Binnaz Abla

Ya böyle kötü içerikli olunca rüyalar soğudum direkt kartlardan :/ zaten baktırdığım kart fallarında da hep ters kartlar seçerim. Kart enerjisi diye bir şey varsa o bende yok
benimde hislerim kuvvetlidir,bende katina destesi aldım bir zaman kendi kendime bakarken hepsini kartların çok iyi tanımaya başladım,sonra arkadaşlarıma baktım ve çok güzel olduğunu söylediler beğendiler,ama gelgelelim,gece sabaha kadar o kartlar bana fal baktırıyor hala bunu üzerimden atamadım,durmuyor kartlar hiç durmuyor sürekli çalışıyor,rüyyamda kimi görsem kartlar hareketleniyor ve o kişinin falına baktırıyor,bende konuşarak fala bakıyorum,sonra çok yoruluyorum sabah kafam allak bullak,bunu atmanın bir yolunu arıyorum.

Canım ben kelebek atmıştım kelebek öyle çok bişey görülebilen bi fal gibi gelmedi ama bana baya pembeydi başka şeyler atanlrda var onlara nasıldı bilmiyorum
Azcik umut versin pembe pembe yildiznme de 7 tl atcaktim vazgectim o fiyata yldznme tuhaf gldi :)

iyide canım,geçmişle şimdiki anı bilmezse geleceği nasıl belirleyecekki,an geleceğin habercisi değilmi,falcıda ya olacak yada olmayacak demeli an önemli diye nacizene fikrimi belirtmek istedim

bu kadar enerji varsa sende bana da bak tatlım , ben de sana ne istersen bakayım deste, olur tarot olur farketmez
bu arada deste sıkılmaya gelmez, ben bilemedim nasıl bu kadar baktırdığını, aynı soruya bir kereden fazla sorunca bile tersliyo hemen :)

canım bakabilir misin??

enerji konusunda çok bilgisizim sırf hislerim kuvvetli diye aldım cahillik işte nasıl yapıcam onu

enerji konusunda çok bilgisizim sırf hislerim kuvvetli diye aldım cahillik işte nasıl yapıcam onu

Bu tarot, katina kartları konusunda... Ben de ilk tarot destemi aldığımda enerjisi ağır gelmişti, yaktım kartları, küllerinin üstüne de sirke döktüm, attım.
Birkaç yıl sonra kartlar çağırdı beni, birkaç farklı deste ve spiritüel öğeyi birlikte satın aldım. Şu an destelerin enerjisine hakimim, beni etkilemiyorlar, çok da uyumlu çalışıyorlar enerjimle. Dönem dönem uzaklaşıyorum, elime almıyorum. Bazen de çekiyorlar kendilerine. Özellikle başkalarına bakarken iyi sonuç veriyorlar.
Kendim için kart çekeceğim zaman, neden bilmiyorum, internetteki tarot ya da katina sitelerinden kart çekmeyi tercih ediyorum.
İstersen sen de koy bir kenara, yakma ya da atma şimdilik. Sonra belki tekrar almak istersin eline. Yok dursun istemiyorsan, yakma işlemi-sirke.

bisey sorucam ben size ya da sana naptımm???kötü bisey mi yaptım???burda resmen insan ayrımcılıgı yapıyorsunz.ve kendinizce insanları ayırarak iyi bisey yaptıgınızı sanıyorsunz.bu sıtede bikac kisi insanları cok kırıyor...

onlara nasıl enerji veriyorsn canm bndede klasik tarot destesi var 78 kart varya

size bakmak istemiyorum, açık ve net değil mi? Israr etmeyin daha fazla lütfen iyi geceler

Geçen gün thalix'e de aynısını yaptınız. İnsanları fal bakmak için zorlamanız bence bu tarz tepki almanıza sebep oluyor
ben zorlamıyorum rica ediyorum sadece kibarca bakamam filan dese tamm ama saskın yüz ifadesi sanki ona biseyler demism onceden filan ama hep bilerek bana yapıyolar bunu???

ben zorlamıyorum rica ediyorum sadece kibarca bakamam filan dese tamm ama saskın yüz ifadesi sanki ona biseyler demism onceden filan ama hep bilerek bana yapıyolar bunu???

Ama fal baktığını duyan herkese bunu yapıyorsunuz. Kimsenin size karşı bir garezi olduğunu sanmıyorum. Olması için de bir sebep yok zaten.

diğerlerini bilmem, ben kendi adıma konuşayım,
ben seni, diğer muhabbeti fal başlığından biliyorum geçen sene de böyle fal baksın diye insanları rahatsız ediyodun, ben 7 ay kadar forumu bıraktım, geri döndüm; ama senin huyun yine aynı pek bi değişiklik olmamış, seninle özel bi derdim yok, cwp da vermeyebilirdim, güzelce söylüyorum, sana fal bakmak istemiyorum,öyle özel bi nedeni yok, istemiyorum sadece...

tamam bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…