falcıkatina benim telvede baktırdığım ilk falcı. ve iyi de bulmuştum o zaman.
çıktı mı peki ben yorumlara baktım da pek etkilenmedim sanki
şimdi tekrar baktım okudum, tam emin olmak için. o anki durumu çok güzel yorumlamış evet. gelecekle ilgili şu olur bu olur dememiş bana. daha çok nasihat vermiş o kadar.
falım geldi:) yine diğer falalrımdan farklı değil artık gerçek olmazsa kimse fal baktırmasın 100 fal baktırdıysam 100ude aynı artık tutsun yani
ayhh buna çok sevindim hem senin adına hem kendim adına.o zaman bende emin olabilirim.süre vermiş mi sana?
moral bozmak istemem ama benim bütün fallarım gümleyebilirama seninkiler çıksın inşallahhhhhh, yakın zaman demiş ama ben sorumda sordum şimdi süreyi:))
ben karşı tarafın düşüncelerinden de emin olamadığım için bi türlü,hani sende de enazından anı biilmişse bende umutlanabilirim.
ahhh kuzucum durumu bir bilsen yılan hikayesi gibi.bende pek cesurumdur ama olmıycam bundan sonra:))[/QUOT
hayatta çok vaktimiz yok maalesef ben 1 ay dayandım ama sonra olmadı 4 gun önce msjlaştım da şuara yine zor dayanıyorum off offf :) Fırat'ın lafı var ya seviyorsan git kolunu ısır saat yap diye söyleyemeyen bu taktiği uygulasınya sevgiden eminseniz arada başka engeller yoksa kendinizi üzmeye değer mi
Allah allah, Melekten memnun olmayan bir tek ben mi varim? Bana resmen sallamasyon otesiydi fali, gercekle hicbir sekilde alakasi yoktu....ani bile tutturamamisti yani. Yine de Melek i sevdim, ne guzel bir sesi var oyleKahve baktirmisim, sekilleri kafasina , kendi dunya gorusune gore yorumlamis, sizler ne baktirdiniz? Bir sans daha verip tarot mu actirsam?
Sevval Hanim bana guzel seyler soylemis ve bence gercekten hayat hakkinda fikir sahibi olan bir "abla"..yani abla tavsiyesi alinacak biri Rezzan ablayla beraber. Diger insanlar olaylara kendi gorusleriyle, kendi bakis acilariyla bakiyorlar; olaylari tarafsiz sekilde goremiyorlar bence. Ben bakan kisinin bakis acisini degil, durumun objektif degerlendirmesini severim mesela :)
ahhh kuzucum durumu bir bilsen yılan hikayesi gibi.bende pek cesurumdur ama olmıycam bundan sonra:))[/QUOT
hayatta çok vaktimiz yok maalesef ben 1 ay dayandım ama sonra olmadı 4 gun önce msjlaştım da şuara yine zor dayanıyorum off offf :) Fırat'ın lafı var ya seviyorsan git kolunu ısır saat yap diye söyleyemeyen bu taktiği uygulasınya sevgiden eminseniz arada başka engeller yoksa kendinizi üzmeye değer mi
ya ben yolun acik olsun diye mesaj atmisim nasil simdi geri donup bulusalim derim ,benim mesajlarima cevap vermemisti bende oyle yazdim,nasil derim gel bulusalim yapamam
çok tatlısın yahuuu.ee ama ben koç yükselen akrebim bana ne oluyor o zaman:))
ya ben yolun acik olsun diye mesaj atmisim nasil simdi geri donup bulusalim derim ,benim mesajlarima cevap vermemisti bende oyle yazdim,nasil derim gel bulusalim yapamam
ben olsam derim ne yapalım kızgınlıkla oldu derim ama gerçekten sevgisinden eminseniz yapın zaten karşılık alamazsanız bu defteri kaparsınız hem fal paraları da cepte kalır:)) ama mesajınız hep peşinden koşacağım türünde olmasın tabi yoksa bir tarafları kalkar
Kizlar haleh hanim bana eylul diye tarih vermisti ve cok pembe bi tablo cizmisti hic ihtimal bile vermemistim ama dedigi her sey cikti vallahi soklardayim haberiniz olsn
ben olsam derim ne yapalım kızgınlıkla oldu derim ama gerçekten sevgisinden eminseniz yapın zaten karşılık alamazsanız bu defteri kaparsınız hem fal paraları da cepte kalır:)) ama mesajınız hep peşinden koşacağım türünde olmasın tabi yoksa bir tarafları kalkar
canim siz demene gerek yok direk sen diyebilirsin ben daha samimi buluyorum hepimiz birbirmizi gormesekte kardesiz arkadasiz burada..ben artik kimsenin sevgisinden emin degilim olamiyorum canim ..Sevgisi olsa boyle yapmaz ama korkulari varmis vsvs ama erkek biraz atak olsa daha iyi bana gore
ben bak çok sabırsızımdır ama konu aşk olunca sabırsızlık hiç bir işe yaramıyor.bi de bence erkeklerde duygular geç oturuyor.biz hemen hoşlanıp bağlanıveriyoruz onlarda öyle olmuyor.ondan aceleden hiç kazanmadım bugüne kadar.
Kizlar haleh hanim bana eylul diye tarih vermisti ve cok pembe bi tablo cizmisti hic ihtimal bile vermemistim ama dedigi her sey cikti vallahi soklardayim haberiniz olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?