Binnaz Abla

Kızlar ben serüvene eskiden kahve göndermiştim bi şey çıkmadı, kitap falını da merak ettim bugün gönderdim, ama akıl okumaysa çekeyim Saraylı'ya gönderirim :)

TE="donetella21, post: 39693470, member: 659568"]Tarihte cok farklilar ama bir kiz varki uc falcida bnu soyledi seruven kizi direk ele verdi tahmn ettgm kiz ckti isim verdi[/QUOTE]
Bird

Kızlar ben serüvene eskiden kahve göndermiştim bi şey çıkmadı, kitap falını da merak ettim bugün gönderdim, ama akıl okumaysa çekeyim Saraylı'ya gönderirim :)
Cnm hem ani soyluyo hem gcmsi hem gelecegi ve o kisinin kafsini okuyo

Peki kızlar bu serüvene baktırıp bana karşıdaki adamın beni unuttuğunu söyledi diyen var mı ? Yani pembeciyse hiç girmeyelim o topa.

Mithatlar olduğu sürece pirensesler ölmez

ahh bu mithatlar ah bu mithatlar Gerçi birine üzüldü kız baktı hayat geçiyor sonra 3e 5 e bakmadı değiştirdi durdu ben hak veriyorum en iyisini yapıyor bu erkek milletine

Canım bu arada serüvenin kitap falını merak ediyorum gelince yazar mısın buraya?

Valla ya unutupta gidiyo kız :)
Yazarım tabii canım gelsin yorum

Peki kızlar bu serüvene baktırıp bana karşıdaki adamın beni unuttuğunu söyledi diyen var mı ? Yani pembeciyse hiç girmeyelim o topa.
Pembeci degil suan kalbi tas gibi dedi suan bir araya gelme soz knsu dgl ddi temmuzda bir gorusme oluchni soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…