Binnaz Abla

Beni taniyan taniyor kimsenin beni katagorilendirmesine ihtiyacim yok..
Faldan kimin seceresini cikarmislarda neden bu fal topici 4158 sayfa uzamis?
Keske herkes bu topice girmese ...
Haklısınız bişey demiyorum akıl sağlığı yerinde olan bi insan internetteki tüm falcılara para yatırmaz daha da bişey demiyorum hadi iyi akşamlar. Bi seferlğine merakımdan baktırmak istedim ve burdaki insanlara sordum ne zorunuza gittiyse saldırıya geçtiniz hemen

Kendi aklinizi kendinize saklayin o zaman bu nasil avam konusmalardir ya ne demek akil sagligi olan insan yatirmaz girme okuma yazma o zaman

parayla baktıran akıl hastası bedava baktıran zeki mi yani.siz kimsiniz ki insanları bu kategoriye sokuyorsunuz bunu yazarak zaten akıl sağlığınızın yerinde olmadığını kanıtlamış oldunuz hatta ben aklınız olduğundan bile şüphe ettim hanımefendi !

Bişey demiyorum arkadaşlar biraz mantıklı olmanızı bekliyorum daha da yorum yapmam iyi sömürülmeler size

Vur Kac diye bir teknik vardi dimi ?
Aman bosver cnm insana saygisi olan kalkip o cumleyi kurmaz kimse kimsenin akil sagligini olcemez fikir sunmak yol gostermek erdemdir arkadas kendince bunu yapmaya calisip cumle dagarcigiyla sonunu anca boyle bagliyabildi

Bizde keyfimimzden baktrmyrz herkzn bir derdi skntsi var teselli ariyoruz bur sekilde hem bunun biri bini olmaz bizde mutlu olsak fal atmayiz ama atiyoruz malesef fal la cozulur yada cozulmez bizde farkndayiz cocuk degiliz hem bura falla ilgili fal konuscaz tabiki manti accak halimiz yok oyle olsa oraya yazardik boylekonusarsan tepki alirsin herkzin hur iradesi

Aman bosver cnm insana saygisi olan kalkip o cumleyi kurmaz kimse kimsenin akil sagligini olcemez fikir sunmak yol gostermek erdemdir arkadas kendince bunu yapmaya calisip cumle dagarcigiyla sonunu anca boyle bagliyabildi
Ben kaale almiyorum biz para veriyoruz diye aklimiz yok birilerinin var bisiy demiyorum
Buda bisiy dememis halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…