- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Ben baktirdim fena degil deneyebilirsin cnmarkadaşlar bir yolun var Hüma'ya baktıran var mı? sitede gezinirken ilgimi çekti.
Saraylı yarın mı gelıcekmış..nerden takıp edıyosunuz ben saraylıyı faceden bıle bulamadım(
Canım rezzan ablanın dedikleri kesin çıkar diyemem ama öyle kötü gününde diye moral bozacak biri değilRezzan ablann sanrm bbsnn bir rahtszlgi olmus kotu gune denk geldim sanirim olumsuz bu kdr beklemiyodum kizlar rezzn abla donmez yada doner diyip cikan cikmayan varmi
Sana ciktmi cnmCanım rezzan ablanın dedikleri kesin çıkar diyemem ama öyle kötü gününde diye moral bozacak biri değil
Yüzde yüz çıktı diyemem asla çıkmadı da diyemem bildiği baya şey oldu ama bilemediği de oldu canımSana ciktmi cnm
akıl saglını ölçmek sana kalmadı heralde.siyi akşamlar diyip diyip yazıyosunHaklısınız bişey demiyorum akıl sağlığı yerinde olan bi insan internetteki tüm falcılara para yatırmaz daha da bişey demiyorum hadi iyi akşamlar. Bi seferlğine merakımdan baktırmak istedim ve burdaki insanlara sordum ne zorunuza gittiyse saldırıya geçtiniz hemen
Esas konu :)Yüzde yüz çıktı diyemem asla çıkmadı da diyemem bildiği baya şey oldu ama bilemediği de oldu canım
Bnde medyum hiperi ck bgndim onada bktran yok hic :)ya ask3 un hıc mı falı cıkmadı ya o bana super bakmıştı geçmiş anlamında sonra forumda sordurdum kımse yok begenen
Kizlar gunaydin naaz fallara kac gunde bakiyor
Esas konu için o kişi hayatndan çıkacak beyaz arabalı senin boylarında bi çocuk hayatına girecek dedi o kişi hayatımdan çıktı beyaz arabalı benim boylarımda bi çocukta hayatıma girdi. Sen falım kötü falan diyince mıralini bozmak istemedim canım ama esas konu cuk diye çıktı anlayacağın.Esas konu :)
Kim bu kadar bılen gecmiş sayfalara baktım kımden bahsettıgınızı goremedm kızlarllEsas konu için o kişi hayatndan çıkacak beyaz arabalı senin boylarında bi çocuk hayatına girecek dedi o kişi hayatımdan çıktı beyaz arabalı benim boylarımda bi çocukta hayatıma girdi. Sen falım kötü falan diyince mıralini bozmak istemedim canım ama esas konu cuk diye çıktı anlayacağın.
Canım rezzan abladan bahsediyoruz ama ben öyle her söylediğinin çıktığını iddia etmiyorum bana esas konu çıkmıştı ama daha sonra fallar çok tabsiye gibi öğüt gibi oldu pek fal gibiolmadıKim bu kadar bılen gecmiş sayfalara baktım kımden bahsettıgınızı goremedm kızlarll
Rezzan abla falalem canımKim bu kadar bılen gecmiş sayfalara baktım kımden bahsettıgınızı goremedm kızlarll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?