Binnaz Abla

naz geleceği tutturuyor mu?Anlık durum mükemmeldi ağzım açık kaldı resmen meryem'den sonra ikinci şoku yaşadım.
nazz anda çok çok iyi ben de beğeniştim.çocuğu bire bir tarif etti, benim çocuğa yaptıklarımı falan bir bir vurdu yüzüme:) gelecek de az kaldı nisana kadar demişti. bir iki ay içinde gelişme olursa hemen yazıcam buraya:)

Ne atmistin kahve tarot?

Arkdaslar rezzan abla beni mahvetti ya cok olumsuz konustu

Ceme soru sormuştum cevabını okudum şimdi. Ben yine şokbu akşam için planım vrdı sonucunda ne olucağını bilmediğim. saati saatine bilmiş olcakları da söylemiş noluyo ya dediği gibi olursa gece hemen yazarım kızlar şaşkınım

yuuuuh diyorum.enteresan mutlaka haber verr kuzum:))

ya o adam benim de dikkatimi çekiyordu valla enerji midir nedir ilgimi çekti ama atmadım, bir de kimle pararlel konuştu onu da bi de hele

kım bu canımmmm fal baktırmıyorum uzun suredır bgn fal askım deprestı yıneee

yuuuuh diyorum.enteresan mutlaka haber verr kuzum:))
olur olmaz haber vericem canım
ya o adam benim de dikkatimi çekiyordu valla enerji midir nedir ilgimi çekti ama atmadım, bir de kimle pararlel konuştu onu da bi de hele
ben ilk defa dün akşam gördüm başka birine bakarken itiraf etmem gerekirse profil fotosu ilgimi çekti çok yakışıklı bi adam vardı ondan attım
kım bu canımmmm fal baktırmıyorum uzun suredır bgn fal askım deprestı yıneee
biryolunvar cem astrid canım

kızlar çok da övmek istemiyorum başkasına tutar tutmaz kötü hissederim reklam yapıyo gibi hissettim kendimi ama şaşkınlıktan paylaşmadan duramadım

Çok sıkıldım fal atmaktan ama şimdi kanım da bir kaynamadı değil hani, bu cem olumsuzu da söylüyor mu sence canım pembecilik sezinledin mi theraven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…