdışı olmuş yollar yollamaz sabah da yorumumu yapmış yollamış belli olmuyo saatleri sanırımPek online olmuyo galiba ne zaman yakalayabilirizki?
şu fal olayından dolayı ben artık sıkılmaya basladım..birine baktırıyoruz sonra tekrar baktırdıgımızda tersini söylüyor günlerinde mi değiller anlamadım..bana karsındaki insanın kalbi ters dönmüş dedi tam tersi benim kalbim birden ters döndü soguma geldi o da uzun zamandır görmediğim içinde olabilir ki ters döndü demelerine ragmen karsımdakı ınsan arkadaslarını devreye sokmaya basladı öyle olsa neden soksun kı devreye? sonra bana kızla aralarındakı bag guclenmıs dedıler uc hafta önce ayrılmıslar kı dun kızı ıkı tane erkekle gordum..bızım eskısını de hep arkadaşları ıle goruyorlar hangı seven ınsan sevdıgı kadının gece vaktı ıkı erkekle sokakta olmasını ıster?meryeme tekrar aynı hesaptan attıgımda bana bu sefer tekrar aynı şeyleri söyledi ki secımlerımı durumlarımı benı neler bekledıgını secımlerımı yıneledı bu seferde bırkac sey dogru cıktı on gun once baktırmıstım yıne esas olay ıcın o da hala devam edıyor demıstı ama barısırlar mı muamma bılemıyorum boyle..bız sureklı baktırarak negatıfı cıdden uzerımıze cekıyoruz..bırde bana s harfı gelırse onu sec dıyorlar emıne dahıl herkes bana bu harfı verdı bu yogunlukta ne olur bılemem ama kararlarıma da dırekt bunu sec dıyerek yon verdırmelerı hayatıma mudahale edıyormus gıbı olmaya basladı.bunu secersen daha ıyı olur dese anlayacagım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?