Binnaz Abla

şoklardayımmm..gerçi o kadın çok kibar ama gerçekçi.moralini bozma Allahtan başkası
bilemez bizimkisi maymun iştahlılık öylesine öğrenme merakı..patlayanda var çıkanda çok.
Kibar olsa nolck asla olmaz dedi resmn bi kapi bile brkmdi ne hissediyrm nede goruyorum seni kndrmk istemem dedi bitirmis seni dedi

merhabaaa :) tazecik üyeyim ben daha...:) kızlar ya kime fal baktırsam sende büyü var demeye başladılar. Bu gönderdiğiniz fal sitelerinden büyüyü falan da bilen biri var mı? 4bin küsur tane sayfa acıyın bana hepsini okuyamadım :/ bi de bissürü isim kime baktırsam bilemedim

İnternet üzernden baktırdığın falcılar mı dedi büyü var diye? ve ne büyüsü saç teli büyüsümü varmış

yok internetten hiç fal baktırmadım. bende fal bakarım bazen eserse. kendi falımda kendim görmüştüm ilk. sonra bi hocaya götürdü annem. para peşinde olmayan bi dedeydi. büyü var sende dedi bozalım dedi tamam dedim öyle kaldı. bu ara bir iki kişiye baktırdım öylesine. kime baktırsam eski yazı var burda diyorlar. işlerim de hiç yolunda gitmiyor. acaba dedim var mı hala öyle bir şey

Banada öyle şeyler diyolar canım. Tellwede selenayı çok övüyolar ona baktır istersen. Sana kahve falı atsam yorumlayabilirmisin rica etsem

İnternet üzernden baktırdığın falcılar mı dedi büyü var diye? ve ne büyüsü saç teli büyüsümü varmış
yok internetten hiç fal baktırmadım. bende fal bakarım bazen eserse. kendi falımda kendim görmüştüm ilk. sonra bi hocaya götürdü annem. para peşinde olmayan bi dedeydi. büyü var sende dedi bozalım dedi tamam dedim öyle kaldı. bu ara bir iki kişiye baktırdım öylesine. kime baktırsam eski yazı var burda diyorlar. işlerim de hiç yolunda gitmiyor. acaba dedim var mı hala öyle bir şey

Büyü varmış falcılara değil de bi hocaya bozdur eğer gerçekten varsa

4 ay oldu cnm iletisim yok rezzn icimi okudu sanki ilkay bile doner dedi rezzn yakti beni
rezzanın hisleri oldukça kuvvetli banada çok olumlu konuşmadı ama beni tatmin etti söyledikleri.
önemli olan istediğimizi söylemesi değilki bildikleri. malesef tatlım

Bnda bkrmsn

canım ben fal bakmıyorum.. hayatımda herşey yeterinde kötü gidiyor zaten fallar çok enerjimi alıyor ve enerjilerle çalıştığım için şöyle bir hatırlatma yapmak istiyorum hepinize nacizane,

Çok sık fal baktırmak bakana da baktırana da kötü etkiler. Baktıranın hayatından iyi şeyleri mutlaka ya götürür ya ertelenmesine sebep olur. Burada bahsettiğim kırk yılda bir fal baktıranlar değil. Falı kendine saplantı haline getirmiş, her şeyi falda arayan arkadaşlar. Hepimiz kötü zamanlarımızda fala sarıyoruz. En azından bir kere baktırın tam baktırın derim :)

Sevgilerimle

Öyle çok fal baktıran biri değilim bi kaç gündür burayı takip ediyorum selenaya fal atmayı düşünüyorum ama şuan değil daha zamanı var. Sende bakıyorum deyince baktırayım dedim. Yinede sen bilirsin sağol yinede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…