- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
ben bak çok sabırsızımdır ama konu aşk olunca sabırsızlık hiç bir işe yaramıyor.bi de bence erkeklerde duygular geç oturuyor.biz hemen hoşlanıp bağlanıveriyoruz onlarda öyle olmuyor.ondan aceleden hiç kazanmadım bugüne kadar.
aslinda tam tersi derler erkekler biranda etkilenir kadinlar yavas yavas isinirmis iliskiye.. ama artik erkekler cok degisti bence o yuzden buisler tersine dondu diye dusunuyorum
kızlar sizce haleh mi rezzan abla mı?
rezzan derim ama halehte cok cici bir insandir
rezzan ablanın çok olumlu baktığı bi olaya haleh abla kaç dedi daha mutlu olcaksın dedi merak ettim
genelde haleh cok pozitiftir ama demek farkli olmus burada
ya duruma sadece olmıcak diye olumsuz gözüyle baksa neyse öyle böyle olumsuz konuşmadı maddi manevi çok büyük kayıpları olucak ömrü boyunca unutamıcağı seyler yasıcak iyi bi hayatı olmıcak falan dedi bismillah dedim
ben bak çok sabırsızımdır ama konu aşk olunca sabırsızlık hiç bir işe yaramıyor.bi de bence erkeklerde duygular geç oturuyor.biz hemen hoşlanıp bağlanıveriyoruz onlarda öyle olmuyor.ondan aceleden hiç kazanmadım bugüne kadar.
Valla bu yoruma kalıbımı basıyorum.......kadınlar deliler gibi hoşlansa bile erkekler sadece beğeni düzeyinde olabiliyor, o yüzden acele etmek işleri b.k edebiliyor.
kızlar sizce haleh mi rezzan abla mı?
nurdanus nasıl sizce kızlaarrrr :))
baktıran var mı?
Kizlar haleh hanim bana eylul diye tarih vermisti ve cok pembe bi tablo cizmisti hic ihtimal bile vermemistim ama dedigi her sey cikti vallahi soklardayim haberiniz olsn
oo rihannas koc ustu akrep harika bir kombinasyon ama ofkeleri cok yogundur sevgileride..
akrepler felaket ötesi ama iyi anlaşıyorum genelde.
baktıran var mı?
akrepler felaket ötesi ama iyi anlaşıyorum genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?