- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Bn orda bir kere bktrdim 15 puanim varhiç değmez canım 5/6 cümle yazıyor zaten
bir fala 5 puan veriyorlar
Attm cnma
atarsan sevinirim :)
senın şu cem noldu dun aksamla alakalı soyledıklerı cıktımı?Serüvenin falı geldi kısaydı hatta epey kısaydı ama en uzun fallardan daha doyurucu ve iyiydi. daha önce çok kez gördüm ismini burda baktırsam mı dedim hep vazgeçmiştim pişman oldum bu zamana kadar baktırmadığıma. Harika.
Her dedigine katiliyorum bir yolun var huma bir felaketBen son zamanlarda iki kere falalem Meryem'e baktırdımda ilki güzeldi de ikincisi baştan savmaydı neden öyle yaptı bilemiyorum. Falsepeti Alex'e baktırdımda o da durumu çok güzel bilmiş yorumlamış. Hüma diye birine baktırdımda bir yolun var sitesinde o da saçmaların saçma sapan, binnazabla da selin imerin ifade tarzını beğeniyorum cidden dedikleri tam çıkmamış olsa da. Yani birine 2. Kez baktırmak iyi olmuyor birkaç ay içinde 2. De nasılsa çantada keklik diyse saçmalıyorlar veya özen göstermiyorlar sanırım.
evet çıktı canım. akşam o olaydan sonra netleşicek karar vericeksin demişti ama benim kafam daha çok karıştı onun dışında çıktısenın şu cem noldu dun aksamla alakalı soyledıklerı cıktımı?
Cnm falini atarmisin ozel degilse bende sana atayim karsilastircamda benim falim baya uzunda :)Serüvenin falı geldi kısaydı hatta epey kısaydı ama en uzun fallardan daha doyurucu ve iyiydi. daha önce çok kez gördüm ismini burda baktırsam mı dedim hep vazgeçmiştim pişman oldum bu zamana kadar baktırmadığıma. Harika.
atayım canım tabi kiCnm falini atarmisin ozel degilse bende sana atayim karsilastircamda benim falim baya uzunda :)
bende sıradayım canım 6dan 2ye düştüm ilgileniyo hemen kadın ama ınsallah begenırım yaSerüvenin falı geldi kısaydı hatta epey kısaydı ama en uzun fallardan daha doyurucu ve iyiydi. daha önce çok kez gördüm ismini burda baktırsam mı dedim hep vazgeçmiştim pişman oldum bu zamana kadar baktırmadığıma. Harika.
geç cevap veriyor ben de öyle olmuştu bir gün sonra cvp yazdıseruven iyi güzel de sorulara cevap vermiyo sanırım?
zaman vermemiş bana da onu sordum sadece :) yoksa hakkaten sorcak bişey bırakmamışben soracak soru bile bulamamıştım:)))
aslında şöyle söylemem gerekir, benim falımda o kadar absürd şey vardı ki, anı bile zinhar bilemediği için, soru sormanın da bir mantığı yoktu.zaman vermemiş bana da onu sordum sadece :) yoksa hakkaten sorcak bişey bırakmamış
Serüvenin falı geldi kısaydı hatta epey kısaydı ama en uzun fallardan daha doyurucu ve iyiydi. daha önce çok kez gördüm ismini burda baktırsam mı dedim hep vazgeçmiştim pişman oldum bu zamana kadar baktırmadığıma. Harika.
Aynen bende bekliyorum ysseruven iyi güzel de sorulara cevap vermiyo sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?