Binnaz Abla

Su baska diyolarya :) aticam saryliya ins nasil kndsi cikarmi ddklri rezzn morlmi bozdu bunu duzeltcek biri lzm sen bktrdnmi

yok canım ben hiç atmadım saraylıya ama atacağım, ben selenaya tarot attım ve su atmadım ama sizce su mu atsaydım dedim muhtemelen suda da aynı şeyleri görürdüm dedi, kart okuması gibi değildi, gördüm diye yazmış bir kaç yerde mesela. Benim şahsi tavsiyem ben senin yerinde olsam saraylıya atardım sonra biraz ara verip selenaya su atardım,ki zaten ben de böyle yapacağım mart ortası selenaya atıp bir ay hiç atmayacağım sonrada selena su atacağım :)

Bak canım arkadaşım, ben genelleme yapmadım. Arkadaş siteye girdi bi soru sordu cevap verdim konu başka yere gitti tolin arkadaşımız da rahatsız olduğunu dile getirdi bende açıklamasını yaptım. Tekrar söylüyorum ben o cümlemde genelleme yapmadım. Gereksiz tartışmalara girmek istemiyrum. Ben dedim ki ben öyle bütün falcılara para vermek istemiyorum bi seferliğini baktırıcam akıllı mantıklı biri olsun bu benim tercihimdir dimi? Thalix'de dedi ki, bizim canımız yok mu biz para veriyoruz? Thalix para veriyo diye ben vermek zorundamıyım?
Hani arkadaşlar diyo ya burası binnaz topic'i falan, tamam sizde konuya göre yorum yapın ben cevap vermem gereken kişiye cevabımı vermişim zaten daha neyi uzatıyolar ben anlamadım? Sorun çıkarıp konuyu başka yerlere çeken ben değilim kaç saat önce yaptığım yorumu alıntılayıp ortamı geren thalix.

Bacim gel manti acalim iki $uracikta

daha dün burdakı ınsanlardan akıl almaya calısıyodun ne ara atarlanmaya hor görmeye basladın ayıp ya bıde hala yazıyosun
Akıl almak derken? Fal hakkında hiç bir bilgim yok soru sordum. Zaten bu sitenin amacı da bu değil mi. Yazmayayım diyorum mesajlarımı alıntılayıp uzatıyosunuz. Gereksiz şeyler bunlar.

Akıl almak derken? Fal hakkında hiç bir bilgim yok soru sordum. Zaten bu sitenin amacı da bu değil mi. Yazmayayım diyorum mesajlarımı alıntılayıp uzatıyosunuz. Gereksiz şeyler bunlar.
sen burdakı ınsanlara hakaret edersen onlarda sana yazarlar senın bastan berı uslubun hos degıldı zaten buyu hoca muska bılmem ne sonrada akılsızlar gıbı bı cumle kurdun thalıxte haklı olarak sınırlendı

Bişey demiyorum arkadaşlar biraz mantıklı olmanızı bekliyorum daha da yorum yapmam iyi sömürülmeler size

Valla yazmayım dedim ama yazayım içimde kalmasın. Geldiniz buraya tavsiye verdik. Her konuştuğunuza selena çıktı mı selena çıktı çıkar mı çıkmaz mı diye taramalı tüfek gibi sormaya başladınız. Şimdi biz mi akıl sağlığı bozuk insanlar oluyoruz. Farkında mısınız siz de bu topiktesiniz, bu ne yaman çelişkidir. Bir de hakaret etmeye kalkmışsınız, akıl sağlığımız bozukmuş. Selametle siz selenanın falına bakın bakalım çıkıyor mu çıkmıyor mu!

Biri büyü ile ilgili bişey sordu cevap verdim. Sizin yaptığınız gibi selenanın falı çıktı mı diye soru sordum bi iki kişiye evet. Dediğiniz gibi 7/24 bu sitede değilim her gelene selenayı sormuyorum.
Ben o cümleyi genelleme yapmamıştım saldıracak yer arıyosunuz :) Enerjinizi boşa tüketmeyin yorumumu yaparım çıkarım kafama takmıyorum söylediklerinizi yani. Sağlıcakla kalın. Mesajımı alıntılayıp durmayın. Bi laf söylüyosunuz cevap vermek zorunda kalıyorum daha fazla kalp kırmak istemiyorum iyi geceler.

Alıntılayacağım kusura bakmayınız, çok rahatsız oluyorsanız cevap yazmazsınız, ben son cevabı yazar çıkar giderim olmuyor. Buraya gelip bize sorular sorarken hiç de yukarıdaki üslupla yazmıyordunuz. Şimdi ters düşünce mi kötü olduk. Hanımefendi yaşınız gereği bir topikte insanlara hakaret tarzı cümleler konuşmadan önce bir kez daha düşünmelisiniz, bu da selena konusu gibi size verdiğim ikinci tavsiye olsun. Umarım dikkate alırsınız da hakaret tarzı konuşmalar yapmadan fikir beyan edersiniz bundan sonra.

Selena aynisini bna na dedi :) sarayli kptmis yrn tekrr acicakmis allhtan evet selenn fli kart olumasi degil cidden oyle ayrntlr veriyoki karrtta cikmaz rezzna bu arada kart yorumladi ya hislerini katmiyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…