fal bakarken, baktığın kişi ve sen arasında enerji paylaşımı olur, eğer gerçekten bu tarz güçleriniz var ise,kızlar size bir şey danışmam lazım topic konusu dışında ama başka danışabileceğim kimsem yok affınıza sığınıyorum. benim 6.hissim kuvvetlidir hatta bazı fallarımı ucundan kıyısından tuttururum. neyse işte benim de bi arkadaşım iyi fal bakar onda tarot kartları vardı sen de al öğrenirsin dedi aldım. bahsettiğim arkadaşım şehir dışında bzi de telefonda karşılıklı birbirimize tarot baktık. ben o kartlara bakım yaptıktan sonra 2 gün kendime gelemedim çok kötğ bi ağırlık çöktü üstüme ya mutsuz mutsuz gezdim ortada.ondan sonra da fal bakmaktan korktum artık hiç bakmıyo gibiyim ama o kartlar odamda bi çekmecede duruyo ben onlardan nasıl kurtulurum sanki öylece atmak çok iyi değilmiş gibi geliyo bi bilgisi olan var mıı?
kartlar seni çağrıyo işte bu kötü bişey değil, hep diyorum sana balım :)Canım aynı durum benim başıma da geldi. Bazen arkadaşlarla kahve içerken çok ısrar ederler bir iki şey sallarım ve tutar. tarot kartlarına da merakım vardı aldım ama bende aşırı ağırlık yaptı. Tarot baktığım zaman sürekli kötü rüyalar görüyodum ve işin garip yanı tarot kartları da bi şekilde rüyamda oluyordu. Mesela camdan aşağı bakıyorum yerde dağılmış tarot kartları var, düşücem diye korkup geri çekiliyorum filan. Bu tarz rüyalar. Zaten toplasan 4-5 defa bakmışımdır kartlarla. Sonra hiç elime almadım koydum bi köşeye. Ben de atmayı düşünüyorum.
Seruven yazili evet ama cok uzun bakiyo bnm falim uzun ve ayrintili nokta atisi yapmismi sanada bana temmuz dedi sana ne dedi cmmBeğendim canım güzel bakmış, birkaç soru sordum, zamanla anlıycaz geleceği, an ise gerçekten iyi, ama sorularımı cevaplamadı
Bu arada sesli falı sevdiğimi bir kez daha anladım :)
hakkini yememek lzm :)seruven ankete eklenmıstır:)
kartlar seni çağrıyo işte bu kötü bişey değil, hep diyorum sana balım :)
Nasıl biliomusun kadın sana oturup olan biteni anlatıyo bu böyle bu böyle diyo olumlu olumsuz olan biteni anlatıyo gelecekle ilgili net ve tutarlı şeyler söylüyo aptalca pembe dünyalara daldırmamak için gördüklerinin yanına böyle olması olası diyo,olacak diyenler bana aptalca geliyo zaten Allahmısın yani töbe töbe.ve son olarak pembeyle uzaktan yakından alakası yok benim derinlemesine bilgi vermiş yüzde 60 olumsuzluklardan haberdar etmiş yüzde 40 olumlu.hiç gözümüde boyamamış moralimide bozmamış.ve korkunç ayrıntılar bilmiş ona şok oldum bennsorma demişsin ama dayanamadım canım ya ben de fatura devredince atacağım, şimdi pembeci mi ilk sorum bu? ikincisi selena vs aylin su sıralar favorideki falcılardan serüvenle pararlel sonuc söyleyen var mı ?
kahvede dediklerin çıkıyodu eskiden bakıştığımızdaYa böyle kötü içerikli olunca rüyalar soğudum direkt kartlardan :/ zaten baktırdığım kart fallarında da hep ters kartlar seçerim. Kart enerjisi diye bir şey varsa o bende yok
Çok uzun değildi canım evet nokta atışı vardı, tarih yok yaz ayları demişSeruven n
Seruven yazili evet ama cok uzun bakiyo bnm falim uzun ve ayrintili nokta atisi yapmismi sanada bana temmuz dedi sana ne dedi cmm
Nasıl biliomusun kadın sana oturup olan biteni anlatıyo bu böyle bu böyle diyo olumlu olumsuz olan biteni anlatıyo gelecekle ilgili net ve tutarlı şeyler söylüyo aptalca pembe dünyalara daldırmamak için gördüklerinin yanına böyle olması olası diyo,olacak diyenler bana aptalca geliyo zaten Allahmısın yani töbe töbe.ve son olarak pembeyle uzaktan yakından alakası yok benim derinlemesine bilgi vermiş yüzde 60 olumsuzluklardan haberdar etmiş yüzde 40 olumlu.hiç gözümüde boyamamış moralimide bozmamış.ve korkunç ayrıntılar bilmiş ona şok oldum benn
Benim ne uzun ne kısaydı canım ama yeterliydiseruven uzun mu bakıyor bana geçen sene çok kısa bakmıştı :/
Bnm cok uzun atadabilirimseruven uzun mu bakıyor bana geçen sene çok kısa bakmıştı :/
Aynen en iyisinden en kotusune bana soylenen bu ve cidden o olmazsa mutlaka yeni biri olur diye dusunup atiyorlar birde gulusune tipine kulagindaki kupesinden giyim tarzina detay verenler var
fal bakarken, baktığın kişi ve sen arasında enerji paylaşımı olur, eğer gerçekten bu tarz güçleriniz var ise,
diğer arkadaşlarımızın dediği gibi yakmak ya da denize atmak yerine,
iki avcunun içine alarak, onları temizlemen gerek, bi başkasının enerjisi sana kötü gelebilir, mesela birini başı sırtı ağrıyosa hemen bana geçer, bildiklerimi sana özelden msj atarım temizleme yöntemlerini, enerji işleriyle uğraşanlar tabiki daha iyi bilir, dolabın içinde tutmak yerine onlara arada bir dokunman sevmen gerek, canlı bi varlık gibi davranman gerekiyor, kartlar mistik vaklıklardır, seni çağırır rüyanda görürsün hissedersin onları, korkmak ya da kötü bişeyler geliceğini değilde bereket bolluk getiriceğini düşün mor bişeylere sar öyle kutusuna koy, enerjisi güzel olsun :)
Kızlar bir yolun var berrin ulusoy ablamız fallarını bir ay boyunca 8 liraya indirmişVar mı aramızda baktıran nasıl biliriz hatun kızımızı? Bu arada fal baktırınca kaç puan veriyordu bir yolun var ?
benmkine gitsene canım bahcelievlerdekızlar yarın yuzyuze fal baktırmak ıstıyorum uzun bır sure sonraa onerıcegınız kımse varmı bakırkoy taraflarında ıstanbul topıgınede baktım ama fazla reklam donuyor guvendıgım kısılere sormak ıstedım..ozeldende yazabılırsınız sanalda baktırcak ınsan kalmadı kendı adıma hepsıne baktırdım
hiç değmez canım 5/6 cümle yazıyor zaten
bir fala 5 puan veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?