- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Gelecek icin dedigi cikan varmi ask anlmnda :)ben cok memnun kaldım iyi baktı bayağı detaylıydı
yeni attım ben çıkarsa yazarım:)Gelecek icin dedigi cikan varmi ask anlmnda :)
Canim bir ayrilik yasandı.sonra ben fallarda hayatinda baskasi varmi diye sordum cunku ayrilirken var diye biliyordum.cogunlugu var dediler.sonuc uzun bir telefon konusmasi yaptik ve tamamen bitirdik.ama yine falcilara gore tekrar bir araya gelinicek ve tekrat devam edicek mart sonunda olucak en gecCanim ben senin durumuda cözemedim
simdi senin sevgilin vardi ayrildiniz onun hayatina biri mi girdi yoksa seni mi bekledi ? bu kismi anlamadim ben
su anki durum nedir?
Canım daha yeni baktırdım bir hafta olmadı.. Dedikleri çıkabilir bakalım çok mantıklıydı.. Anlık durumu falan çok iyi bilmişti.. Naazzla beraber Beni şaşırtan falcılardan birtanesi.. Ben saraylıhanım ve Selana gibi popüler falcılardan daha çok beğendim..Attim cnm bnde simdi cktmi ddklri
Canim bir ayrilik yasandı.sonra ben fallarda hayatinda baskasi varmi diye sordum cunku ayrilirken var diye biliyordum.cogunlugu var dediler.sonuc uzun bir telefon konusmasi yaptik ve tamamen bitirdik.ama yine falcilara gore tekrar bir araya gelinicek ve tekrat devam edicek mart sonunda olucak en gec
ve 20 falciysa eger 5 tanesi sonu olumsuz olucak biticek tekrar dedi 15 i cok kutlu olucaksiniz dedi
Kizlar gunaydin naaz fallara kac gunde bakiyor
ben de hıcbırı yok canım belkide takıntıdır görmedıysen bılmen ımkansız oluyor..bende tam sınırdayım canım 8 ay oldu özlem var ama sevgı yok ıcımde bu nasıl oluyor blmyrum bende
yok canım ben dort yıl once bırıne fal baktırmıstım hala cıkar ben emınım hep böyle oluyor benım ıcın :)) valla o da varsanırım falcılar herkese iki kişi arasında kalacaksın diyor ben daha birinin bulamadım diğerini nasıl bulacam da aralarında kalacam
patladımı fal yanibanada 26 subat dedi
anladım demekkı bızım falcılarda ıs yok :) ama dedıgım gıbı ben ınanmıyorum artık fallara hayat ne getırır bellı olmuyor bana herkes asıksın dıyordu bır gunde ters döndü ben de her şey..kafamda büyütmüşüm dedim..o gün gldi gecti bisey olmadı
Sağol canim inş.hepimiz icinHayirlisi olsun ..
Saraylidan vazgectim :) ayrinti veriyomu cnmCanım daha yeni baktırdım bir hafta olmadı.. Dedikleri çıkabilir bakalım çok mantıklıydı.. Anlık durumu falan çok iyi bilmişti.. Naazzla beraber Beni şaşırtan falcılardan birtanesi.. Ben saraylıhanım ve Selana gibi popüler falcılardan daha çok beğendim..
Burda serüvenin falı çıkan çok arkadaşımız var.. İnşallah sen de memnun kalırsın. Enerjisi tutar
Hala bekliyorumbana 1 haftada baktı cnm :) arada bazılarıını da iade etmiş...
Hala bekliyorum
of of napıcaz yaaaanladım demekkı bızım falcılarda ıs yok :) ama dedıgım gıbı ben ınanmıyorum artık fallara hayat ne getırır bellı olmuyor bana herkes asıksın dıyordu bır gunde ters döndü ben de her şey..kafamda büyütmüşüm dedim..
binnazablada 95 puanm var 8 martta hediye puan verirlerse kime baktıraym o sitedeSağol canim inş.hepimiz icin
Serüven mi? Serüven gayet ayrıntılı fal bakmış ama en azından isabetli yorumu var.. Saraylı tabi sesli bakıyor 12 dklık fal ayrıntı daha fazla tabi ama çoğu çıkmadı bana.. Bende patladı saraylı maalesef.. Durum dediği gibi olmadı. Olumsuz yorum getirmişti çok da üzülmüştüm ama şükür dediği gibi olmadı :)Saraylidan vazgectim :) ayrinti veriyomu cnm
canım bn sana fal attım bi sitede bakar mısn bi??Hayirlisi olsun ..
Ben gonca polati cok begenmistim.o siyede en beğendiğim o oldu ama rania ve keremden uzak dur bence daha dogrusu canli fal bakanlardan bence o sitede dikkat edilmesi gereken en onemli sey.binnazablada 95 puanm var 8 martta hediye puan verirlerse kime baktıraym o sitede
hmm bn orda gizem sitare ve umut ısık a baktrdm umut tarıh verdi o tarıh gelıp gectı dedıklerı olmadı bakalm gizemnkiler nolacakBen gonca polati cok begenmistim.o siyede en beğendiğim o oldu ama rania ve keremden uzak dur bence daha dogrusu canli fal bakanlardan bence o sitede dikkat edilmesi gereken en onemli sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?