Binnaz Abla

canım benım akıl saglıgı yerınde olan derken ? burda cogumuz cok fal baktıran ve aramızda dertlesen ınsanlarızz sen once bır kendı uslubuna bak ? cok zekıysen hıc fal baktırma bencee dırek uzaklass ..

onuda gectım ztn bunu sırf sana soylemıyorum bu forumun eskı tadı kalmadı kızlar ne bılıyım bızz eskıden konusurduk sayfalarca okurdum bazı ınsanlar gercekten gına getırdı artık okumak bakmak bıle ıstemıyorum

ne sömürülmesi yaa,sende arkadaşın dediği gibi daha dün fellik fellik falcı sordun,adam gibi tek bir falcıya fal baktıracam diyosun,kendini bi kere sömürülünce sömürülenden saymıyorsun,bizde iyi sömürülmeler diyorsun,hani derlerya ,açık etmeden yazacağım banlnbilrim,.(b..luda ...ikliyi beğenmezmiş diye bi laf varsa,ahada cuk diye buna derler.

Yine ayni aslinda canim degisen pek bisi yok.. Arada aksiyon cikiyor

onlardamı cok acımasız soyluyo ben ıkısnıde baktırdım oyle cok acımasız degıllerdı bana ama soyledıler genede olumsuzu
Ilky olumlu doner dedi rezzan sagolssn donmicek bitirmis kendne bir yol cizmis dedi daha nlr nlr

dün bende cem e attım kızlar tavsiye etmiyorum öyle aman aman bir şey bilmedi tarih vermedi
Ama ucuz yinede denenebilir

Rezzan ablann sanrm bbsnn bir rahtszlgi olmus kotu gune denk geldim sanirim olumsuz bu kdr beklemiyodum kizlar rezzn abla donmez yada doner diyip cikan cikmayan varmi

Selena aynisini bna na dedi :) sarayli kptmis yrn tekrr acicakmis allhtan evet selenn fli kart olumasi degil cidden oyle ayrntlr veriyoki karrtta cikmaz rezzna bu arada kart yorumladi ya hislerini katmiyomu
Saraylı yarın mı gelıcekmış..nerden takıp edıyosunuz ben saraylıyı faceden bıle bulamadım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…