Binnaz Abla

sana katılıyorm canım.ben onu bi telwede bi cezzvede gordüm ve hakkında sahte hesap acıp oyunu yuksek tutuyo dedıler bılemem ama.
seninde kulağın çok delikmiş haa
bende duymuştum inanmamıştım demekki bi duyan daha çıkmış buda doğru olduğunu gösteriyor,

Canım tam 9du saat hemen yolladım falımı cok cabuk doluyor cunku.Birkac gun icinde tekrar alim yapicam yazmis umarim yakalarsin güzel yorumluyor saraylıhanım benim favorim.

canım yaa gerçekten birini daha meşur etmek üzereyiz,bi saraylı bi serüven anlamadım gitti,durmadan fal atıyorum,ona buna şaşırdım artık haa,bende başladım sıklaştırdım,yeter ha anlk birini ortaya atıyorsunuzibi bekleyelm daha baktırdıklarımızın zamanı gelmedi bu ne yaa

Canım tam 9du saat hemen yolladım falımı cok cabuk doluyor cunku.Birkac gun icinde tekrar alim yapicam yazmis umarim yakalarsin güzel yorumluyor saraylıhanım benim favorim.
O bırkaç gun hangı gun nasıl yakalıcaz gıttı 25 tl telwede zıyan olucak gene kredım.aptallıgıma doymayım neyse kısmet degılmış.saat 9 da açıktı sayfası ıkı dakkkıkada kapattı herhalde 2 dakkada bır baktım cunku. Hepp acıktı sayfası bıde nesıbeyı boyle kovalardık bırde saraylıhanım oldu ki her kı yorumcunun zarıflıgı içtenlıgıde çok mutlu eder benı.. Iyı yorumcular ve kıbarlar.ama bu sıtelerde kovalamak yoruldum sanırım bugunde bır gergınlık var bende hayır olsun.neyse.umarım senın yorumun ıyı cıkar.

Çok doğru seruven konusuna bulaşmıyorum bıde 25 tl ona atarsam yuzustu gömün benı.

Sara
Vay be günahını almışız yakalayan var aramızda Saraylıyı :) ben de şimdi Serüveni kitap falı attım bakalım umarım denildiği gibi nokta atışları vardır:)
saraylıyı suclamamıştık zaten sahsen ben telwe yonetımınden bırının saraylıhanımın adını kullanarak bıze kredo yuklettıgını duşunmuştum,, lakın evet magdem yakakayan var kısmetsızlık bızdeymış, ben mahcup olmaya razıyım bu konularda kandırılmayalımda ben seve sebe mahcup olurum

Yok canım yaa saraylıyı suçladık anlamında söylemedim zaten:) ayrıca sinirlenmekte de haklısın çünkü habire dolandırıcı haberi almaya başladık, tam birini beğendik gibi oluyoruz sonra dolandırıcı olduğu bikaç hesap açtığı vs duyuyoruz sonuçta az para veriyoruz yazık günah yani. Dediğin gibi doğru olsun da mahçup olmak sıkıntı değil:)

kızlar burda yazılan ben beğeniyorum yorumlarına ben fal atmıyorum eğer biri diyorsa falı bana çıktı ve bunu diyen güvenilir üyeyse atıyorum bence sizde her güzel bakıyor yorumu olan kişiye fal atmayın hem her gün fal mı atılır bir ara çok atmak istersin mesela ben bir günde 4/5 fal atıyorum ama sonra günlerce hiç atmıyorum
üstelik böyle yaparak kendi düşüncenizi etkiliyorsunuz yazık valla

ben geçmişimdeki insanı gormuyorum etmiyorum bitti tam derken arkadası mesaj atıyor tersliyoorum edıyorum cocuk bugun yıne mesaj attı mesaj aynen su.olaya kendi hikayesinden girdi konuyu suraya bagladı:eski sevgilin sana mesaj atsa sen terslemezsin dımı düzgün konusursun..abi neden vazgeçtikten sonra gelir ki bu ınsanlar !!

Saraylihanim benım çok begendıgımve gerceklıgınden suphe etmedıgım bır yorumcu..keşke telwede olmasada daha ıyı bı sıtede olsa.bu sıteye kredı yukleme sebebım saraylı ve selenadırr, lakın yazılı yoruma artık ınanamadıgım için ve dedıgı bırseyıde yaşadıgım için saraylı hanım favorım.bugecr bukadar tepkı vermemım sebebıde bu ay yasadıgımız bırsuru kandırılma olayı,, allahdan sıtedekı bıcok arkım olayları su yüzüne cıkardı da daha da maddi manevı cokmedık. Saraylı hanımın adıno kullanıp da kredı yukletıldıgını duşunme sebebımde bu yasananlar. Yoksa reklamada ıhtıyacı olan bı yorumcu degıl zaten bıcogumuz begenıyo baktırıyo.ama nedense telwe dıyınce aklıma hep kandırılmak gelıyo.dıceksınızkı be arkadasım ne sureklı baktırıyosun o zaman telwede magdem guvenmıyosun cokda dogru bı eleştrı ama cevabı bende yok( saraylı hanımı kısmet olurda yakalarsam bundan sonra bı sure uzunca bı sure uzak durucam sosyal hayatım bıttı yaa.sureklı ınternette ..kendımden bıktım.neyse herkese ıyı haftasonları.

canım sende kredini yüklediysen bırak kalsın bekle gelmesini ne olacakki madem sevdiğin falcı

canım sende kredini yüklediysen bırak kalsın bekle gelmesini ne olacakki madem sevdiğin falcı
Beklıyımde canım tarıhı bellı degıl tarıhı bellı olsa saatını yakalayamıyorum.eskıden acardı saraylı hanım en az 30 dak.beklerdı sımdı hemen kapanıyo neyse kısmet artık vardır bundada bır hıkmet.

Son düzenleme:
kızlar ben de binnazdan emre dinç e baktırdım şubat ayı içinde dedi ama mart'a giriyoruz tık yok..

Dun ben kendisiyle knstun dun kacurmistim dedi yarinda acicam girmemismi

Bende gelckte iyi beyin okuyo sanki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…