Binnaz Abla

tellwe'de medyummemo denen birine baktırdım berbat ötesiydi beğenmediğimi söyledim sadece bunları gördüğünü daha fazla bir şey göremediğini söyledi önce falımı iade etmedi ben de düşük puan verdim %100 olan puanı %90 küsur bir puana düştü ve falımı iade etti.Dikkat ettim iade ettikten sonra tekrar %100 oldu.Bu %'lere güvenmemek gerekiyormuş

kızlar 3 vakte sitesine baktım. toprak ana dikkatimi çekti. kadın geçen senenin mayıs ayından beri bakıyormuş. O baktıranlardan biri gelipte toprak ana şöle toprak ana böle diyeni duymadım. Bunlar yalan yorumcular mı nedir,,hay allam nerden girdim bu siteye.

Canım medyum serkan hocadan bahsediyoruz dimi? Yani ben çocukluğumda böyle pembe masal dinlemedim ergenliğimde böyle pembe dizi izlemedim sana o kdr diyim
ooff cidden mi:) yarın öbür gün atmayı düşünüyodum ben de:) belki çok güzel bi geleceğin vardır canım ondan öyle konuşmuştur:)

Bizim canimiz yok heralde bir ton para verdik baktirdik..
Bu yazinizi okuyunca size fal baktigima pisman oldum..

serüvene tarot atmıştım ben baya oluyo. doğru kişi mi peki diyorum valla tamamen doğru diyemem ama yanlış da diil falan sanki ne sallasam der gibiydi:) çok net oldu dicektim de neyse dedim:) inş sana tutturur canım:)

ben kitap falı attım tutturduğu var mı acaba zaten 2 gündür bekletiyor kötüyse geri mi çeksem

$u cümleniz bastan assagi yanlis zaten.. hemde bu topicte.. !
Burda herkes deneyimini yorumunu paylasiyor amac bu
E bende o yorumlardan faydanlanmak için burdayım. Bi seferliğine baktırmak istiyorum, siz veriyosunuz diye bende bütün falcıları deneyip para vericek değilim parama yazık günah. Bu topicinde amacı zaten en iyi falcıyı bulmak değil mi?
Ayrıca ben size zorla bana fal bakın demedim konu açtım siz kendiniz yorum yaptınız. Çocuk gibi fal baktığıma pişman oldum diyosunuz da

Bakın yukarıda bir anket var, ayrıca forumda arama butonu var. Her girene sormanıza gerek yok ki :) Ayrıca birine çıkan birine çıkmıyor bence fazla kafanızı bulandırmadan birine atın.

Bu düsünceni bilseydim bakmazdim zaten dahada cevap yazmayin !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…