- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Cnm tarotbuldum dostlar puanı %97de sen ne atmıştın canım kahve katına tarot
bende tam sınırdayım canım 8 ay oldu özlem var ama sevgı yok ıcımde bu nasıl oluyor blmyrum bendeduygular değişiyor kuzucum ona bakarsan ben de asıktım sevıyordum ama bır sey hıssetmıyorum artık..
canım şu anda patlaklar furyasına başlamış bulunuyoruz,artık bilmeleri değil nasıl ses getirmeleri önemli oldu,güm güm gümbüüüürrttbu cem furyası nerden cıktı canım hayr erkek falcılardan cok az kısı begenılıyor ztn de neyı bılmış bu cem
Ciktimi peki cnm bgndnmi flni baya ayrbti veriyo meryem herkze donermi diyobana secımlerımden bahsettı ıkı kısı arasında kalacakmısım bırı de eskısıymıs benım elımde oldugunu söyledi..
marplem sen begendın mı meryemıCnm tarot
Amaan bence herkese döner diyor kimisine yakın kimisine uzak tarih veriyor üç beş kişiyefe ruh haline göre öyle kötü konuşuyor meryem boş ben size diyim kızlar. Emoşta boş. Şu medyum serkan mıdır nedir zaten evlere şenlik. Ecemin de dediği çıkmadı. Selenanın ilk fal süperdi ikincisi de şalırttı ama beklediğim gibi değildi yinede. Bilge desen alt üst ediyor hepimizin moralini. Saraylıya ben fal atmadım ama arkadaşımın falını dinledim ne yalan söyliyim hiç beğenmedim. Kızlar yok adam gibi falcı yok yaCiktimi peki cnm bgndnmi flni baya ayrbti veriyo meryem herkze donermi diyo
çok olumluydu tam pembeci benimki imkansız artıkolumlu mu konustu meryem canım neden ımkansız kıı
binnazablan gizem sitare ve umut ısık'a hic fal baktırdnmı??Kızlar ekim a"yindan bu zamana baktiriyorum nerdeyse herkese baktirdim.%100 bilemezler tabi ama size soyleyecegim su ki .durumu ani gecmisi ne kadar dogru analiz etselerde anlatsalarda bizim agzimiz acik kalsada hatta "aaa evet boyle birisi vardi hayatinda dogru yine onla demekki"desekte ben dedim açikcası.dogru olmayabiliyor.fallara gore ne uzulelim nede sevinip umutlanalim.aglayarak donucek diyenlerde vardi ama gayet sakin ve makul bir konusmaydı.mart sonunda dedikleri olur olmaz bilemem ama bu zamana kadar olan durumlar bunlar kizlar
Sarahlidami fis diyonuz kizlar telwede kredim var sarayli icin yukledim kime atimAmaan bence herkese döner diyor kimisine yakın kimisine uzak tarih veriyor üç beş kişiyefe ruh haline göre öyle kötü konuşuyor meryem boş ben size diyim kızlar. Emoşta boş. Şu medyum serkan mıdır nedir zaten evlere şenlik. Ecemin de dediği çıkmadı. Selenanın ilk fal süperdi ikincisi de şalırttı ama beklediğim gibi değildi yinede. Bilge desen alt üst ediyor hepimizin moralini. Saraylıya ben fal atmadım ama arkadaşımın falını dinledim ne yalan söyliyim hiç beğenmedim. Kızlar yok adam gibi falcı yok ya
Meryem bnde bnmkiyle ilglnn kizi fln bildi merymn fli kimde var karsilastirmk istiyorum kendinkiyle sana cikmdmi meryem bcm cokta net knsyo aksini soyleyince kiziyoSarahlidami fis diyonuz kizlar telwede kredim var sarayli icin yukledim kime atim
Yok canm bana hep negatif geldiler onlar.ama orda baktirdigim en berbat falım elif ısıktı hatta iade almistimbinnazablan gizem sitare ve umut ısık'a hic fal baktırdnmı??
Cnm merymin fali merak ettim karsilastrlmmiMeryeme kasim ayinda atmisim yari yariya an ve genel durum bilmis sonra genel hayatimla ilgili biaeyler daha yazmis ama olmadi .5 ay icinde gorusme var demis.aama sonu olmaz demis
rezzan abla ve bir kac falci daha aramak istemis ama arayamamis demis evet dogru aramak istemis ama yapamamis.
Canm ben kasimda baktirdim ama yeni degil benimki.Cnm merymin fali merak ettim karsilastrlmmi
Benim yeni tamm cnmCanm ben kasimda baktirdim ama yeni degil benimki.
Canm ben baaktirdim 2 defa hemde.ilkinde hic tutmadi bana .2. De iseyari yariya hayatinda birisi var diyenlerden saraylid ama kimse yokmusSarayliya baktiran vrmi kizlar atmk istiyom ama 30 azda degil baktiran yokmu hiccccc krediyi yukledim ama kararsiz kaldimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?