- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Canım ben net tek soru sordum ayrıntı vermedim ama sorumu net şekilde sordum zaten kadında garip bişey var kimsenin bilemeyeceği sadece brnim bildiğim bikaç ayrıntıyı da katmış araya.soru bahane yani.
kızlar size bir şey danışmam lazım topic konusu dışında ama başka danışabileceğim kimsem yok affınıza sığınıyorum. benim 6.hissim kuvvetlidir hatta bazı fallarımı ucundan kıyısından tuttururum. neyse işte benim de bi arkadaşım iyi fal bakar onda tarot kartları vardı sen de al öğrenirsin dedi aldım. bahsettiğim arkadaşım şehir dışında bzi de telefonda karşılıklı birbirimize tarot baktık. ben o kartlara bakım yaptıktan sonra 2 gün kendime gelemedim çok kötğ bi ağırlık çöktü üstüme ya mutsuz mutsuz gezdim ortada.ondan sonra da fal bakmaktan korktum artık hiç bakmıyo gibiyim ama o kartlar odamda bi çekmecede duruyo ben onlardan nasıl kurtulurum sanki öylece atmak çok iyi değilmiş gibi geliyo bi bilgisi olan var mıı?
Canim begenirsen soyle noldu isindekızlar seruvene işle ilgili bir fal attım ama 6.sıradayım 3 4 gun beklerım heralde
Yaksan ne olur?kızlar size bir şey danışmam lazım topic konusu dışında ama başka danışabileceğim kimsem yok affınıza sığınıyorum. benim 6.hissim kuvvetlidir hatta bazı fallarımı ucundan kıyısından tuttururum. neyse işte benim de bi arkadaşım iyi fal bakar onda tarot kartları vardı sen de al öğrenirsin dedi aldım. bahsettiğim arkadaşım şehir dışında bzi de telefonda karşılıklı birbirimize tarot baktık. ben o kartlara bakım yaptıktan sonra 2 gün kendime gelemedim çok kötğ bi ağırlık çöktü üstüme ya mutsuz mutsuz gezdim ortada.ondan sonra da fal bakmaktan korktum artık hiç bakmıyo gibiyim ama o kartlar odamda bi çekmecede duruyo ben onlardan nasıl kurtulurum sanki öylece atmak çok iyi değilmiş gibi geliyo bi bilgisi olan var mıı?
Ee ben dedim kızlar size serüvenin kitap falı çok iyi diye.. Boşyere tavsiye etmemKızlaaaaaaaarrr..tek bişey diycem şimdiye kadarkilerin hepsini süpürüp atan Serüven tellwe oldu.oha oha demek istiyorum 10 da 9 deil 10 da 10 ayrıntı sormayın ama şok üstüne şoklardayımmm
Yeni biri olayindan biktim baydim artikarkadaşlar, 22 Nisan 2014 Serüven falıma baktım çok konuşulunca ama gelecek tahmini çıkmamış.sorduğum kişiyle olmayacağını söyleyip, başka biriyle beni birleştirmiş.sorduğum kişiyle olmadı ama bahsettiği gibi biriyle de tanışmadım.aynen copy-paste yapıyorum sizde bakın.ama fal bu tabi belki size çıkar.
HAZİRAN AYINDA HAYATINA BAŞKA BİR KİŞİNİN GİRME İHTİMALİ VAR.DOĞRUDAN CİDDİ DÜŞÜNEREK VE EVLİLİK AMAÇLI BİR BAŞKA KİŞİ İLE TANIŞACAĞINI BU DURUMU DA İŞ YERİNDEN BİR ARKADAŞININ AYARLAYACAĞINI GÖRÜYORUM.ÇOK CİDDİYE ALMADAN KABUL EDECEĞİN BU TANIŞMA SENİ SANDIĞINDAN ÇOK DAHA FAZLA ETKİLEYECEK.HUZURLU VE RAHAT BİR BİRLİKTELİK GÖRÜNÜYOR.BU KİŞİ DEVLET İŞİNDE ÇALIŞAN BİRİ.KUMRAL GÜR SAÇLI VE GÜLER YÜZLÜ.BU KİŞİ İLE EVLİLİK KARARI ALABİLİRSİN. GÖREBİLDİKLERİM ŞİMDİLİK BUNLAR SORMAK İSTEDİKLERİN OLURSA YENİDEN GÖRÜŞÜRÜZ. KENDİNE İYİ BAK SEVGİLER.
Yeni biri olayindan biktim baydim artik
Canım bu kıtap falımı serıçuvenın??arkadaşlar, 22 Nisan 2014 Serüven falıma baktım çok konuşulunca ama gelecek tahmini çıkmamış.sorduğum kişiyle olmayacağını söyleyip, başka biriyle beni birleştirmiş.sorduğum kişiyle olmadı ama bahsettiği gibi biriyle de tanışmadım.aynen copy-paste yapıyorum sizde bakın.ama fal bu tabi belki size çıkar.
HAZİRAN AYINDA HAYATINA BAŞKA BİR KİŞİNİN GİRME İHTİMALİ VAR.DOĞRUDAN CİDDİ DÜŞÜNEREK VE EVLİLİK AMAÇLI BİR BAŞKA KİŞİ İLE TANIŞACAĞINI BU DURUMU DA İŞ YERİNDEN BİR ARKADAŞININ AYARLAYACAĞINI GÖRÜYORUM.ÇOK CİDDİYE ALMADAN KABUL EDECEĞİN BU TANIŞMA SENİ SANDIĞINDAN ÇOK DAHA FAZLA ETKİLEYECEK.HUZURLU VE RAHAT BİR BİRLİKTELİK GÖRÜNÜYOR.BU KİŞİ DEVLET İŞİNDE ÇALIŞAN BİRİ.KUMRAL GÜR SAÇLI VE GÜLER YÜZLÜ.BU KİŞİ İLE EVLİLİK KARARI ALABİLİRSİN. GÖREBİLDİKLERİM ŞİMDİLİK BUNLAR SORMAK İSTEDİKLERİN OLURSA YENİDEN GÖRÜŞÜRÜZ. KENDİNE İYİ BAK SEVGİLER.
Aynen en iyisinden en kotusune bana soylenen bu ve cidden o olmazsa mutlaka yeni biri olur diye dusunup atiyorlar birde gulusune tipine kulagindaki kupesinden giyim tarzina detay verenler varcanımm umit fakirin ekmeği konsepti falda olmassa olmaz ama :)
Bana 3 saat sonra bkti
Sağ olun kızlar, tamam baktı bana da ama dün attım bugün baktı...bana aynı gun yada ertesi sabah atmıştı sanırım cok hatrlamıyorum ama gunasırı degıldı beklemedım cok cnku
Evet canım 25 Tlfiyatı 25 tl mi? ben öyle hatırlıyorum.
arkadaşlar, 22 Nisan 2014 Serüven falıma baktım çok konuşulunca ama gelecek tahmini çıkmamış.sorduğum kişiyle olmayacağını söyleyip, başka biriyle beni birleştirmiş.sorduğum kişiyle olmadı ama bahsettiği gibi biriyle de tanışmadım.aynen copy-paste yapıyorum sizde bakın.ama fal bu tabi belki size çıkar.
HAZİRAN AYINDA HAYATINA BAŞKA BİR KİŞİNİN GİRME İHTİMALİ VAR.DOĞRUDAN CİDDİ DÜŞÜNEREK VE EVLİLİK AMAÇLI BİR BAŞKA KİŞİ İLE TANIŞACAĞINI BU DURUMU DA İŞ YERİNDEN BİR ARKADAŞININ AYARLAYACAĞINI GÖRÜYORUM.ÇOK CİDDİYE ALMADAN KABUL EDECEĞİN BU TANIŞMA SENİ SANDIĞINDAN ÇOK DAHA FAZLA ETKİLEYECEK.HUZURLU VE RAHAT BİR BİRLİKTELİK GÖRÜNÜYOR.BU KİŞİ DEVLET İŞİNDE ÇALIŞAN BİRİ.KUMRAL GÜR SAÇLI VE GÜLER YÜZLÜ.BU KİŞİ İLE EVLİLİK KARARI ALABİLİRSİN. GÖREBİLDİKLERİM ŞİMDİLİK BUNLAR SORMAK İSTEDİKLERİN OLURSA YENİDEGÖRÜŞÜRÜZ. KENDİNE İYİ BAK SE cnm bu kitap falimi bn bktrdim muthisti birde bu sekilde degil birinci acilim ikinci aclm ucuncu aclm diyip axcikladi ve bayada uzundu
Nsl cnm begendinmi sendeSağ olun kızlar, tamam baktı bana da ama dün attım bugün baktı...
Ben Ester'e birçok kez baktırmışımdır an'ı genelde iyi biliyo ama adamakıllı çıkan falı ise Tellwe'de baktırdığımdıkızlar ester kira yı nasıl bilirsiniz
evet canım kitap falı atmıştım.C
Canım bu kıtap falımı serıçuvenın??
Beğendim canım güzel bakmış, birkaç soru sordum, zamanla anlıycaz geleceği, an ise gerçekten iyi, ama sorularımı cevaplamadıNas
Nsl cnm begendinmi sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?