- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Sarayli unv.ogrencisiymis sanirim sasirdim kartli cok bktrdim o yuzden saraylidan vazgectim rezzanda bna cok olumsuz knstu etkileniyo insanSerüven mi? Serüven gayet ayrıntılı fal bakmış ama en azından isabetli yorumu var.. Saraylı tabi sesli bakıyor 12 dklık fal ayrıntı daha fazla tabi ama çoğu çıkmadı bana.. Bende patladı saraylı maalesef.. Durum dediği gibi olmadı. Olumsuz yorum getirmişti çok da üzülmüştüm ama şükür dediği gibi olmadı :)
Rezzan nasil olumsuz konusmus hayret..Sarayli unv.ogrencisiymis sanirim sasirdim kartli cok bktrdim o yuzden saraylidan vazgectim rezzanda bna cok olumsuz knstu etkileniyo insan
thalix bana fal bakar mısn lütfen?Rezzan nasil olumsuz konusmus hayret..
alinti yapma lütfen bu kadar arsizca davrandigin icin bakmak istemiyorum icimden gelmiyorthalix bana fal bakar mısn lütfen?
arsızlık yapmıyorum ıcınden gelırse demek istedim canim caresizm bu aralar daalinti yapma lütfen bu kadar arsizca davrandigin icin bakmak istemiyorum icimden gelmiyor
seruveni bi ara telwede ondan sonra da cezzvede gordm canmkızlar seruven kıtap falını nerden bakıyo acaba bılen varmı?
Telwe canim ben cok once baktirmistim uzun zmndir fal baktirmiyorum ama icim gitmiyo desem yalan olur kime baktirsam acaba diye dusunuyorumkızlar seruven kıtap falını nerden bakıyo acaba bılen varmı?
yok telwe onu bılıyorumda nasıl bakıyo acaba suylamı desteklıyo yoksa özel bi kitaptan falanmı bakıyo acaba?Telwe canim ben cok once baktirmistim uzun zmndir fal baktirmiyorum ama icim gitmiyo desem yalan olur kime baktirsam acaba diye dusunuyorum
Ya soyle soyliyim kitap acarak bakiyorum diyoda bildiklero oyle kitap acip bakmakla olcak seyler deil ama bence ani biliyo bana isle ilgili soyledii cikmadi mesela biri yardim edicek dedi oyle bsy olmadi ama ani sebepleri biliyo yani baska seylerde dedi ama pek olcgni sanmyrm ama anlk durumu iyi biliyoyok telwe onu bılıyorumda nasıl bakıyo acaba suylamı desteklıyo yoksa özel bi kitaptan falanmı bakıyo acaba?
Kitap falina baktirmistim hem kendime hem baskasina gecmis ve an süper gerisi bos gelecek cikmiyor dedikleri fazla pembe tabloyok telwe onu bılıyorumda nasıl bakıyo acaba suylamı desteklıyo yoksa özel bi kitaptan falanmı bakıyo acaba?
Bende oyle dusunuyorum beyin okuyo sankiKitap falina baktirmistim hem kendime hem baskasina gecmis ve an süper gerisi bos gelecek cikmiyor dedikleri fazla pembe tablo
sana katılıyorm canım.ben onu bi telwede bi cezzvede gordüm ve hakkında sahte hesap acıp oyunu yuksek tutuyo dedıler bılemem ama.Kitap falina baktirmistim hem kendime hem baskasina gecmis ve an süper gerisi bos gelecek cikmiyor dedikleri fazla pembe tablo
Evet canim sadece kitap fali iyi serüvenin..Bende oyle dusunuyorum beyin okuyo sanki
belkide canım hıc görmedım okdr zamandırben de hıcbırı yok canım belkide takıntıdır görmedıysen bılmen ımkansız oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?