Binnaz Abla

geç oturuyor da onları bekleyerek mi geçecek ömür valla yeni ilişkiler için lafım yok ama uzun süreli ayrılık birliktelik sonucu yaşandıysa ayrılık bence sorulkabilir ark. derdin ne diye ama tabi herkesin kendi kararı kimseyi yanlış yönlendirmek istemem herkesin durumu birbirinden garip zaten yoksa bu kadar fal niye baktırılır ki Haleh hanımı ben de severim ama baktırmadım bu ara bi uğrasam mı Nesibe gelmezse baktırabilirim belki ona off çok sıkıldım artık bu işten de, diğer beklediğim fal da gelmedi

genelde haleh cok pozitiftir ama demek farkli olmus burada

ya duruma sadece olmıcak diye olumsuz gözüyle baksa neyse öyle böyle olumsuz konuşmadı maddi manevi çok büyük kayıpları olucak ömrü boyunca unutamıcağı seyler yasıcak iyi bi hayatı olmıcak falan dedi bismillah dedim

OOO baya kotu ilk kez bu tarz seyler duyuyorum ondan..enteresan

baktıran var mı?

ben onada baktırdım fal sepetindeki fallarım silinmeseydi gönderebilirdim hatta.biraz his var onda.bizim farklı şehirlerde olduğumuzu(yazın)ama yakın bir zamanda aynı yere geleceğimizi falan görmüştü ama tamda böyle net değil falı.yani istediklerini tam öğrenemeyebilirsin.

Kizlar haleh hanim bana eylul diye tarih vermisti ve cok pembe bi tablo cizmisti hic ihtimal bile vermemistim ama dedigi her sey cikti vallahi soklardayim haberiniz olsn

Tatlımmm umarım iyi haberdirr hayırlıdır. Ya digerleri?? Kahinvanga, nesibe, rezzan abla ne demisti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…