- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Meryem falalemde ama son iki falini ben ozensiz buldum ilk fali guzeldicanum meryem dedigin hangı sitede
Canım medyum serkan hocadan bahsediyoruz dimi? Yani ben çocukluğumda böyle pembe masal dinlemedim ergenliğimde böyle pembe dizi izlemedim sana o kdr diyimyeni mi baktırdın canım? patladı derken anı da mı bilemedi, yoksa gelecek mi patladı?:)
Her aksam acik ohep griyorum hıc acık degl okadn ya
ooff cidden mi:) yarın öbür gün atmayı düşünüyodum ben de:) belki çok güzel bi geleceğin vardır canım ondan öyle konuşmuştur:)Canım medyum serkan hocadan bahsediyoruz dimi? Yani ben çocukluğumda böyle pembe masal dinlemedim ergenliğimde böyle pembe dizi izlemedim sana o kdr diyim
O kadarmı yaaa göndersene bana merak ettim:))Canım medyum serkan hocadan bahsediyoruz dimi? Yani ben çocukluğumda böyle pembe masal dinlemedim ergenliğimde böyle pembe dizi izlemedim sana o kdr diyim
Arkadaş fal bakıyorum diyince öyle söyledim ve soru sordu cevap verdim. Ayrıca fikir alıyorum bende memnunmu değil mi diye merak ediyorum. Sürekli fal baktırıp para mı gereksiz insanlara harcamak istemediğimden..
Bende büyüyü her önüne gelen yapamaz diye düşünüyodum ama ünlü hocaların videolarını izleyince düşüncem değişti. Herneyse k.bakmayın rahatsızlık verdiysem.
serüvene tarot atmıştım ben baya oluyo. doğru kişi mi peki diyorum valla tamamen doğru diyemem ama yanlış da diil falan sanki ne sallasam der gibiydi:) çok net oldu dicektim de neyse dedim:) inş sana tutturur canım:)valla cidden anda bende de çok iyiydi burda reklam yaptı diye baktırmamıştım ona ama içim kaldı gerçi yaptığı çok hataydı ki hiçte gerek yok meryem ve naz anda ben de çok iyi bilen iki falcı.birde serüvene attım bakmasını bekliyorum beğenirsem yazarım ben de:)
Ne alakası var ben mi size para verin diyorumBizim canimiz yok heralde bir ton para verdik baktirdik..
Bu yazinizi okuyunca size fal baktigima pisman oldum..
ben kitap falı attım tutturduğu var mı acaba zaten 2 gündür bekletiyor kötüyse geri mi çeksemserüvene tarot atmıştım ben baya oluyo. doğru kişi mi peki diyorum valla tamamen doğru diyemem ama yanlış da diil falan sanki ne sallasam der gibiydi:) çok net oldu dicektim de neyse dedim:) inş sana tutturur canım:)
Ne alakası var ben mi size para verin diyorum
E bende o yorumlardan faydanlanmak için burdayım. Bi seferliğine baktırmak istiyorum, siz veriyosunuz diye bende bütün falcıları deneyip para vericek değilim parama yazık günah. Bu topicinde amacı zaten en iyi falcıyı bulmak değil mi?$u cümleniz bastan assagi yanlis zaten.. hemde bu topicte.. !
Burda herkes deneyimini yorumunu paylasiyor amac bu
E bende o yorumlardan faydanlanmak için burdayım. Bi seferliğine baktırmak istiyorum, siz veriyosunuz diye bende bütün falcıları deneyip para vericek değilim parama yazık günah. Bu topicinde amacı zaten en iyi falcıyı bulmak değil mi?
Ayrıca ben size zorla bana fal bakın demedim konu açtım siz kendiniz yorum yaptınız. Çocuk gibi fal baktığıma pişman oldum diyosunuz da
Bu düsünceni bilseydim bakmazdim zaten dahada cevap yazmayin !E bende o yorumlardan faydanlanmak için burdayım. Bi seferliğine baktırmak istiyorum, siz veriyosunuz diye bende bütün falcıları deneyip para vericek değilim parama yazık günah. Bu topicinde amacı zaten en iyi falcıyı bulmak değil mi?
Ayrıca ben size zorla bana fal bakın demedim konu açtım siz kendiniz yorum yaptınız. Çocuk gibi fal baktığıma pişman oldum diyosunuz da
Her girene mi soruyorum ben?Bakın yukarıda bir anket var, ayrıca forumda arama butonu var. Her girene sormanıza gerek yok ki :) Ayrıca birine çıkan birine çıkmıyor bence fazla kafanızı bulandırmadan birine atın.
Yazcak bişey bulamıyorum o kadar saçmalıyosunuz ki çocuk gibisiniz neyse iyi akşamlar :)Bu düsünceni bilseydim bakmazdim zaten dahada cevap yazmayin !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?