Binnaz Abla

akıl saglını ölçmek sana kalmadı heralde.siyi akşamlar diyip diyip yazıyosun

Gunaydın arkadaşlar
Akşam Cem'e attım sabah okudum ama enerjımix tutmadı galıba ele avuca Alınacak yada takıp edilecek bir tek cümle yok Ucuz diye baktırmıştım ama kötü puan vereceğim en azından emek harcadıkları için genelde iyi puan veriyordum bence gercek puanları verelim ki iyilerle Kötüleri eleyebilelim

Herkese Muslu sağlıklı güzel mucizelerle dolu bir gün diliyorum şimdi işe gitme vakti

Seruvenin n kitap fali cikiyomus sanirim telwede biri yazmis baktiran oldumu hic

Esas konu için o kişi hayatndan çıkacak beyaz arabalı senin boylarında bi çocuk hayatına girecek dedi o kişi hayatımdan çıktı beyaz arabalı benim boylarımda bi çocukta hayatıma girdi. Sen falım kötü falan diyince mıralini bozmak istemedim canım ama esas konu cuk diye çıktı anlayacağın.

Kim bu kadar bılen gecmiş sayfalara baktım kımden bahsettıgınızı goremedm kızlarll

Kızlarrrr günaydınnnn saraylii bugun kaç gibiii açıcakmış bılen varmı???? Faceim yok kullanmıyorum cunku benımkını gordukce canım yanıyo hoş bu aralar gormedende canımı yakmayı başarıyo da( neysee bugun hepımıze guzellık getırsın..bu arada dun gece cvp verememıştım, içimde kalmasın..aklı dengemiz için bozuk demiş bır uye sanırım.evet deliyiz biz dışarısı gibi akıllı olup insanların yüreğini yaralamaktansa bu topıkte buluşup yaralarımıza az da olsa ilaç olmayı seçen delılerızz.noktaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…