Binnaz Abla

çıktı mı peki ben yorumlara baktım da pek etkilenmedim sanki

şimdi tekrar baktım okudum, tam emin olmak için. o anki durumu çok güzel yorumlamış evet. gelecekle ilgili şu olur bu olur dememiş bana. daha çok nasihat vermiş o kadar.

şimdi tekrar baktım okudum, tam emin olmak için. o anki durumu çok güzel yorumlamış evet. gelecekle ilgili şu olur bu olur dememiş bana. daha çok nasihat vermiş o kadar.

ben tarot baktırdım anı çok iyi bilior falcıkatina,eslinaabla bence serra gibi, sanki iki falımı aynı kişi bakmış.tabi yazısı falan komik şöyle idi böyle idi falan yazmış.

ben falcıkatinaya katina gönderdim bakalım ne diyecek bana merakla bekliyorum:)) olumsuz hisler içindeyim şuan umarım iyi bir fal olur

falım geldi:) yine diğer falalrımdan farklı değil artık gerçek olmazsa kimse fal baktırmasın 100 fal baktırdıysam 100ude aynı artık tutsun yani

moral bozmak istemem ama benim bütün fallarım gümleyebilir ama seninkiler çıksın inşallahhhhhh, yakın zaman demiş ama ben sorumda sordum şimdi süreyi:))

ben karşı tarafın düşüncelerinden de emin olamadığım için bi türlü,hani sende de enazından anı biilmişse bende umutlanabilirim.

bende hic memnun degilim cok ayrintida kayboluyor daha once yazmistim zaten

Kizlar haleh hanim bana eylul diye tarih vermisti ve cok pembe bi tablo cizmisti hic ihtimal bile vermemistim ama dedigi her sey cikti vallahi soklardayim haberiniz olsn

Kizlar haleh hanim bana eylul diye tarih vermisti ve cok pembe bi tablo cizmisti hic ihtimal bile vermemistim ama dedigi her sey cikti vallahi soklardayim haberiniz olsn

ne güzel bir haber bu pek sevindim.acaba ben buraya ne zaman falım çıktı yazıcam o günleri görecek miyiz.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…