Binnaz Abla

An itibarıyle dolandırıldıgımızı duşunuyorum ve araştırmayada başlıyırum yeter.sabahdan berı telwe acık ve saraylının sayfasındayım 15 dakka bırde yenılıyorum??? Hıc acmadı.bence burdan bırısı saraylının adını kullanıp telweden kredı almamızı sagladı.telwe için ve bunu araştırıcam.ve suç duyurusun dada bulunucam.bu kadar.ılk kım demiştı bu gece 9 dan sonra acıcak dıye,,,, butun topıge bakmamda gerekse bakıcam.

ben yazdım kendı sayfasında yazmıs cunku

Kızlar bızden bugece saraylıyı yakalayan bırı varmı acaba???

yok telwe onu bılıyorumda nasıl bakıyo acaba suylamı desteklıyo yoksa özel bi kitaptan falanmı bakıyo acaba?
Fal kitabı varmış kendine ait semboller varmış içinde.. Üç defa açıyor kitabı çıkan sembollere göre yorum yapıyor.. İlginç olann anı süper biliyor.. Nasıl bir kitapsa artık. Keşke bizde de olsa

Canım ben yakaladim 2.siradayim cok uzun sure alimi acik tutmuyor.
Saat kactı canım yakaladıgında.vallahı sevındım bunu duyduguma her nekadar yakalayamasamda cunku gercekten bununda altından bı olay cıksaydı artık delırıcektım.zaten son 1 aydır topık bı garıp gelıyo bana..eskıden suphe nedır bılmeden keyıf alınırdı sımdı bıkac kışı dışında yorumlara acaba mı dıye bakıyorum.bı daha nezamann acacak acaba?? Aman bıktım heee

Vay be günahını almışız yakalayan var aramızda Saraylıyı :) ben de şimdi Serüveni kitap falı attım bakalım umarım denildiği gibi nokta atışları vardır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…