Binnaz Abla

canım binnaz ablada iyi falcı yok ki o yüzden diğer sayfalardaki falcıları konşuyoruz

Arkadaşlar 3vaktekadar.com adında bir sadece kahve falı bakan bir site keşfettim..bilgisi olan yada baktıran varmı..

hayır canım normal site paralı 6 tane falcısı var..fiyatlarda ucuz bende bizim kızlara bi sorayım dedim..

Cem
cem hangi sitede yahuuu

VivianLeigh hayatım Naz konusunda çok araftayım bildikleri de var ama benim aşk konusunda çok pembeydi çıkacağını düşünmüyorum. Ama iş konusunda sana bir bey yardım edecek dedi ve ben bugun iş için bir beyle görüştüm o bakacak istediğim gibi bir iş eğer olursa naz vurmuş oluyor. Onun dışında tam benim mesleğime uyan bazı nokta atışları olmuş. İş ise sıkıntın at ama aşksa bence bana yanlış gördü,ama beğeniliyor genelde

Ayrıca şu an takrar Ayline sövesim geldi. 7,5 luk diye heralde baştan savma bir fal bakmış. Hiç beğenmedim.

Arkdaslar baktirdigim falcilar ve yorumlari olumlular
selena katina :donucek 2.5 vade icinde
ilkay tarot:donucek 2.5 ay icinde
tutankammon:donucek 2.5 ay icinde
meryem tarot:donucek 4.5 vade icinde
Zeynep sabah:donucek bir ay icinde az kaldi zamnn bitmesine.
lena koval:doncek 4 ay icinde
kesira sirel:donucek
olumsuzlar
Rezzan abla:donmicek baska biri gircek hsyatina
medyum hiper:suan bir donus yok bitirmis buda olumsuz
arkdslar fallarim cogu ayni tarih vermis :)

valla cidden anda bende de çok iyiydi burda reklam yaptı diye baktırmamıştım ona ama içim kaldı gerçi yaptığı çok hataydı ki hiçte gerek yok meryem ve naz anda ben de çok iyi bilen iki falcı.birde serüvene attım bakmasını bekliyorum beğenirsem yazarım ben de:)

Bu devirde solar pexus ta sorun yasamayan sanirim yoktur

Baldankabak canim insallah isin olsun hayirliysa tabi bakalim bende yorumlarimi yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…