Binnaz Abla

Hayırlı Günler Arkadaşlar Saraylıya Fal Atıcam Ama Tellwe Sitesine Giriş Yapıyorum Daha Sonra Atıyor Böyle Bir Sorunla Karşılaşan Oldu mu?

Hayırlı Günler Arkadaşlar Saraylıya Fal Atıcam Ama Tellwe Sitesine Giriş Yapıyorum Daha Sonra Atıyor Böyle Bir Sorunla Karşılaşan Oldu mu?
Saryli sıstemde fallarını açmamış canım o yuzden atamıyor olabılırsın bugun gelıcektı denıldı ama yok(

Saryli sıstemde fallarını açmamış canım o yuzden atamıyor olabılırsın bugun gelıcektı denıldı ama yok(
Yok Canım Onu Kastetmiyorum Giriş Yapıyorum Mesela Bilgilerime Girecem Hop Atıyor Tekrar Giriyorum Yani Sadece Ana Sayfam Gözüküyor Sisteme Yazı Yazdım Bizlik Değil Dediler

ne oldu kim demişti öyle neler oluyor :)

ufak bir hesaplama yaptım telefon faturam yine kapak olmuş bana bu ay Saraylıya devredince atayım artık Zaten bence benim bütün fallarım patladı nisana girdiğimiz an hepisini yazacağım. Hayır olumsuzu bilen de olmadı arkadaş emine gidişatı da geçmişi de bilememiş, 2 ay olcak dediği en ufak bir şey çıkmadı, ona da bildi diyemem. Neyse güldük eğlendik, anı iyi geçirmeme yardım ettiler napalım

bizim kalplerimiz sana baglı ya canım kalbımızı kırıyosun bı komık olma ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…