- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
Barısma ile ilgiliydi kuzum herkes sevgisi bitmiş o cocugun sana demişti.. meryemde üc hafta ıcınde o sana gelecek goreceksın demıstı uc hafta oldu bugun ve mesaj attı ben sana kopek gıbı asıgım hala diye..barısma bırleşmeylemı ılglıydı işle mı ılglydı canım
olumlu mu konustu meryem canım neden ımkansız kııcem çok kötü hiç tavsiye etmiyorum
Meryem in falı bana da imkansızmart sonu belli olacak
hadı bbakalım kızlar aksama guzel haberlerınızı beklıyoruz:)Canım tolincim bu guzel hbr için sağol arkadasım
waaaayyyy çok sevindimmm yaa.Barısma ile ilgiliydi kuzum herkes sevgisi bitmiş o cocugun sana demişti.. meryemde üc hafta ıcınde o sana gelecek goreceksın demıstı uc hafta oldu bugun ve mesaj attı ben sana kopek gıbı asıgım hala diye..
cok fazla fal baktıran biri değildir bir meryem e baktırdı bir de alexe baktırmıstı kuzum bir de yüz yüze bir kadına o sevgisi bitmiş demişti,alex ise sevgisi var ama tekrar birleşirseniz yine eski sorunlar olacak demıstı.meryem ise sevgisi var 3 hafta içinde gelecek dedi.biz ihtimal bile vermedik..geldi bana da meryem mart nisan ayını verdi..birileri aracı olacak dedı arkadaşı bana sürekli mesaj atıyor sevgilisi var ama ben kafada yanlıs anlama olarak fena kurmaya basladım bakalım ben de ne olacakwaaaayyyy çok sevindimmm yaa.. kimler bildi başka bu durumu ?
Hdi ya merym bnda cok net knstu aricak doncek sana verdigim vakti bekle yasannlri gor dedi ben pek inanmstm ne guzel falin cikmissBarısma ile ilgiliydi kuzum herkes sevgisi bitmiş o cocugun sana demişti.. meryemde üc hafta ıcınde o sana gelecek goreceksın demıstı uc hafta oldu bugun ve mesaj attı ben sana kopek gıbı asıgım hala diye..
Bnda haytna biri gircek dedi ama digerleri doncek diyince rezznn fala inanasim gelmiyo hemnmi cikti falinEsas konu için o kişi hayatndan çıkacak beyaz arabalı senin boylarında bi çocuk hayatına girecek dedi o kişi hayatımdan çıktı beyaz arabalı benim boylarımda bi çocukta hayatıma girdi. Sen falım kötü falan diyince mıralini bozmak istemedim canım ama esas konu cuk diye çıktı anlayacağın.
Tatlim sen meryeme rezzna fln bktrmsmydjn ya bnm4 ay oldu umudu kestim aslinda ya ins senin olur hiperi dendnmi hicya forumdakıler keşfetsede bızde bılgı ögrensek bana mart sonuna kadar demişti marta grdık bakalım
arkadaşıma baktıgı cıktı bana cıkmadı sadece aracı olacagı kısı suanda cıktı ama benım umudum kalmadı:)Hdi ya merym bnda cok net knstu aricak doncek sana verdigim vakti bekle yasannlri gor dedi ben pek inanmstm ne guzel falin cikmiss
InannmiyorummmmmmBarısma ile ilgiliydi kuzum herkes sevgisi bitmiş o cocugun sana demişti.. meryemde üc hafta ıcınde o sana gelecek goreceksın demıstı uc hafta oldu bugun ve mesaj attı ben sana kopek gıbı asıgım hala diye..
ya ınanmıyorum suan benım durumum canım bılgeye attım en son bıtmış herşey aklının ucuna bıle gelmıyosun boşa umıt dedi...moralımı cok bozdu selena ecem23 falan da ole dedıBarısma ile ilgiliydi kuzum herkes sevgisi bitmiş o cocugun sana demişti.. meryemde üc hafta ıcınde o sana gelecek goreceksın demıstı uc hafta oldu bugun ve mesaj attı ben sana kopek gıbı asıgım hala diye..
Sanda netmi knstu barscksnz diyearkadaşıma baktıgı cıktı bana cıkmadı sadece aracı olacagı kısı suanda cıktı ama benım umudum kalmadı:)
bana secımlerımden bahsettı ıkı kısı arasında kalacakmısım bırı de eskısıymıs benım elımde oldugunu söyledi..Sanda netmi knstu barscksnz diye
duygular değişiyor kuzucum ona bakarsan ben de asıktım sevıyordum ama bır sey hıssetmıyorum artık..ya ınanmıyorum suan benım durumum canım bılgeye attım en son bıtmış herşey aklının ucuna bıle gelmıyosun boşa umıt dedi...moralımı cok bozdu selena ecem23 falan da ole dedı
Var cnm ya neden bulamadin kiya falalemde meryem adlı kısıyı bulamıyorum tarot bakanlarda yokmu bu kadın allasen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?