- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
Allah razı olsun ya ne kadar zamandır bekliyordummmmmmmmmmmmmmSaraylıyı bekleyenler koşuuuunnn sistemde açık kendisi
Allah razı olsun ya ne kadar zamandır bekliyordummmmmmmmmmmmmm
Haklısınız bişey demiyorum akıl sağlığı yerinde olan bi insan internetteki tüm falcılara para yatırmaz daha da bişey demiyorum hadi iyi akşamlar. Bi seferlğine merakımdan baktırmak istedim ve burdaki insanlara sordum ne zorunuza gittiyse saldırıya geçtiniz hemenBeni taniyan taniyor kimsenin beni katagorilendirmesine ihtiyacim yok..
Faldan kimin seceresini cikarmislarda neden bu fal topici 4158 sayfa uzamis?
Keske herkes bu topice girmese ...
Kendi aklinizi kendinize saklayin o zaman bu nasil avam konusmalardir ya ne demek akil sagligi olan insan yatirmaz girme okuma yazma o zamanHaklısınız bişey demiyorum akıl sağlığı yerinde olan bi insan internetteki tüm falcılara para yatırmaz daha da bişey demiyorum hadi iyi akşamlar. Bi seferlğine merakımdan baktırmak istedim ve burdaki insanlara sordum ne zorunuza gittiyse saldırıya geçtiniz hemen
Haklısınız bişey demiyorum akıl sağlığı yerinde olan bi insan internetteki tüm falcılara para yatırmaz daha da bişey demiyorum hadi iyi akşamlar. Bi seferlğine merakımdan baktırmak istedim ve burdaki insanlara sordum ne zorunuza gittiyse saldırıya geçtiniz hemen
parayla baktıran akıl hastası bedava baktıran zeki mi yani.siz kimsiniz ki insanları bu kategoriye sokuyorsunuz bunu yazarak zaten akıl sağlığınızın yerinde olmadığını kanıtlamış oldunu hatta ben aklınız olduğundan bile şüphe ettim hanımefendi !
bi cem furyası esiyor hangi sitede kendisi hala anlayamadımCem e bizden atan olmadı mıYine takipçiler iş başında kaçırmayıp atmışlar hemen
Haklısınız bişey demiyorum akıl sağlığı yerinde olan bi insan internetteki tüm falcılara para yatırmaz daha da bişey demiyorum hadi iyi akşamlar. Bi seferlğine merakımdan baktırmak istedim ve burdaki insanlara sordum ne zorunuza gittiyse saldırıya geçtiniz hemen
Gercekten cok komiksin birsey demeyip yine yazcam dimi simdiBişey demiyorum arkadaşlar biraz mantıklı olmanızı bekliyorum daha da yorum yapmam iyi sömürülmeler size
Aman bosver cnm insana saygisi olan kalkip o cumleyi kurmaz kimse kimsenin akil sagligini olcemez fikir sunmak yol gostermek erdemdir arkadas kendince bunu yapmaya calisip cumle dagarcigiyla sonunu anca boyle bagliyabildiVur Kac diye bir teknik vardi dimi ?
bi cem furyası esiyor hangi sitede kendisi hala anlayamadım
arkdslar saraylimi selena su falimi sizce
Bizde keyfimimzden baktrmyrz herkzn bir derdi skntsi var teselli ariyoruz bur sekilde hem bunun biri bini olmaz bizde mutlu olsak fal atmayiz ama atiyoruz malesef fal la cozulur yada cozulmez bizde farkndayiz cocuk degiliz hem bura falla ilgili fal konuscaz tabiki manti accak halimiz yok oyle olsa oraya yazardik boylekonusarsan tepki alirsin herkzin hur iradesiHaklısınız bişey demiyorum akıl sağlığı yerinde olan bi insan internetteki tüm falcılara para yatırmaz daha da bişey demiyorum hadi iyi akşamlar. Bi seferlğine merakımdan baktırmak istedim ve burdaki insanlara sordum ne zorunuza gittiyse saldırıya geçtiniz hemen
çok teşekkür ederim nezaketiniz içinBir yolun var sitesinde ben de baktırmadım ama dikkatimi çekmişti, fotoğraftan ötürü sanırsam :) Bu arada yeni üyemizsiniz galiba hoşgeldiniz foruma
Su baska diyolarya :) aticam saryliya ins nasil kndsi cikarmi ddklri rezzn morlmi bozdu bunu duzeltcek biri lzm sen bktrdnmiselenayı katinada denedin zaten bence saraylıyı dene, burada epey beğeneni vardır.
Ben kaale almiyorum biz para veriyoruz diye aklimiz yok birilerinin var bisiy demiyorumAman bosver cnm insana saygisi olan kalkip o cumleyi kurmaz kimse kimsenin akil sagligini olcemez fikir sunmak yol gostermek erdemdir arkadas kendince bunu yapmaya calisip cumle dagarcigiyla sonunu anca boyle bagliyabildi
daha dün burdakı ınsanlardan akıl almaya calısıyodun ne ara atarlanmaya hor görmeye basladın ayıp ya bıde hala yazıyosunBişey demiyorum arkadaşlar biraz mantıklı olmanızı bekliyorum daha da yorum yapmam iyi sömürülmeler size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?