Suda var ama mesela aylin bana tutar bilir yani ani gecmisi gelecek biraz muamuallakta.ama kuzenim atti 1 tek sey bile bilemedi.gercekten birine tutan digerine tutmuyor.uada tutmayan digerine tutuyorCanm ben baaktirdim 2 defa hemde.ilkinde hic tutmadi bana .2. De iseyari yariya hayatinda birisi var diyenlerden saraylid ama kimse yokmus
hmm umut bılemedı kesın tarıh verdi o tarıhte bıse olmadıYok canm bana hep negatif geldiler onlar.ama orda baktirdigim en berbat falım elif ısıktı hatta iade almistim
hadi ya oy verenler kim sarayliya bayada oy almis seruven kitap fali bir bilgin varmiCanm ben baaktirdim 2 defa hemde.ilkinde hic tutmadi bana .2. De iseyari yariya hayatinda birisi var diyenlerden saraylid ama kimse yokmus
burada fazla oy alanlar iyi falcı anlamına gelmiyor,bu ooyları yakınları tanıdıkkları veriyor daha çok,çünkü bu falcıların hiç birinin ilerisi için dediği çıkmadı henüz,çıksada sıradan şeyler var,Hdi ya
hadi ya oy verenler kim sarayliya bayada oy almis seruven kitap fali bir bilgin varmi
Seruven kitap fali deneyen yokmu yaaaburada fazla oy alanlar iyi falcı anlamına gelmiyor,bu ooyları yakınları tanıdıkkları veriyor daha çok,çünkü bu falcıların hiç birinin ilerisi için dediği çıkmadı henüz,çıksada sıradan şeyler var,
Ben kitap falı baktırdım geçenlerde. Çok beğendim. Tavsiye ederim arkadaşlar özenli ve isabetli bakıyor.. Hatta listede olsa oy verecektim kendisineSeruven kitap fali deneyen yokmu yaaa
Canım uzun zamandır yoksun topicte? Tam anlayamadım eşin aldatıyormu seni bunu mu öğrendin?Kizlar en kötusu ise onlarca fal baktirdim ebru alev di.bana aklimda bile yoksun gununu gun ediyor hayati cok guzel dedi.ama o bunu yazdiginda bana x kisinin beni takip ettigini farkettim sabahda aradi zaten.tzaten.telwenin en kotu falcilari bile onun kadar yanilmadilar.
Eskilerde muhakkak benim gibi hala birayi takip ediyorlardir.kizlar kizlar varmi sizlerde bir gelisme bir olay artik girmiyorsunuz bu topicte yoksunuz ama merak ediyorum acikcasi sizi ozelden yazin bana en azından
Patladı onların fallar ama umut isik mart sonu demistibinnazablan gizem sitare ve umut ısık'a hic fal baktırdnmı??
banada 26 subat dediPatladı onların fallar ama umut isik mart sonu demisti
sanırım falcılar herkese iki kişi arasında kalacaksın diyor ben daha birinin bulamadım diğerini nasıl bulacam da aralarında kalacambana secımlerımden bahsettı ıkı kısı arasında kalacakmısım bırı de eskısıymıs benım elımde oldugunu söyledi..
o gün gldi gecti bisey olmadıPatladı onların fallar ama umut isik mart sonu demisti
ne saçma bi yorum aklının ucundan bile geçmiyosun falan. sanki bi şey biliyolarmış gibi bi de böyle iddialı konuşup insanın moralini bozuyolar. takma sen canım ya, dönücek dedikleri döndü mü ki, sevmiyor dedikleri sevmiyor olsunya ınanmıyorum suan benım durumum canım bılgeye attım en son bıtmış herşey aklının ucuna bıle gelmıyosun boşa umıt dedi...moralımı cok bozdu selena ecem23 falan da ole dedı
aynen hee bıktm yeminlesanırım falcılar herkese iki kişi arasında kalacaksın diyor ben daha birinin bulamadım diğerini nasıl bulacam da aralarında kalacam
Bana gelecek dedi Ben sanmiyorum. 5 ay geçti bitti bir şeyler ben de. Veriyor ayrıntıCiktimi peki cnm bgndnmi flni baya ayrbti veriyo meryem herkze donermi diyo
Canim ben senin durumuda cözemedimKilzar belki hatirlayan olur beni eskielr bilir genelde.uzun zamandir yazmiyorum ama takipteydim.
bazi gelismeler oldu falcilara yorim biraz siz cikan cikmaya yorumlayin.
bilgehatun sarayli nazz aylin venus hayatinda biri var dediler bendebihtimal veriyordum ama benim tahminime en yakın berrin ulusoy soyledi hayatinda biri avr ama uzakta ve sende biliyorsun demis.ademis.ama uzun bir telf konusmasi yaptik hayatinda tahmin ettigim kiside dahil hic kimse yokmus. Hayatinda kimse yok diyenler emine asicicek ve efsunhatun hatta efsun uzaktan birisi olmus gecmisinde demisti.
yanlız berrin ulusoy soyle demis hayatinda birisi var uzakta bu kisi ve sende biliyorsun o kisiyi
diegrleri ise evet hayatinda biri var ama seni unutmak icin konisiyor yakın cevresinde kimisi ince zayif dedi kimsi balik etli sarayli ve venus bir yakinı tanistirmis bile demislerdi ama aslı astarı yokmus
Emine harf vermisti sarayli venus aylin nazz luna .sseni birisine anlatiyor seni bilen var demisti dogruymus anlatmiş
hauatinda biri var kisminda yanilması hariç durumu gecmis ve anı en iyi berrin ulusoy bildi
efsunhatun annesi biliyor etken dedi yanılmiş bunu disinda soyledikleri doğru
bilgehatunun hayatinda biri var kismi yanlıs gerisi dogru
kizlar aklima geldikce yazarim.
çok karısik oldu biliyorum ama benim dururmum zaten karisik bu kadar toparlayabildim yaIm hatalırida vardır tahmin edersiniz zaten yazdiklarimı
Attim cnm bnde simdi cktmi ddklriBen kitap falı baktırdım geçenlerde. Çok beğendim. Tavsiye ederim arkadaşlar özenli ve isabetli bakıyor.. Hatta listede olsa oy verecektim kendisine
ben cok memnun kaldım iyi baktı bayağı detaylıydıArkdslar seruvene kitap fali attim bundans sonra kartla bklan fal atmicam atarsam su fali aticam kartli fallara guvenmiyorum artik
Cktmi hic cnm bnde attim ilk siradayim biri falci fal baktrcm kim iyi demis biride seruven kitp fli demis cikiyo demis gaza geldim attim :)ben cok memnun kaldım iyi baktı bayağı detaylıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?