Binnaz Abla

Ileri donuk gelecek yorumlarinda ise kizlar.kiraze 2 fal.sselana 2 fal aylin 2 emine 2 .berrin.gonca polar rania kerem avsar.rezzan abla maya demir geleceginde olucak mutlu olucaksiniz diyenler
naz ilk fal kadersiniz 2.ise uzulirsun dedi.luna ilk fal olumsuz 2 olumlu soyledi.asicicek ilk fal olumlu 2.olumsuz dedi.barkiel ilk olumsuz 2.olumluydu
alex olumsuz ilkay ve bilgeyi zaten soylemistim bilgehatun olumsuz

net cevap vermeyenler.tugrulmelih efsunhatun
kizlar cok karisik kusurabakmayın.anlamadiginizi sorun.
coguna ne fal attim hatirlamiyorum kizlar
eskileri zaten sinirlenip silmistim aklimda kalanlar ve yakin zaman baktirdiklarimdan yaptim yorumumu

Ciktimi peki cnm bgndnmi flni baya ayrbti veriyo meryem herkze donermi diyo
Amaan bence herkese döner diyor kimisine yakın kimisine uzak tarih veriyor üç beş kişiyefe ruh haline göre öyle kötü konuşuyor meryem boş ben size diyim kızlar. Emoşta boş. Şu medyum serkan mıdır nedir zaten evlere şenlik. Ecemin de dediği çıkmadı. Selenanın ilk fal süperdi ikincisi de şalırttı ama beklediğim gibi değildi yinede. Bilge desen alt üst ediyor hepimizin moralini. Saraylıya ben fal atmadım ama arkadaşımın falını dinledim ne yalan söyliyim hiç beğenmedim. Kızlar yok adam gibi falcı yok ya

Kızlar ekim a"yindan bu zamana baktiriyorum nerdeyse herkese baktirdim.%100 bilemezler tabi ama size soyleyecegim su ki .durumu ani gecmisi ne kadar dogru analiz etselerde anlatsalarda bizim agzimiz acik kalsada hatta "aaa evet boyle birisi vardi hayatinda dogru yine onla demekki"desekte ben dedim açikcası.dogru olmayabiliyor.fallara gore ne uzulelim nede sevinip umutlanalim.aglayarak donucek diyenlerde vardi ama gayet sakin ve makul bir konusmaydı.mart sonunda dedikleri olur olmaz bilemem ama bu zamana kadar olan durumlar bunlar kizlar

binnazablan gizem sitare ve umut ısık'a hic fal baktırdnmı??

Sarahlidami fis diyonuz kizlar telwede kredim var sarayli icin yukledim kime atim

Meryeme kasim ayinda atmisim yari yariya an ve genel durum bilmis sonra genel hayatimla ilgili biaeyler daha yazmis ama olmadi .5 ay icinde gorusme var demis.aama sonu olmaz demis
rezzan abla ve bir kac falci daha aramak istemis ama arayamamis demis evet dogru aramak istemis ama yapamamis.

Cnm merymin fali merak ettim karsilastrlmmi

Sarayliya baktiran vrmi kizlar atmk istiyom ama 30 azda degil baktiran yokmu hiccccc krediyi yukledim ama kararsiz kaldimmmm

Sarayliya baktiran vrmi kizlar atmk istiyom ama 30 azda degil baktiran yokmu hiccccc krediyi yukledim ama kararsiz kaldimmmm
Canm ben baaktirdim 2 defa hemde.ilkinde hic tutmadi bana .2. De iseyari yariya hayatinda birisi var diyenlerden saraylid ama kimse yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…