- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Su baska diyolarya :) aticam saryliya ins nasil kndsi cikarmi ddklri rezzn morlmi bozdu bunu duzeltcek biri lzm sen bktrdnmi
Bak canım arkadaşım, ben genelleme yapmadım. Arkadaş siteye girdi bi soru sordu cevap verdim konu başka yere gitti tolin arkadaşımız da rahatsız olduğunu dile getirdi bende açıklamasını yaptım. Tekrar söylüyorum ben o cümlemde genelleme yapmadım. Gereksiz tartışmalara girmek istemiyrum. Ben dedim ki ben öyle bütün falcılara para vermek istemiyorum bi seferliğini baktırıcam akıllı mantıklı biri olsun bu benim tercihimdir dimi? Thalix'de dedi ki, bizim canımız yok mu biz para veriyoruz? Thalix para veriyo diye ben vermek zorundamıyım?Bizde keyfimimzden baktrmyrz herkzn bir derdi skntsi var teselli ariyoruz bur sekilde hem bunun biri bini olmaz bizde mutlu olsak fal atmayiz ama atiyoruz malesef fal la cozulur yada cozulmez bizde farkndayiz cocuk degiliz hem bura falla ilgili fal konuscaz tabiki manti accak halimiz yok oyle olsa oraya yazardik boylekonusarsan tepki alirsin herkzin hur iradesi
Bacim gel manti acalim iki $uraciktaBizde keyfimimzden baktrmyrz herkzn bir derdi skntsi var teselli ariyoruz bur sekilde hem bunun biri bini olmaz bizde mutlu olsak fal atmayiz ama atiyoruz malesef fal la cozulur yada cozulmez bizde farkndayiz cocuk degiliz hem bura falla ilgili fal konuscaz tabiki manti accak halimiz yok oyle olsa oraya yazardik boylekonusarsan tepki alirsin herkzin hur iradesi
Akıl almak derken? Fal hakkında hiç bir bilgim yok soru sordum. Zaten bu sitenin amacı da bu değil mi. Yazmayayım diyorum mesajlarımı alıntılayıp uzatıyosunuz. Gereksiz şeyler bunlar.daha dün burdakı ınsanlardan akıl almaya calısıyodun ne ara atarlanmaya hor görmeye basladın ayıp ya bıde hala yazıyosun
sen burdakı ınsanlara hakaret edersen onlarda sana yazarlar senın bastan berı uslubun hos degıldı zaten buyu hoca muska bılmem ne sonrada akılsızlar gıbı bı cumle kurdun thalıxte haklı olarak sınırlendıAkıl almak derken? Fal hakkında hiç bir bilgim yok soru sordum. Zaten bu sitenin amacı da bu değil mi. Yazmayayım diyorum mesajlarımı alıntılayıp uzatıyosunuz. Gereksiz şeyler bunlar.
Bişey demiyorum arkadaşlar biraz mantıklı olmanızı bekliyorum daha da yorum yapmam iyi sömürülmeler size
Biri büyü ile ilgili bişey sordu cevap verdim. Sizin yaptığınız gibi selenanın falı çıktı mı diye soru sordum bi iki kişiye evet. Dediğiniz gibi 7/24 bu sitede değilim her gelene selenayı sormuyorum.
Ben o cümleyi genelleme yapmamıştım saldıracak yer arıyosunuz :) Enerjinizi boşa tüketmeyin yorumumu yaparım çıkarım kafama takmıyorum söylediklerinizi yani. Sağlıcakla kalın. Mesajımı alıntılayıp durmayın. Bi laf söylüyosunuz cevap vermek zorunda kalıyorum daha fazla kalp kırmak istemiyorum iyi geceler.
kitap falını çok övüyolardı canım bekler istersen. ama sen daha iyi bilirsin tabii:)ben kitap falı attım tutturduğu var mı acaba zaten 2 gündür bekletiyor kötüyse geri mi çeksem
Acalim bacimmm fallarin yaninda iyi giderBacim gel manti acalim iki $uracikta
Selena aynisini bna na dedi :) sarayli kptmis yrn tekrr acicakmis allhtan evet selenn fli kart olumasi degil cidden oyle ayrntlr veriyoki karrtta cikmaz rezzna bu arada kart yorumladi ya hislerini katmiyomuyok canım ben hiç atmadım saraylıya ama atacağım, ben selenaya tarot attım ve su atmadım ama sizce su mu atsaydım dedim muhtemelen suda da aynı şeyleri görürdüm dedi, kart okuması gibi değildi, gördüm diye yazmış bir kaç yerde mesela. Benim şahsi tavsiyem ben senin yerinde olsam saraylıya atardım sonra biraz ara verip selenaya su atardım,ki zaten ben de böyle yapacağım mart ortası selenaya atıp bir ay hiç atmayacağım sonrada selena su atacağım :)
İlkay bedava baksa yine baktırmam....kızlar sımdı maıl geldı yarın oglene kadar ılkayın falları 15 tl ymiş
GitpisipisiKendi aklinizi kendinize saklayin o zaman bu nasil avam konusmalardir ya ne demek akil sagligi olan insan yatirmaz girme okuma yazma o zaman
Niye ole dedin cnm bn memnn kaldim bayaİlkay bedava baksa yine baktırmam....
valla bende baktırmam olumsuzu cok acımasız soyluyo cunkuİlkay bedava baksa yine baktırmam....
Sorduğum konuyla ilgili güzel bi gelecek zor canım ya:) imkansız hattaooff cidden mi:) yarın öbür gün atmayı düşünüyodum ben de:) belki çok güzel bi geleceğin vardır canım ondan öyle konuşmuştur:)
atıyorum hemen canımO kadarmı yaaa göndersene bana merak ettim:))
Sarayli yarin alimi acicakmiymis duvarina mi yazmis acaba ?Selena aynisini bna na dedi :) sarayli kptmis yrn tekrr acicakmis allhtan evet selenn fli kart olumasi degil cidden oyle ayrntlr veriyoki karrtta cikmaz rezzna bu arada kart yorumladi ya hislerini katmiyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?