Binnaz Abla

bermudam bır arastır ıstersen bu durumu ama bu rahatsızlık verılen seyler genelde denıze atılır hanı ınsan ferahlasın kurtulsun dıye gercı onlar kotu nıyetle yapılan seyler galıba dıye bılıyorum sende bır arastır yanı burda hıc bırımızın yeterı kadar bılgısı yok yanlıs bısey soylemek ıstemem

Kartları yak, sonra da sirkeli suya at. Sonra dökebilirsin, toprağa olursa iyi olur.

bermuda atmadan once bızede bı bakaydın ya sevabına

pampa dayanamadım kaşınıyorum yarın şu ezeli deneyeceğim kadın anı iyi biliyormuş ama gelecekten pek bahsetmiyormuş, bana an lazım olumsuz konuşacaktır muhtemelen bakalım, yarın hemen koşa koşa yazarım sana

Bu arada bilgehatun depresyon başlamış gibi yüzeysel bir iki hafta böyle görünüyorsun dedi valla nerde olumsuz o çıksın zaten, depresyonda gibiyim,umutsuzluktan kırılıyorum

Bu kıtap falında soruyu nasıl sordunuz iki konu için bakılıyomu yoksa tek konumu??
Canım ben net tek soru sordum ayrıntı vermedim ama sorumu net şekilde sordum zaten kadında garip bişey var kimsenin bilemeyeceği sadece brnim bildiğim bikaç ayrıntıyı da katmış araya.soru bahane yani.

Canım ben net tek soru sordum ayrıntı vermedim ama sorumu net şekilde sordum zaten kadında garip bişey var kimsenin bilemeyeceği sadece brnim bildiğim bikaç ayrıntıyı da katmış araya.soru bahane yani.
aynen öle bende katılıyorum ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…