Binnaz Abla

iyi geceler kızlar
son zamanlarda çıkan falları yazayım dedim belki sizlere de yardımcı olur,
aşk ile ilgili
saraylıhanım- olayı tamamen anlatmış, verdiği detaylar üzerinden gerçekleşti, çoğu şey onun dediği gibi, 1 ay önce baktırmıştım, bugün de yakalayamadım bi daha atıcaktım ( o faldan sadece 1 konu kaldı onu bekliyorum)
selena- oda sonuç olarak bilmiş, sen soğuycaksın demiş, ama dedikleri kısmen çıktı diyeyim, tam çıktı diyemem, saraylı kadar doyurucu değildi (1 ay önce baktırmıştım)
emine- olmuycak demiş sadece, olmadı :) daha çok evleniceğim erkeği anlatmış ama evlenmeme 2 yıl varmış, kısmet ( 1 ay önce baktırmıştım)
aylin- oda olmuycak demiş aşk konusunu, olayları hep yanlış bilmiş, harf vermiş sadece 1 tanesi tutuyo harflerden ama geçmişten esmer biri gelicek demiş 3 ay içersinde, 3 hafta içersin de pek istemediğim biri geldi, ve onun dediği gibi sallamadım,1 ay önce baktırmıştım ama daha çıkıcaklar var o faldan çıkarsa yazarım; birde manitalar gününde atmıştım, yine aynı zamanları vermiş, bir an şüphelendim eski attım fala baktı mı die, benzer şeyler söylemiş,ben sormadan aile içinde olucak yakın zamanki bi durumu bildi, ve harf vermiş bi kız arkadaşınla bişiler olcak demiş, hakikaten harfler doğru bu sefer ve yaşadım olayı; bilemedim dediklerinden çıkan da var alakasız bilemedikleride var, aşk için iki falda da farklı burçlar vermiş, en azından yaşları yakın vermiş :)
ilkay gür- sorumlarım da olmayan ama kendisinin söylediği bişey çıktı genel olarak söylediği, ben asıl sorduklarımı bekliyorum kızlar çıkarsa yazarım

gercektn sana katılıyorum canım saraylıyı cok merak etmeme ragmen sırf tellweden nefret ettgmden bırdaha gırış yapmıcam ısterse gelecegımı yuzde100 söylesın umruma gelmıyor bır kere nefret ettım

Maile

Bilmiyormki cnm ciktimi sana fali
yok canım bana hazıran demışti ole hatırlıyrum telefonumda ekran görntusu buldum kadın bay baya bılmışbe gelecege kadarkı kısım dogru ama gelecek 3 4 ay sonra o zamanı da beklersem kendı rekorumu kırıp bır ınsanı tam 1 yıl beklemiş olucam yuh bana be@

Bende gelckte iyi beyin okuyo sanki ya
aynen ya eskı sevglmn bana ayrılırken soyledıgı cumleyı fala yazmış mantıken beynındesın dıyemem ama duygularında en derındesın demış...pes dedım valla.. oyzden duyguları agır basacak hazran gbı donecek demış ama baya bır aralık vermış ya falı ocakta baktırmışım ben

tuttu ama tarihlere çok takılma akışına bırak derim sana ben..
Bana temmuz dedi cok uzun ya sanada verdigi zmn uzunmuydu

Bnda temmuz dedi cok uzun geldi

Kim bu canımmm

Kım bu kızlar

kızlar size bir şey danışmam lazım topic konusu dışında ama başka danışabileceğim kimsem yok affınıza sığınıyorum. benim 6.hissim kuvvetlidir hatta bazı fallarımı ucundan kıyısından tuttururum. neyse işte benim de bi arkadaşım iyi fal bakar onda tarot kartları vardı sen de al öğrenirsin dedi aldım. bahsettiğim arkadaşım şehir dışında bzi de telefonda karşılıklı birbirimize tarot baktık. ben o kartlara bakım yaptıktan sonra 2 gün kendime gelemedim çok kötğ bi ağırlık çöktü üstüme ya mutsuz mutsuz gezdim ortada.ondan sonra da fal bakmaktan korktum artık hiç bakmıyo gibiyim ama o kartlar odamda bi çekmecede duruyo ben onlardan nasıl kurtulurum sanki öylece atmak çok iyi değilmiş gibi geliyo bi bilgisi olan var mıı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…