- 26 Şubat 2015
- 344
- 360
- 18
- 35
hayır ama burası bınnaz abla topıgı baktırdıgımız fallarla alakalı yorum yapılıyo sureklı selenaya baktırdınmı su falı mı atıyım şu falıma bakarmısın gıbı mesajlardan gına geldı dogal olarak ayrıca forumda buyu konusmak yasak büyüyüde oyle her onune gelen yapamaz.
yok ben zaten falcı konusulmasına soylemedım yanlıs anladınızcanım binnaz ablada iyi falcı yok ki o yüzden diğer sayfalardaki falcıları konşuyoruz
derya abla gıbımı?Arkadaşlar 3vaktekadar.com adında bir sadece kahve falı bakan bir site keşfettim..bilgisi olan yada baktıran varmı..
cem hangi sitede yahuuuCeme soru sormuştum cevabını okudum şimdi. Ben yine şokbu akşam için planım vrdı sonucunda ne olucağını bilmediğim. saati saatine bilmiş olcakları da söylemiş noluyo ya dediği gibi olursa gece hemen yazarım kızlar şaşkınım
derya abla şaşırtıcı bir şekilde tutturuyor, hala anlamadım birisi mi bakıyor yoksa bilgisayar mı. ben çok göndermedim ama arkadaşlarım hastası oldu resmen.derya abla gıbımı?
canum meryem dedigin hangı sitedeGayet iyi
banada hıc tutmuyo yaaaa nerdeyse hergun atıyorumderya abla şaşırtıcı bir şekilde tutturuyor, hala anlamadım birisi mi bakıyor yoksa bilgisayar mı. ben çok göndermedim ama arkadaşlarım hastası oldu resmen.
valla cidden anda bende de çok iyiydi burda reklam yaptı diye baktırmamıştım ona ama içim kaldı gerçi yaptığı çok hataydı ki hiçte gerek yok meryem ve naz anda ben de çok iyi bilen iki falcı.birde serüvene attım bakmasını bekliyorum beğenirsem yazarım ben de:)nazz anda çok çok iyi ben de beğeniştim.çocuğu bire bir tarif etti, benim çocuğa yaptıklarımı falan bir bir vurdu yüzüme:) gelecek de az kaldı nisana kadar demişti. bir iki ay içinde gelişme olursa hemen yazıcam buraya:)
Falalemcanum meryem dedigin hangı sitede
ben çok beğendim gelecek için tutarlı konuştu ama daha zamanı var 70 gün gibi bir süre verdiNaaz dan kimler memnun
hergun yenı site hergune bir dua gbi. D. D. DArkadaşlar 3vaktekadar.com adında bir sadece kahve falı bakan bir site keşfettim..bilgisi olan yada baktıran varmı..
Bu devirde solar pexus ta sorun yasamayan sanirim yokturelement enerjileri çalışmıyorum ya, daha değil en azından. Solar ve kök çakramın durumları da pek iç açıcı değil. Bu ara çakra ve bilinçaltı çalışmaları yapmam lazım. yani ben altından kalkamam şu an için. üzerimdeki ağırlığını hissetmesem pek büyüyle falan işim olmaz ama bu ara fazla olmaya başladı
VivianLeigh hayatım Naz konusunda çok araftayım bildikleri de var ama benim aşk konusunda çok pembeydi çıkacağını düşünmüyorum. Ama iş konusunda sana bir bey yardım edecek dedi ve ben bugun iş için bir beyle görüştüm o bakacak istediğim gibi bir iş eğer olursa naz vurmuş oluyor. Onun dışında tam benim mesleğime uyan bazı nokta atışları olmuş. İş ise sıkıntın at ama aşksa bence bana yanlış gördü,ama beğeniliyor genelde
hep griyorum hıc acık degl okadn yaFalalem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?