- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Bana 3 saat sonra bktiKızlar Serüven ne kadar sürede bakıyo?
sen ne fali attin canim
kızlar size bir şey danışmam lazım topic konusu dışında ama başka danışabileceğim kimsem yok affınıza sığınıyorum. benim 6.hissim kuvvetlidir hatta bazı fallarımı ucundan kıyısından tuttururum. neyse işte benim de bi arkadaşım iyi fal bakar onda tarot kartları vardı sen de al öğrenirsin dedi aldım. bahsettiğim arkadaşım şehir dışında bzi de telefonda karşılıklı birbirimize tarot baktık. ben o kartlara bakım yaptıktan sonra 2 gün kendime gelemedim çok kötğ bi ağırlık çöktü üstüme ya mutsuz mutsuz gezdim ortada.ondan sonra da fal bakmaktan korktum artık hiç bakmıyo gibiyim ama o kartlar odamda bi çekmecede duruyo ben onlardan nasıl kurtulurum sanki öylece atmak çok iyi değilmiş gibi geliyo bi bilgisi olan var mıı?
Ben kahve atıyorum canım
Birine hediye verebilirsin canimkızlar size bir şey danışmam lazım topic konusu dışında ama başka danışabileceğim kimsem yok affınıza sığınıyorum. benim 6.hissim kuvvetlidir hatta bazı fallarımı ucundan kıyısından tuttururum. neyse işte benim de bi arkadaşım iyi fal bakar onda tarot kartları vardı sen de al öğrenirsin dedi aldım. bahsettiğim arkadaşım şehir dışında bzi de telefonda karşılıklı birbirimize tarot baktık. ben o kartlara bakım yaptıktan sonra 2 gün kendime gelemedim çok kötğ bi ağırlık çöktü üstüme ya mutsuz mutsuz gezdim ortada.ondan sonra da fal bakmaktan korktum artık hiç bakmıyo gibiyim ama o kartlar odamda bi çekmecede duruyo ben onlardan nasıl kurtulurum sanki öylece atmak çok iyi değilmiş gibi geliyo bi bilgisi olan var mıı?
seruven canım kıtap falıKım bu kızlar
kızlar size bir şey danışmam lazım topic konusu dışında ama başka danışabileceğim kimsem yok affınıza sığınıyorum. benim 6.hissim kuvvetlidir hatta bazı fallarımı ucundan kıyısından tuttururum. neyse işte benim de bi arkadaşım iyi fal bakar onda tarot kartları vardı sen de al öğrenirsin dedi aldım. bahsettiğim arkadaşım şehir dışında bzi de telefonda karşılıklı birbirimize tarot baktık. ben o kartlara bakım yaptıktan sonra 2 gün kendime gelemedim çok kötğ bi ağırlık çöktü üstüme ya mutsuz mutsuz gezdim ortada.ondan sonra da fal bakmaktan korktum artık hiç bakmıyo gibiyim ama o kartlar odamda bi çekmecede duruyo ben onlardan nasıl kurtulurum sanki öylece atmak çok iyi değilmiş gibi geliyo bi bilgisi olan var mıı?
seruven kıtap falı canım bende burdakı tavsye uzerıne baktırmıştımKim bu canımmm
onu da aklımdan geçirdim ama kartlar bana ait ya hani enerji işi falan başkasının eline geçmesi iyi olur mu sence?Birine hediye verebilirsin canim
Canım aynı durum benim başıma da geldi. Bazen arkadaşlarla kahve içerken çok ısrar ederler bir iki şey sallarım ve tutar. tarot kartlarına da merakım vardı aldım ama bende aşırı ağırlık yaptı. Tarot baktığım zaman sürekli kötü rüyalar görüyodum ve işin garip yanı tarot kartları da bi şekilde rüyamda oluyordu. Mesela camdan aşağı bakıyorum yerde dağılmış tarot kartları var, düşücem diye korkup geri çekiliyorum filan. Bu tarz rüyalar. Zaten toplasan 4-5 defa bakmışımdır kartlarla. Sonra hiç elime almadım koydum bi köşeye. Ben de atmayı düşünüyorum.
teşekkür ederim kızlaartarot baktıktan sonra üzerine ağırlık çöküyorsa kartlarla aranda bir bağ kurulmuş olabilir..kartlara dokunup, fal bakmadıktan sonra birşey olmaz diye tahmin ediyorum....Ama yinede ne yapılması konusunda tarotçular daha iyi bilir tabi.
onu da aklımdan geçirdim ama kartlar bana ait ya hani enerji işi falan başkasının eline geçmesi iyi olur mu sence?
bermuda atmadan once bızede bı bakaydın ya sevabınaonu da aklımdan geçirdim ama kartlar bana ait ya hani enerji işi falan başkasının eline geçmesi iyi olur mu sence?
Sanmiyorum her insanin enerjisi farklidir sende olumsuzluk veren baskasinda olumlu olabilir yoksa kimse tarot tarzi fal bakamazdionu da aklımdan geçirdim ama kartlar bana ait ya hani enerji işi fan başkasının eline geçmesi iyi olur mu sence?
eylul abla efsane ya banada gördü de canım vadeler doldu beeeKızlar eski falları okuyorum eylül acar fena patlamış 21 aralıkta baktırmışım en geç iki ay içinde bize barışma görmüş bi de aşk enerjisi göndermiş bana ay sağolsun çok makbule geçti
ben ona hıc atmadımKızlar binnazda en iyi yorumu bana çağan ariman yapmış mart nisan demiş bekleyelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?