- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
seninde kulağın çok delikmiş haasana katılıyorm canım.ben onu bi telwede bi cezzvede gordüm ve hakkında sahte hesap acıp oyunu yuksek tutuyo dedıler bılemem ama.
Canım tam 9du saat hemen yolladım falımı cok cabuk doluyor cunku.Birkac gun icinde tekrar alim yapicam yazmis umarim yakalarsin güzel yorumluyor saraylıhanım benim favorim.Saat kactı canım yakaladıgında.vallahı sevındım bunu duyduguma her nekadar yakalayamasamda cunku gercekten bununda altından bı olay cıksaydı artık delırıcektım.zaten son 1 aydır topık bı garıp gelıyo bana..eskıden suphe nedır bılmeden keyıf alınırdı sımdı bıkac kışı dışında yorumlara acaba mı dıye bakıyorum.bı daha nezamann acacak acaba?? Aman bıktım heee
canım yaa gerçekten birini daha meşur etmek üzereyiz,bi saraylı bi serüven anlamadım gitti,durmadan fal atıyorum,ona buna şaşırdım artık haa,bende başladım sıklaştırdım,yeter ha anlk birini ortaya atıyorsunuzibi bekleyelm daha baktırdıklarımızın zamanı gelmedi bu ne yaaAn itibarıyle dolandırıldıgımızı duşunuyorum ve araştırmayada başlıyırum yeter.sabahdan berı telwe acık ve saraylının sayfasındayım 15 dakka bırde yenılıyorum??? Hıc acmadı.bence burdan bırısı saraylının adını kullanıp telweden kredı almamızı sagladı.telwe için ve bunu araştırıcam.ve suç duyurusun dada bulunucam.bu kadar.ılk kım demiştı bu gece 9 dan sonra acıcak dıye,,,, butun topıge bakmamda gerekse bakıcam.
O bırkaç gun hangı gun nasıl yakalıcaz gıttı 25 tl telwede zıyan olucak gene kredım.aptallıgıma doymayım neyse kısmet degılmış.saat 9 da açıktı sayfası ıkı dakkkıkada kapattı herhalde 2 dakkada bır baktım cunku. Hepp acıktı sayfasıCanım tam 9du saat hemen yolladım falımı cok cabuk doluyor cunku.Birkac gun icinde tekrar alim yapicam yazmis umarim yakalarsin güzel yorumluyor saraylıhanım benim favorim.
Çok doğru seruven konusuna bulaşmıyorum bıde 25 tl ona atarsam yuzustu gömün benı.canım yaa gerçekten birini daha meşur etmek üzereyiz,bi saraylı bi serüven anlamadım gitti,durmadan fal atıyorum,ona buna şaşırdım artık haa,bende başladım sıklaştırdım,yeter ha anlk birini ortaya atıyorsunuzibi bekleyelm daha baktırdıklarımızın zamanı gelmedi bu ne yaa
yani bi o bi baska sitede olanlar hep oyle derin gibi mesela..seninde kulağın çok delikmiş haa
bende duymuştum inanmamıştım demekki bi duyan daha çıkmış buda doğru olduğunu gösteriyor,
saraylıyı suclamamıştık zaten sahsen ben telwe yonetımınden bırının saraylıhanımın adını kullanarak bıze kredo yuklettıgını duşunmuştum,, lakın evet magdem yakakayan var kısmetsızlık bızdeymış, ben mahcup olmaya razıyım bu konularda kandırılmayalımda ben seve sebe mahcup olurumVay be günahını almışız yakalayan var aramızda Saraylıyı :) ben de şimdi Serüveni kitap falı attım bakalım umarım denildiği gibi nokta atışları vardır:)
Ne ara dolmuş yaa sürekli girip bakıyorumneyse paramın ben de kalacağı varmış :)
Valla ben de sürekli bakıyodum, bi baktım dolmuş anlamadım, neyse ki söz konusu Saraylı olduğu için doğrudur :)Ne zaman açmış kı sabahdan beri 15 dakkada bır bakıyorum bence bu işde oyun var sen nerden gordun bu bılgıyı cnm??
Yok canım yaa saraylıyı suçladık anlamında söylemedim zaten:) ayrıca sinirlenmekte de haklısın çünkü habire dolandırıcı haberi almaya başladık, tam birini beğendik gibi oluyoruz sonra dolandırıcı olduğu bikaç hesap açtığı vs duyuyoruz sonuçta az para veriyoruz yazık günah yani. Dediğin gibi doğru olsun da mahçup olmak sıkıntı değil:)Sara
saraylıyı suclamamıştık zaten sahsen ben telwe yonetımınden bırının saraylıhanımın adını kullanarak bıze kredo yuklettıgını duşunmuştum,, lakın evet magdem yakakayan var kısmetsızlık bızdeymış, ben mahcup olmaya razıyım bu konularda kandırılmayalımda ben seve sebe mahcup olurum
Keşke o uygun zamanda bana da baksa thalixUygun zamanda bakarim canim yeni bisiy diil :)
Saraylihanim benım çok begendıgımve gerceklıgınden suphe etmedıgım bır yorumcu..keşke telwede olmasada daha ıyı bı sıtede olsa.bu sıteye kredı yukleme sebebım saraylı ve selenadırr, lakın yazılı yoruma artık ınanamadıgım için ve dedıgı bırseyıde yaşadıgım için saraylı hanım favorım.bugecr bukadar tepkı vermemım sebebıde bu ay yasadıgımız bırsuru kandırılma olayı,, allahdan sıtedekı bıcok arkım olayları su yüzüne cıkardı da daha da maddi manevı cokmedık. Saraylı hanımın adıno kullanıp da kredı yukletıldıgını duşunme sebebımde bu yasananlar. Yoksa reklamada ıhtıyacı olan bı yorumcu degıl zaten bıcogumuz begenıyo baktırıyo.ama nedense telwe dıyınce aklıma hep kandırılmak gelıyo.dıceksınızkı be arkadasım ne sureklı baktırıyosun o zaman telwede magdem guvenmıyosun cokda dogru bı eleştrı ama cevabı bende yok( saraylı hanımı kısmet olurda yakalarsam bundan sonra bı sure uzunca bı sure uzak durucam sosyal hayatım bıttı yaa.sureklı ınternette ..kendımden bıktım.neyse herkese ıyı haftasonları.
Beklıyımde canım tarıhı bellı degıl tarıhı bellı olsa saatını yakalayamıyorum.eskıden acardı saraylı hanım en az 30 dak.beklerdı sımdı hemen kapanıyocanım sende kredini yüklediysen bırak kalsın bekle gelmesini ne olacakki madem sevdiğin falcı
Dun ben kendisiyle knstun dun kacurmistim dedi yarinda acicam girmemismiAn itibarıyle dolandırıldıgımızı duşunuyorum ve araştırmayada başlıyırum yeter.sabahdan berı telwe acık ve saraylının sayfasındayım 15 dakka bırde yenılıyorum??? Hıc acmadı.bence burdan bırısı saraylının adını kullanıp telweden kredı almamızı sagladı.telwe için ve bunu araştırıcam.ve suç duyurusun dada bulunucam.bu kadar.ılk kım demiştı bu gece 9 dan sonra acıcak dıye,,,, butun topıge bakmamda gerekse bakıcam.
Bende gelckte iyi beyin okuyo sanki yaFal kitabı varmış kendine ait semboller varmış içinde.. Üç defa açıyor kitabı çıkan sembollere göre yorum yapıyor.. İlginç olann anı süper biliyor.. Nasıl bir kitapsa artık. Keşke bizde de olsa
Bende gelckte iyi beyin okuyo sanki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?