Binnaz Abla

barısma bırleşmeylemı ılglıydı işle mı ılglydı canım
Barısma ile ilgiliydi kuzum herkes sevgisi bitmiş o cocugun sana demişti.. meryemde üc hafta ıcınde o sana gelecek goreceksın demıstı uc hafta oldu bugun ve mesaj attı ben sana kopek gıbı asıgım hala diye..

Barısma ile ilgiliydi kuzum herkes sevgisi bitmiş o cocugun sana demişti.. meryemde üc hafta ıcınde o sana gelecek goreceksın demıstı uc hafta oldu bugun ve mesaj attı ben sana kopek gıbı asıgım hala diye..
waaaayyyy çok sevindimmm yaa.. kimler bildi başka bu durumu ?

waaaayyyy çok sevindimmm yaa.. kimler bildi başka bu durumu ?
cok fazla fal baktıran biri değildir bir meryem e baktırdı bir de alexe baktırmıstı kuzum bir de yüz yüze bir kadına o sevgisi bitmiş demişti,alex ise sevgisi var ama tekrar birleşirseniz yine eski sorunlar olacak demıstı.meryem ise sevgisi var 3 hafta içinde gelecek dedi.biz ihtimal bile vermedik..geldi bana da meryem mart nisan ayını verdi..birileri aracı olacak dedı arkadaşı bana sürekli mesaj atıyor sevgilisi var ama ben kafada yanlıs anlama olarak fena kurmaya basladım bakalım ben de ne olacak

Hdi ya merym bnda cok net knstu aricak doncek sana verdigim vakti bekle yasannlri gor dedi ben pek inanmstm ne guzel falin cikmiss

Bnda haytna biri gircek dedi ama digerleri doncek diyince rezznn fala inanasim gelmiyo hemnmi cikti falin

Hdi ya merym bnda cok net knstu aricak doncek sana verdigim vakti bekle yasannlri gor dedi ben pek inanmstm ne guzel falin cikmiss
arkadaşıma baktıgı cıktı bana cıkmadı sadece aracı olacagı kısı suanda cıktı ama benım umudum kalmadı:)

ya ınanmıyorum suan benım durumum canım bılgeye attım en son bıtmış herşey aklının ucuna bıle gelmıyosun boşa umıt dedi...moralımı cok bozdu selena ecem23 falan da ole dedı

Kilzar belki hatirlayan olur beni eskielr bilir genelde.uzun zamandir yazmiyorum ama takipteydim.
bazi gelismeler oldu falcilara yorim biraz siz cikan cikmaya yorumlayin.
bilgehatun sarayli nazz aylin venus hayatinda biri var dediler bendebihtimal veriyordum ama benim tahminime en yakın berrin ulusoy soyledi hayatinda biri avr ama uzakta ve sende biliyorsun demis.ademis.ama uzun bir telf konusmasi yaptik hayatinda tahmin ettigim kiside dahil hic kimse yokmus. Hayatinda kimse yok diyenler emine asicicek ve efsunhatun hatta efsun uzaktan birisi olmus gecmisinde demisti.
yanlız berrin ulusoy soyle demis hayatinda birisi var uzakta bu kisi ve sende biliyorsun o kisiyi
diegrleri ise evet hayatinda biri var ama seni unutmak icin konisiyor yakın cevresinde kimisi ince zayif dedi kimsi balik etli sarayli ve venus bir yakinı tanistirmis bile demislerdi ama aslı astarı yokmus
Emine harf vermisti sarayli venus aylin nazz luna .sseni birisine anlatiyor seni bilen var demisti dogruymus anlatmiş
hauatinda biri var kisminda yanilması hariç durumu gecmis ve anı en iyi berrin ulusoy bildi
efsunhatun annesi biliyor etken dedi yanılmiş bunu disinda soyledikleri doğru
bilgehatunun hayatinda biri var kismi yanlıs gerisi dogru
kizlar aklima geldikce yazarim.
çok karısik oldu biliyorum ama benim dururmum zaten karisik bu kadar toparlayabildim yaIm hatalırida vardır tahmin edersiniz zaten yazdiklarimı

ya ınanmıyorum suan benım durumum canım bılgeye attım en son bıtmış herşey aklının ucuna bıle gelmıyosun boşa umıt dedi...moralımı cok bozdu selena ecem23 falan da ole dedı
duygular değişiyor kuzucum ona bakarsan ben de asıktım sevıyordum ama bır sey hıssetmıyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…