Binnaz Abla

Sarayli unv.ogrencisiymis sanirim sasirdim kartli cok bktrdim o yuzden saraylidan vazgectim rezzanda bna cok olumsuz knstu etkileniyo insan

Kızlar sizi takip etmek çok zor yetişemiyorum var mı yeni popüler olan memnun kaldığınız falcı?

kızlar seruven kıtap falını nerden bakıyo acaba bılen varmı?
Telwe canim ben cok once baktirmistim uzun zmndir fal baktirmiyorum ama icim gitmiyo desem yalan olur kime baktirsam acaba diye dusunuyorum

Telwe canim ben cok once baktirmistim uzun zmndir fal baktirmiyorum ama icim gitmiyo desem yalan olur kime baktirsam acaba diye dusunuyorum
yok telwe onu bılıyorumda nasıl bakıyo acaba suylamı desteklıyo yoksa özel bi kitaptan falanmı bakıyo acaba?

yok telwe onu bılıyorumda nasıl bakıyo acaba suylamı desteklıyo yoksa özel bi kitaptan falanmı bakıyo acaba?
Ya soyle soyliyim kitap acarak bakiyorum diyoda bildiklero oyle kitap acip bakmakla olcak seyler deil ama bence ani biliyo bana isle ilgili soyledii cikmadi mesela biri yardim edicek dedi oyle bsy olmadi ama ani sebepleri biliyo yani baska seylerde dedi ama pek olcgni sanmyrm ama anlk durumu iyi biliyo

inşallah seruvenın falı bana cıkar ya benmde cok hosuma gıtmıştı ve bana olumlu konuşan tek kısıydı bırde ayrılık nedınımızdekı cok ınce bır detayı bılmıştı..o baktıgı kıtap neyse ederı trılyon yanı orda o neden nasıl yazmış anlamadım ama kıtap falındakı tarıh hazırandı zaten aldgım son tarıhte hazıran benım ..

Arkdslar seruven kitap falim geldikesinlikle super ve favorim kimse icin bunu dememistim

Kızlarr benım face ım yok bırınız saraylının bugece gelıp gelmıcegı ıcın bı bılgı versın lutfen kredı yukledım boşunamı telweye:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…