- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Bilmiyormki cnm ciktimi sana faliya canım ben telwede proflımı sılmıştım eskı fallarımda gıtmış mı oldu sımdı seruvenın falını okumak ıstedım de
Tarihte cok farklilar ama bir kiz varki uc falcida bnu soyledi seruven kizi direk ele verdi tahmn ettgm kiz ckti isim verdiMaile
Bilmiyormki cnm ciktimi sana fali
Geçenlerde ben de puan olsa diye düşünmüştüm paragöz telwe ne olcakŞu tellwede puan verse ya ben hep orada baktırdım ne puanım olmuştu şimdi
Cnm hem ani soyluyo hem gcmsi hem gelecegi ve o kisinin kafsini okuyoKızlar ben serüvene eskiden kahve göndermiştim bi şey çıkmadı, kitap falını da merak ettim bugün gönderdim, ama akıl okumaysa çekeyim Saraylı'ya gönderirim :)
Geçenlerde ben de puan olsa diye düşünmüştüm paragöz telwe ne olcak
O zaman çekmiyeyim :)Cnm hem ani soyluyo hem gcmsi hem gelecegi ve o kisinin kafsini okuyo
Mithatlar olduğu sürece pirensesler ölmezvalla pintiler neyse artık denemedik falcısı kalmayacak yakında es gececeğiz gerçi pirenses'ler tellweyi bırakmaz yine kazanırlar
Mithatlar olduğu sürece pirensesler ölmez
Ne zamandır ayrılardı peki ve durum vahimmiydi canım?Barısma ile ilgiliydi kuzum herkes sevgisi bitmiş o cocugun sana demişti.. meryemde üc hafta ıcınde o sana gelecek goreceksın demıstı uc hafta oldu bugun ve mesaj attı ben sana kopek gıbı asıgım hala diye..
Valla ya unutupta gidiyo kız :)ahh bu mithatlar ah bu mithatlarGerçi birine üzüldü kız baktı hayat geçiyor sonra 3e 5 e bakmadı değiştirdi durdu ben hak veriyorum en iyisini yapıyor bu erkek milletine
Canım bu arada serüvenin kitap falını merak ediyorum gelince yazar mısın buraya?
bes aya yakındır sorun vardı ama 2 aydır ayrılardı kuzum ama bugun cocuk tekrar dengesızlık yaptı alex ın dedıgı cıkıyor.. o kısımda da..Ne zamandır ayrılardı peki ve durum vahimmiydi canım?
Pembeci degil suan kalbi tas gibi dedi suan bir araya gelme soz knsu dgl ddi temmuzda bir gorusme oluchni soylediPeki kızlar bu serüvene baktırıp bana karşıdaki adamın beni unuttuğunu söyledi diyen var mı ? Yani pembeciyse hiç girmeyelim o topa.
Cnm falin geldimiKızlar ben serüvene eskiden kahve göndermiştim bi şey çıkmadı, kitap falını da merak ettim bugün gönderdim, ama akıl okumaysa çekeyim Saraylı'ya gönderirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?