Binnaz Abla

anlıyorum seni. aşkın tavan yaptığı, ne olcak neler olacak diye heyecanlandığın dönemler ya da çektiğin acıların sonu nereye varacak dediğin belirsizliklerin,, seni ikide bir fal atmaya itiyor.
Donse atmmki ztn :) senin akibeti bilen oldumu

Kızlar dün akşam en ufak bi beklentim olmadan hatta pişman olucağımı düşünerek bir yolun varda cem astrid diye birine kahve falı attım. Daha yeni gelmiş. Sabah yorumlamış. Okudum ve inanılmaz beğendim. Bu kadar mı nokta atışlı olabilir. Hatta bi an en yakın arkadaşım mı bu acaba ya falcı hesabı mı açtı nasıl bilebilir diyerek okudum yorumunu. 7 buçuk lira ücreti yükseltmeden deneyin derim

naz geleceği tutturuyor mu?Anlık durum mükemmeldi ağzım açık kaldı resmen meryem'den sonra ikinci şoku yaşadım.

Daha once hicbi falciya soylemedigin seylermiydi?

Daha once hicbi falciya soylemedigin seylermiydi?
öyle şeyler değildi ya bildiğin dün gece lank diye bi arkadaşımın gelip teklif ettiği bi plan prgoramı söyledi daha bi sürü şeyler falan nasıl anlatıcağımı da bilemedim burda açık vermeden ama şaşırttı denenebilir

Selam kızlar, ben propanol. Bazı sebeplerden dolayı yeni hesap açtım

Ugga'nın okulla ilgili dediği çıktı. Bi olumsuzluk yaşayacaksın ama çözülecek demişti neyseki hallettim. Sanırım selena da söylemişti bunu.
Fala ara verdim 2 haftadır fal sitelerine bile girmiyorum ve üzerimdeki negatif enerjinin temizlendiğini hissediyorum cidden. Ama bugün yine fal aşkım tuttu. Yine de azimliyim, fal orucuna devam

Bu arada çok geçmiş sayfalara gidemedim ama Serkan diye birinden bahsediyorsunuz. Bahsettiğiniz tellwe medyumserkan ise ben çok beğenmiştim. An ve geçmişte mükemmeldi ama gelecek patladı.

Pek online olmuyo galiba ne zaman yakalayabilirizki?

şu fal olayından dolayı ben artık sıkılmaya basladım..birine baktırıyoruz sonra tekrar baktırdıgımızda tersini söylüyor günlerinde mi değiller anlamadım..bana karsındaki insanın kalbi ters dönmüş dedi tam tersi benim kalbim birden ters döndü soguma geldi o da uzun zamandır görmediğim içinde olabilir ki ters döndü demelerine ragmen karsımdakı ınsan arkadaslarını devreye sokmaya basladı öyle olsa neden soksun kı devreye? sonra bana kızla aralarındakı bag guclenmıs dedıler uc hafta önce ayrılmıslar kı dun kızı ıkı tane erkekle gordum..bızım eskısını de hep arkadaşları ıle goruyorlar hangı seven ınsan sevdıgı kadının gece vaktı ıkı erkekle sokakta olmasını ıster?meryeme tekrar aynı hesaptan attıgımda bana bu sefer tekrar aynı şeyleri söyledi ki secımlerımı durumlarımı benı neler bekledıgını secımlerımı yıneledı bu seferde bırkac sey dogru cıktı on gun once baktırmıstım yıne esas olay ıcın o da hala devam edıyor demıstı ama barısırlar mı muamma bılemıyorum boyle..bız sureklı baktırarak negatıfı cıdden uzerımıze cekıyoruz..bırde bana s harfı gelırse onu sec dıyorlar emıne dahıl herkes bana bu harfı verdı bu yogunlukta ne olur bılemem ama kararlarıma da dırekt bunu sec dıyerek yon verdırmelerı hayatıma mudahale edıyormus gıbı olmaya basladı.bunu secersen daha ıyı olur dese anlayacagım..

Fallarimdan cikan birsey oldu ama su an kim bildi kim bilemedi hatirlamiyorum bastan okumam lazim
Hasta birinin haberini alicaksin demislerdi ve bu yüzden yola cikicaksin dediler agiz birligi etmis gibi birkac falci ayni seyi söylemisti..
Yola gitme olayi yok cünkü hasta kisi ile ayni sehirdeyiz fazla uzagimda oturmuyor..
Akrabam kendisi az görüstügüm nerdeyse küs oldugumuz bir kimse..

Kızlar ben de şimdi burdaki yorumlara istinaden medyum Serkan a kahve falı attım. Bence 10 TL ye göre gayet iyi gibiydi. Genel yorumlar yapmış gibi dursa da esas konu hakkında birçok kişinin hatta çok iyi dediğimiz falcılarla aynı şeyi söylemiş. Uslubu da çok şirin kızım kızım diyip duruyor:)

Falcilarin dediklerine göre asla karar alma onlarin gördükleri bazen dogru olmuyor.. En matiklisi ne ise onu sec..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…