Sende çok saol canım anlayışın için. Ben hacı hoca mı arayacağım şimdi :SÖyle çok fal baktıran biri değilim bi kaç gündür burayı takip ediyorum selenaya fal atmayı düşünüyorum ama şuan değil daha zamanı var. Sende bakıyorum deyince baktırayım dedim. Yinede sen bilirsin sağol yinede :)
Kuran kurslarına sor canım onlar seni yönlendirirSende çok saol canım anlayışın için. Ben hacı hoca mı arayacağım şimdi :S
ya onlara ters gelmezmi öyle şeyler :/Kuran kurslarına sor canım onlar seni yönlendirir
Enerji ile calisiyorsan sen topraklama yapabilirsinya onlara ters gelmezmi öyle şeyler :/
yok canım. banada bi falcı sende büyü var biri saçının telinden almış yapmış dedi. araştırdım gerçekten büyü varmış. Nihat hatipoğlu bile söylüyo büyü var diye. Kim bilir senin gibi kaç kişi gidip soruyodur sende git sor onlar sana ne yapman gerektiğini söylerler. bende annemle en yakın zamanda bi hocaya gidicemya onlara ters gelmezmi öyle şeyler :/
element enerjileri çalışmıyorum ya, daha değil en azından. Solar ve kök çakramın durumları da pek iç açıcı değil. Bu ara çakra ve bilinçaltı çalışmaları yapmam lazım. yani ben altından kalkamam şu an için. üzerimdeki ağırlığını hissetmesem pek büyüyle falan işim olmaz ama bu ara fazla olmaya başladıEnerji ile calisiyorsan sen topraklama yapabilirsin
yok canım. banada bi falcı sende büyü var biri saçının telinden almış yapmış dedi. araştırdım gerçekten büyü varmış. Nihat hatipoğlu bile söylüyo büyü var diye. Kim bilir senin gibi kaç kişi gidip soruyodur sende git sor onlar sana ne yapman gerektiğini söylerler. bende annemle en yakın zamanda bi hocaya gidicem
Ben bulursam sana söylerim canım. Ama git sor mutlaka basit bişey değillvalla bulucam artık, bulamazsam seninle haberleşelim sen bence kesin bulursun
doğru diyosun canım çok saolBen bulursam sana söylerim canım. Ama git sor mutlaka basit bişey değill
rica ederim canım bide sadece tek bişey sorucam sanadoğru diyosun canım çok saol
sor tabikirica ederim canım bide sadece tek bişey sorucam sana
benim falımda çok belirgin bi yüz var acaba o yüz kimin yüzü olabilir. Çok şaşırtıcı bi yüz ilk kez byle bişeye denk geldimsor tabiki
uzak gelecek soyledımı canım yoksa hep yakın gelecekmıydı?kızlar çok da övmek istemiyorum başkasına tutar tutmaz kötü hissederim reklam yapıyo gibi hissettim kendimi ama şaşkınlıktan paylaşmadan duramadım
Burası burç tarot astroloji bölümü değil mi? Bdv'de mi konuşalım ?son zamanlardaki konu dısı mesajlardan cok sıkıldım
falda yüz görmeni illa birine ait olarak yorumlamamak lazım. Hatta çoğu zaman birine ait değildir.benim falımda çok belirgin bi yüz var acaba o yüz kimin yüzü olabilir. Çok şaşırtıcı bi yüz ilk kez byle bişeye denk geldim
hayır ama burası bınnaz abla topıgı baktırdıgımız fallarla alakalı yorum yapılıyo sureklı selenaya baktırdınmı su falı mı atıyım şu falıma bakarmısın gıbı mesajlardan gına geldı dogal olarak ayrıca forumda buyu konusmak yasak büyüyüde oyle her onune gelen yapamaz.Burası burç tarot astroloji bölümü değil mi? Bdv'de mi konuşalım ?
Ben binnaz ablada büyü var mı yok mu söyleyen bir falcı biliyor musunuz diye sordum. Yani burada büyü yaptırmakla vs ile ilgilenen yok.hayır ama burası bınnaz abla topıgı baktırdıgımız fallarla alakalı yorum yapılıyo sureklı selenaya baktırdınmı su falı mı atıyım şu falıma bakarmısın gıbı mesajlardan gına geldı dogal olarak ayrıca forumda buyu konusmak yasak büyüyüde oyle her onune gelen yapamaz.
Arkadaş fal bakıyorum diyince öyle söyledim ve soru sordu cevap verdim. Ayrıca fikir alıyorum bende memnunmu değil mi diye merak ediyorum. Sürekli fal baktırıp para mı gereksiz insanlara harcamak istemediğimden..hayır ama burası bınnaz abla topıgı baktırdıgımız fallarla alakalı yorum yapılıyo sureklı selenaya baktırdınmı su falı mı atıyım şu falıma bakarmısın gıbı mesajlardan gına geldı dogal olarak ayrıca forumda buyu konusmak yasak büyüyüde oyle her onune gelen yapamaz.
lafım sıze degıldı .Ben binnaz ablada büyü var mı yok mu söyleyen bir falcı biliyor musunuz diye sordum. Yani burada büyü yaptırmakla vs ile ilgilenen yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?