- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
:))Enerji ile calisiyorsan sen topraklama yapabilirsin
Hahahahahahahahah harikasınGitpisipisi
Gitpisipisi
Haklısınız bişey demiyorum akıl sağlığı yerinde olan bi insan internetteki tüm falcılara para yatırmaz daha da bişey demiyorum hadi iyi akşamlar. Bi seferlğine merakımdan baktırmak istedim ve burdaki insanlara sordum ne zorunuza gittiyse saldırıya geçtiniz hemen
ne sömürülmesi yaa,sende arkadaşın dediği gibi daha dün fellik fellik falcı sordun,adam gibi tek bir falcıya fal baktıracam diyosun,kendini bi kere sömürülünce sömürülenden saymıyorsun,bizde iyi sömürülmeler diyorsun,hani derlerya ,açık etmeden yazacağım banlnbilrim,.(b..luda ...ikliyi beğenmezmiş diye bi laf varsa,ahada cuk diye buna derler.Bak canım arkadaşım, ben genelleme yapmadım. Arkadaş siteye girdi bi soru sordu cevap verdim konu başka yere gitti tolin arkadaşımız da rahatsız olduğunu dile getirdi bende açıklamasını yaptım. Tekrar söylüyorum ben o cümlemde genelleme yapmadım. Gereksiz tartışmalara girmek istemiyrum. Ben dedim ki ben öyle bütün falcılara para vermek istemiyorum bi seferliğini baktırıcam akıllı mantıklı biri olsun bu benim tercihimdir dimi? Thalix'de dedi ki, bizim canımız yok mu biz para veriyoruz? Thalix para veriyo diye ben vermek zorundamıyım?
Hani arkadaşlar diyo ya burası binnaz topic'i falan, tamam sizde konuya göre yorum yapın ben cevap vermem gereken kişiye cevabımı vermişim zaten daha neyi uzatıyolar ben anlamadım? Sorun çıkarıp konuyu başka yerlere çeken ben değilim kaç saat önce yaptığım yorumu alıntılayıp ortamı geren thalix.
canım benım akıl saglıgı yerınde olan derken ? burda cogumuz cok fal baktıran ve aramızda dertlesen ınsanlarızz sen once bır kendı uslubuna bak ? cok zekıysen hıc fal baktırma bencee dırek uzaklass ..
onuda gectım ztn bunu sırf sana soylemıyorum bu forumun eskı tadı kalmadı kızlarne bılıyım bızz eskıden konusurduk sayfalarca okurdum bazı ınsanlar gercekten gına getırdı artık okumak bakmak bıle ıstemıyorum
bir kedi gördüm sankiGitpisipisi
ilkay reznn yaninda melek melekvalla bende baktırmam olumsuzu cok acımasız soyluyo cunku
onlardamı cok acımasız soyluyo ben ıkısnıde baktırdım oyle cok acımasız degıllerdı bana ama soyledıler genede olumsuzuilkay reznn yaninda melek melek
O kadar mı yaaa bu kadar kötü ne dedikiiilkay reznn yaninda melek melek
Sevgiln donmez dediii :)O kadar mı yaaa bu kadar kötü ne dedikii
Ilky olumlu doner dedi rezzan sagolssn donmicek bitirmis kendne bir yol cizmis dedi daha nlr nlronlardamı cok acımasız soyluyo ben ıkısnıde baktırdım oyle cok acımasız degıllerdı bana ama soyledıler genede olumsuzu
Saraylı yarın mı gelıcekmış..nerden takıp edıyosunuz ben saraylıyı faceden bıle bulamadımSelena aynisini bna na dedi :) sarayli kptmis yrn tekrr acicakmis allhtan evet selenn fli kart olumasi degil cidden oyle ayrntlr veriyoki karrtta cikmaz rezzna bu arada kart yorumladi ya hislerini katmiyomu
Faceden tatlimmSaraylı yarın mı gelıcekmış..nerden takıp edıyosunuz ben saraylıyı faceden bıle bulamadım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?