- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Cnm tarihte tuttumu aynikızlar serüvenin kitap falı bende de çok iyiydi hem geçmiş hem an çok iyiydi hem de geleceği de tutturdu
Cnm falin geldimi
tuttu ama tarihlere çok takılma akışına bırak derim sana ben..Cnm tarihte tuttumu ayni
gercektn sana katılıyorum canım saraylıyı cok merak etmeme ragmen sırf tellweden nefret ettgmden bırdaha gırış yapmıcam ısterse gelecegımı yuzde100 söylesın umruma gelmıyor bır kere nefret ettımSaraylihanim benım çok begendıgımve gerceklıgınden suphe etmedıgım bır yorumcu..keşke telwede olmasada daha ıyı bı sıtede olsa.bu sıteye kredı yukleme sebebım saraylı ve selenadırr, lakın yazılı yoruma artık ınanamadıgım için ve dedıgı bırseyıde yaşadıgım için saraylı hanım favorım.bugecr bukadar tepkı vermemım sebebıde bu ay yasadıgımız bırsuru kandırılma olayı,, allahdan sıtedekı bıcok arkım olayları su yüzüne cıkardı da daha da maddi manevı cokmedık. Saraylı hanımın adıno kullanıp da kredı yukletıldıgını duşunme sebebımde bu yasananlar. Yoksa reklamada ıhtıyacı olan bı yorumcu degıl zaten bıcogumuz begenıyo baktırıyo.ama nedense telwe dıyınce aklıma hep kandırılmak gelıyo.dıceksınızkı be arkadasım ne sureklı baktırıyosun o zaman telwede magdem guvenmıyosun cokda dogru bı eleştrı ama cevabı bende yok( saraylı hanımı kısmet olurda yakalarsam bundan sonra bı sure uzunca bı sure uzak durucam sosyal hayatım bıttı yaa.sureklı ınternette ..kendımden bıktım.neyse herkese ıyı haftasonları.
yok canım bana hazıran demışti ole hatırlıyrum telefonumda ekran görntusu buldum kadın bay baya bılmışbe gelecege kadarkı kısım dogru ama gelecek 3 4 ay sonra o zamanı da beklersem kendı rekorumu kırıp bır ınsanı tam 1 yıl beklemiş olucam yuh bana be@Maile
Bilmiyormki cnm ciktimi sana fali
aynen ya eskı sevglmn bana ayrılırken soyledıgı cumleyı fala yazmış mantıken beynındesın dıyemem ama duygularında en derındesın demış...pes dedım valla.. oyzden duyguları agır basacak hazran gbı donecek demış ama baya bır aralık vermış ya falı ocakta baktırmışım benBende gelckte iyi beyin okuyo sanki ya
aynen ya eskı sevglmn bana ayrılırken soyledıgı cumleyı fala yazmış mantıken beynındesın dıyemem ama duygularında en derındesın demış...pes dedım valla.. oyzden duyguları agır basacak hazran gbı donecek demış ama baya bır aralık vermış ya falı ocakta baktırmışım ben
Bana temmuz dedi cok uzun ya sanada verdigi zmn uzunmuydututtu ama tarihlere çok takılma akışına bırak derim sana ben..
Bnda temmuz dedi cok uzun geldiaynen ya eskı sevglmn bana ayrılırken soyledıgı cumleyı fala yazmış mantıken beynındesın dıyemem ama duygularında en derındesın demış...pes dedım valla.. oyzden duyguları agır basacak hazran gbı donecek demış ama baya bır aralık vermış ya falı ocakta baktırmışım ben
Kim bu canımmmaynen ya eskı sevglmn bana ayrılırken soyledıgı cumleyı fala yazmış mantıken beynındesın dıyemem ama duygularında en derındesın demış...pes dedım valla.. oyzden duyguları agır basacak hazran gbı donecek demış ama baya bır aralık vermış ya falı ocakta baktırmışım ben
Canım ben yakaladim 2.siradayim cok uzun sure alimi acik tutmuyor.
Kım bu kızlaraynen ya eskı sevglmn bana ayrılırken soyledıgı cumleyı fala yazmış mantıken beynındesın dıyemem ama duygularında en derındesın demış...pes dedım valla.. oyzden duyguları agır basacak hazran gbı donecek demış ama baya bır aralık vermış ya falı ocakta baktırmışım ben
Seruven kitap fali cnmKım bu kızlar
Ben kahve atıyorum canımsaraylıya ne falı atıyosunuz kızlar?
ben serüvene baktırmıştım. anı çok iyi biliyor. dediklerinden bazıları çıkıyor. ama kitap falı baktırmadım. kitap falında nasıl, bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?