Binnaz Abla

Canm ben baaktirdim 2 defa hemde.ilkinde hic tutmadi bana .2. De iseyari yariya hayatinda birisi var diyenlerden saraylid ama kimse yokmus
Suda var ama mesela aylin bana tutar bilir yani ani gecmisi gelecek biraz muamuallakta.ama kuzenim atti 1 tek sey bile bilemedi.gercekten birine tutan digerine tutmuyor.uada tutmayan digerine tutuyor

Hdi ya

hadi ya oy verenler kim sarayliya bayada oy almis seruven kitap fali bir bilgin varmi
burada fazla oy alanlar iyi falcı anlamına gelmiyor,bu ooyları yakınları tanıdıkkları veriyor daha çok,çünkü bu falcıların hiç birinin ilerisi için dediği çıkmadı henüz,çıksada sıradan şeyler var,

Kizlar en kötusu ise onlarca fal baktirdim ebru alev di.bana aklimda bile yoksun gununu gun ediyor hayati cok guzel dedi.ama o bunu yazdiginda bana x kisinin beni takip ettigini farkettim sabahda aradi zaten.tzaten.telwenin en kotu falcilari bile onun kadar yanilmadilar.
Eskilerde muhakkak benim gibi hala birayi takip ediyorlardir.kizlar kizlar varmi sizlerde bir gelisme bir olay artik girmiyorsunuz bu topicte yoksunuz ama merak ediyorum acikcasi sizi ozelden yazin bana en azından

Seruven kitap fali deneyen yokmu yaaa

Canım uzun zamandır yoksun topicte? Tam anlayamadım eşin aldatıyormu seni bunu mu öğrendin?

bana secımlerımden bahsettı ıkı kısı arasında kalacakmısım bırı de eskısıymıs benım elımde oldugunu söyledi..
sanırım falcılar herkese iki kişi arasında kalacaksın diyor ben daha birinin bulamadım diğerini nasıl bulacam da aralarında kalacam

ya ınanmıyorum suan benım durumum canım bılgeye attım en son bıtmış herşey aklının ucuna bıle gelmıyosun boşa umıt dedi...moralımı cok bozdu selena ecem23 falan da ole dedı
ne saçma bi yorum aklının ucundan bile geçmiyosun falan. sanki bi şey biliyolarmış gibi bi de böyle iddialı konuşup insanın moralini bozuyolar. takma sen canım ya, dönücek dedikleri döndü mü ki, sevmiyor dedikleri sevmiyor olsun

Arkdslar seruvene kitap fali attim bundans sonra kartla bklan fal atmicam atarsam su fali aticam kartli fallara guvenmiyorum artik

Canim ben senin durumuda cözemedim
simdi senin sevgilin vardi ayrildiniz onun hayatina biri mi girdi yoksa seni mi bekledi ? bu kismi anlamadim ben
su anki durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…