Saryli sıstemde fallarını açmamış canım o yuzden atamıyor olabılırsın bugun gelıcektı denıldı ama yokHayırlı Günler Arkadaşlar Saraylıya Fal Atıcam Ama Tellwe Sitesine Giriş Yapıyorum Daha Sonra Atıyor Böyle Bir Sorunla Karşılaşan Oldu mu?
Yok Canım Onu Kastetmiyorum Giriş Yapıyorum Mesela Bilgilerime Girecem Hop Atıyor Tekrar Giriyorum Yani Sadece Ana Sayfam Gözüküyor Sisteme Yazı Yazdım Bizlik Değil DedilerSaryli sıstemde fallarını açmamış canım o yuzden atamıyor olabılırsın bugun gelıcektı denıldı ama yok(
ne oldu kim demişti öyle neler oluyor :)Esas konu için o kişi hayatndan çıkacak beyaz arabalı senin boylarında bi çocuk hayatına girecek dedi o kişi hayatımdan çıktı beyaz arabalı benim boylarımda bi çocukta hayatıma girdi. Sen falım kötü falan diyince mıralini bozmak istemedim canım ama esas konu cuk diye çıktı anlayacağın.
gelmıs canım yazmıs duvarına aksam dokuzda acıcakmısSaryli sıstemde fallarını açmamış canım o yuzden atamıyor olabılırsın bugun gelıcektı denıldı ama yok(
Valla çok merak ettim Saraylıyıgelmıs canım yazmıs duvarına aksam dokuzda acıcakmıs
ya forumdakıler keşfetsede bızde bılgı ögrensek bana mart sonuna kadar demişti marta grdık bakalımBnde medyum hiperi ck bgndim onada bktran yok hic :)
oo kımselere randevu vermıyorum aksam 9 da ılkkez saraylı hanımı denıcemValla çok merak ettim SaraylıyıAkşam dokuzda hep birlikte sitedeyiz o zaman
Aynen canım çalar saati ayarladım bileoo kımselere randevu vermıyorum aksam 9 da ılkkez saraylı hanımı denıcem
bu cem furyası nerden cıktı canım hayr erkek falcılardan cok az kısı begenılıyor ztn de neyı bılmış bu cemaha cem acmıs ama param yok ya ayın 1 ini beklıyorum
ahahah halımız cok komık ama hayat byle guzel ıste napalımAynen canım çalar saati ayarladım bile
bende baktırdım gayet bıldgı seyler vardı hazıranı verdı tarh olrk ama olablr gbı knuşmuş:)kitap falını çok övüyolardı canım bekler istersen. ama sen daha iyi bilirsin tabii:)
bizim kalplerimiz sana baglı ya canım kalbımızı kırıyosunBiri büyü ile ilgili bişey sordu cevap verdim. Sizin yaptığınız gibi selenanın falı çıktı mı diye soru sordum bi iki kişiye evet. Dediğiniz gibi 7/24 bu sitede değilim her gelene selenayı sormuyorum.
Ben o cümleyi genelleme yapmamıştım saldıracak yer arıyosunuz :) Enerjinizi boşa tüketmeyin yorumumu yaparım çıkarım kafama takmıyorum söylediklerinizi yani. Sağlıcakla kalın. Mesajımı alıntılayıp durmayın. Bi laf söylüyosunuz cevap vermek zorunda kalıyorum daha fazla kalp kırmak istemiyorum iyi geceler.
Bizi bu hale düşüren sefil kalbimiz utansın ne diyeyimahahah halımız cok komık ama hayat byle guzel ıste napalım
barısma bırleşmeylemı ılglıydı işle mı ılglydı canımkızlar meryemın falı arkadasıma cıktı ne kadar imkansız olur desekte haberiniz olsun
Canım tolincim bu guzel hbr için sağol arkadasımgelmıs canım yazmıs duvarına aksam dokuzda acıcakmıs
1.5 ay uzak kaldım canım yne sahalara donuyorum zeusa atarak başladm bugece duseblrse saraylıBizi bu hale düşüren sefil kalbimiz utansın ne diyeyimbu son diye diye her beğenilen falcıya fal atıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?