- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
gecmışo bıldı dıye mı favorın oldu yoksa nokta atışı varmı canım???Arkdslar seruven kitap falim geldikesinlikle super ve favorim kimse icin bunu dememistim
Kaçırdık canımKızlarr benım face ım yok bırınız saraylının bugece gelıp gelmıcegı ıcın bı bılgı versın lutfen kredı yukledım boşunamı telweye:)))
Ne ara dolmuş yaa sürekli girip bakıyorumKaçırdık canımhemen dolmuş fal limiti birkaç gün içinde tekrar açıcakmış
Ne zaman açmış kı sabahdan beri 15 dakkada bır bakıyorum bence bu işde oyun var sen nerden gordun bu bılgıyı cnm??Kaçırdık canımhemen dolmuş fal limiti birkaç gün içinde tekrar açıcakmış
ben yazdım kendı sayfasında yazmıs cunkuAn itibarıyle dolandırıldıgımızı duşunuyorum ve araştırmayada başlıyırum yeter.sabahdan berı telwe acık ve saraylının sayfasındayım 15 dakka bırde yenılıyorum??? Hıc acmadı.bence burdan bırısı saraylının adını kullanıp telweden kredı almamızı sagladı.telwe için ve bunu araştırıcam.ve suç duyurusun dada bulunucam.bu kadar.ılk kım demiştı bu gece 9 dan sonra acıcak dıye,,,, butun topıge bakmamda gerekse bakıcam.
Iki gun oldu cnmne kadar oldu? iyi bi faldı bana baktığı ama.. begendim yani.. umarım senin de beklediğine deger..
Hayır sen degılsın tolıncım baska bırı ozel msj attı bana duruyoda ama sımdı msj yok anlamadım..sen guvendıgım ısımlerden bırısınn bu topikte bu baska bırıben yazdım kendı sayfasında yazmıs cunku
Iki gun oldu cnm
12 den vurduGe
gecmışo bıldı dıye mı favorın oldu yoksa nokta atışı varmı canım???
Thalixcim sen falmı bakıyorsun kuzum? Niye haberim yok.. Bu arkadaşını da görürsün artıkalinti yapma lütfen bu kadar arsizca davrandigin icin bakmak istemiyorum icimden gelmiyor
Fal kitabı varmış kendine ait semboller varmış içinde.. Üç defa açıyor kitabı çıkan sembollere göre yorum yapıyor.. İlginç olann anı süper biliyor.. Nasıl bir kitapsa artık. Keşke bizde de olsayok telwe onu bılıyorumda nasıl bakıyo acaba suylamı desteklıyo yoksa özel bi kitaptan falanmı bakıyo acaba?
ya canım ben telwede proflımı sılmıştım eskı fallarımda gıtmış mı oldu sımdı seruvenın falını okumak ıstedım deArkdslar seruven kitap falim geldikesinlikle super ve favorim kimse icin bunu dememistim
Uygun zamanda bakarim canim yeni bisiy diil :)Thalixcim sen falmı bakıyorsun kuzum? Niye haberim yok.. Bu arkadaşını da görürsün artık
Canım ben yakaladim 2.siradayim cok uzun sure alimi acik tutmuyor.Kızlar bızden bugece saraylıyı yakalayan bırı varmı acaba???
Saat kactı canım yakaladıgında.vallahı sevındım bunu duyduguma her nekadar yakalayamasamda cunku gercekten bununda altından bı olay cıksaydı artık delırıcektım.zaten son 1 aydır topık bı garıp gelıyo bana..eskıden suphe nedır bılmeden keyıf alınırdı sımdı bıkac kışı dışında yorumlara acaba mı dıye bakıyorum.bı daha nezamann acacak acaba?? Aman bıktım heeeCanım ben yakaladim 2.siradayim cok uzun sure alimi acik tutmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?