Binnaz Abla

Canım aynı durum benim başıma da geldi. Bazen arkadaşlarla kahve içerken çok ısrar ederler bir iki şey sallarım ve tutar. tarot kartlarına da merakım vardı aldım ama bende aşırı ağırlık yaptı. Tarot baktığım zaman sürekli kötü rüyalar görüyodum ve işin garip yanı tarot kartları da bi şekilde rüyamda oluyordu. Mesela camdan aşağı bakıyorum yerde dağılmış tarot kartları var, düşücem diye korkup geri çekiliyorum filan. Bu tarz rüyalar. Zaten toplasan 4-5 defa bakmışımdır kartlarla. Sonra hiç elime almadım koydum bi köşeye. Ben de atmayı düşünüyorum.

Birine hediye verebilirsin canim

Kızlar tellwede promosyon fal atmıştım treas diye biri bakmış şok oldum ya bana demiş ki sevimsiz bi adamı çekmen gerekebilir bu adamın sana nasıl bir yararı olacak bilmiyorum ama bir yararı olacak demiş şok oldum sonavlarım çok yoğum bi arkadaşımla ders çalışıyoruz ama o kdr zor bi tip ki sabah 7de elli kere arıyor uyandırıyor akşam 12ye kdr çalıştırıyor telefonumu falan alıyor çalışırken valla helal treasa

tarot baktıktan sonra üzerine ağırlık çöküyorsa kartlarla aranda bir bağ kurulmuş olabilir..kartlara dokunup, fal bakmadıktan sonra birşey olmaz diye tahmin ediyorum....Ama yinede ne yapılması konusunda tarotçular daha iyi bilir tabi.

teşekkür ederim kızlaar

onu da aklımdan geçirdim ama kartlar bana ait ya hani enerji işi falan başkasının eline geçmesi iyi olur mu sence?

bence hediye vermemelisin kartlarla aranda bağ kurulmuş ve başkasına vermenin iyi olmadığını okumuştum bir yerde. Aynı sitede denize, suya atmaktan bahsediyordu. Zaten anladığım kadarıyla senin gibi kartlarla arasında gerçekten bağ kurabilenler iyi fal bakabiliyor. Bence denize at gitsin ya da göl su ama öncesinde bir internette araştır canım. Valla ben fal bakmaya calıştım sonra hemen vazgeçtim, gereksiz, ciddi enerji işi.

eylul abla efsane ya banada gördü de canım vadeler doldu beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…