- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
2,3 günde cevap verdi bana..Aynen bende bekliyorum ys
Kızlar 10 liraya kadar kahve önerisi olan var mı? Bu fal krizin, ucuz atlatmak istiyorum yoksa kendimi tutamayıp seruvene kitap falı atıcam
uzun zamandır onun baktığı kadar kötü bi fal görmedim ben amamedyum serkan hocayı begenmişlerdi son zamanlarda 10 liraya galiba :)
biryolunvardaydı o ben çok beğendim ama benden başka kimse beğenmedi o yüzden önermiyorum kötü hissettim çünkü beğendiğimi söylediğim içinCem diye birinden bahsediliyordu o kim?
Emine bende ciktihüma, emine, alfa öz ve haydar yuksel biryolunvar ın uzak durulması gerekenleri bence
La fonteine halt etmiş yanında uyduruk uyduruk masallar bence o foto da fake zatenuzun zamandır onun baktığı kadar kötü bi fal görmedim ben amakızım kızım diye diye uyduruyo
La fonteine halt etmiş yanında uyduruk uyduruk masallar bence o foto da fake zaten
Yol canım vardı beğenen ya ama çok pembeci baktıranların yorumlarından sorularından da anlayabilirsin aminler inşallahlar havada uçuyoree burada kim beğenmişti ben mi yanlış kişiyi hatırladım acaba
Canım çok mu özel dehşet mrk ettimvalla bana sallasa öyle fal bakamazdı
Cnm ben duvarina yazdim ole cvp verdi :)seruven iyi güzel de sorulara cevap vermiyo sanırım?
tatlim baska knlrda sor bn sorunca soyledi falda yazmadigi seyleride ayrinti sor faldazaman vermemiş bana da onu sordum sadece :) yoksa hakkaten sorcak bişey bırakmamış
Canım çok mu özel dehşet mrk ettim
Cnm ben duvarina yazdim ole cvp verdi :)
yarın da cevaplamazsa duvarından darliyim o zamantatlim baska knlrda sor bn sorunca soyledi falda yazmadigi seyleride ayrinti sor falda
ya zaten eminenin falları acaip patlak ben bir defa baktırdım ıııyy bida aslayani sigara içiyorsun 3 hafta içinde hoşlandığın çocuk sana açılacak falan patlayalı bir ayı geçti sigara içmiyorum anlattığı kişiyle hoşlandığım kişinin alakası yok falan işte çok klasik şeyler söyledi bana beğenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?