Binnaz Abla

Canım ben net tek soru sordum ayrıntı vermedim ama sorumu net şekilde sordum zaten kadında garip bişey var kimsenin bilemeyeceği sadece brnim bildiğim bikaç ayrıntıyı da katmış araya.soru bahane yani.

sorma demişsin ama dayanamadım canım ya ben de fatura devredince atacağım, şimdi pembeci mi ilk sorum bu? ikincisi selena vs aylin su sıralar favorideki falcılardan serüvenle pararlel sonuc söyleyen var mı ?

cnm tarot ve kartla bakılan her falda enerji yüklemek ve bakımdan sonra enerjiyi kesmek çok önemli.. eger enerji alanını temizlersen hiçbişi kalmaz .. olay kartta diil kartlarla ve bakılan kişiyle kurulan enerji bagında.. her tarot bakımında bakan kişi bakılanın enerjisini alır üstüne .. senin o bağı kesmen gerek...

Yaksan ne olur?

kızlar aslında bütün fallar için gecerli olan bişi daha ögrendim esaslı bir tarot uzmanından.. bütün fallar için haoşuna gitmeyen bir faldan sonra .. "hayır bu fal dogru degil, benim gercekliğim değil " fikrine konsantre olursanız bi süre o enerjiden temizleniyormuşsunuz.. olayların dogru olup olmaması diil de kişinin inanması ve etkilenmesini azaltmak için..

Kızlaaaaaaaarrr..tek bişey diycem şimdiye kadarkilerin hepsini süpürüp atan Serüven tellwe oldu.oha oha demek istiyorum 10 da 9 deil 10 da 10 ayrıntı sormayın ama şok üstüne şoklardayımmm
Ee ben dedim kızlar size serüvenin kitap falı çok iyi diye.. Boşyere tavsiye etmem

arkadaşlar, 22 Nisan 2014 Serüven falıma baktım çok konuşulunca ama gelecek tahmini çıkmamış.sorduğum kişiyle olmayacağını söyleyip, başka biriyle beni birleştirmiş.sorduğum kişiyle olmadı ama bahsettiği gibi biriyle de tanışmadım.aynen copy-paste yapıyorum sizde bakın.ama fal bu tabi belki size çıkar.
HAZİRAN AYINDA HAYATINA BAŞKA BİR KİŞİNİN GİRME İHTİMALİ VAR.DOĞRUDAN CİDDİ DÜŞÜNEREK VE EVLİLİK AMAÇLI BİR BAŞKA KİŞİ İLE TANIŞACAĞINI BU DURUMU DA İŞ YERİNDEN BİR ARKADAŞININ AYARLAYACAĞINI GÖRÜYORUM.ÇOK CİDDİYE ALMADAN KABUL EDECEĞİN BU TANIŞMA SENİ SANDIĞINDAN ÇOK DAHA FAZLA ETKİLEYECEK.HUZURLU VE RAHAT BİR BİRLİKTELİK GÖRÜNÜYOR.BU KİŞİ DEVLET İŞİNDE ÇALIŞAN BİRİ.KUMRAL GÜR SAÇLI VE GÜLER YÜZLÜ.BU KİŞİ İLE EVLİLİK KARARI ALABİLİRSİN. GÖREBİLDİKLERİM ŞİMDİLİK BUNLAR SORMAK İSTEDİKLERİN OLURSA YENİDEN GÖRÜŞÜRÜZ. KENDİNE İYİ BAK SEVGİLER.

Yeni biri olayindan biktim baydim artik

C
Canım bu kıtap falımı serıçuvenın??

canımm umit fakirin ekmeği konsepti falda olmassa olmaz ama :)
Aynen en iyisinden en kotusune bana soylenen bu ve cidden o olmazsa mutlaka yeni biri olur diye dusunup atiyorlar birde gulusune tipine kulagindaki kupesinden giyim tarzina detay verenler var

Cnm kitap f

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…