sen iyi misin ya.s.s.s.sama surekli bana yapıyorsnz bunu benmle ne derdinz var ya da sesi cıkmayanbları ezebilirm düsüncesne sahipsniz
yaaa unutmayınnn 1 haftaaa önceyiii acımasızz biçimde öldürülennn özgecann içinn güldüü buuu arayınn bulunnn haaa dedii onunnn içinn değildiii sülükkGeçen gün thalix'e de aynısını yaptınız. İnsanları fal bakmak için zorlamanız bence bu tarz tepki almanıza sebep oluyor
nesibe ablann son 4 5 falı bana hıc ama hıc cıkmadı ynede bir yıl gecrdım onunla. onun bu ınsanlıgını sevyrum. bızım nesıbe ablayla yollarımız ayrıldı enerjımız bıttı ama kendısı ınsallah yoluna daha ıyı daha guzel devam eder.kızlarr bacılarımm ben sıkıldıkça buraya yazarımm özeldenn cok arkadaşımm olduu ama nesibe benim favırilerimdenn bunu herkss bilirr ne kimseye özeldenn önerdim ne burdann ama hatunuu seviyorumm benim face yok ablamınkindenn girdim bakın ne yazmışş aynen kopyaladımm FAL TAKİPÇİLERİ VE YORUMCULAR LÜTFEN OKUYUN...Bir takipçim yorumculara olan güvensizliğinin sağlandığını anlattı bana... Haklısınız... Ben de şaşırdım bu yorumculara(!).. Kişi kendi kimliği ile fal göndermek zorunda değildir, aynı zamanda kişi kendi kimliği ile yorumcu olmak zorunda da değildir. Ancak lütfen insanların duygularını çoklu profillerle sarsmayın... Hakka giriyor ve insanların duygularını kötüye kullanıyorsunuz. 2013 yılında falsepetinde başladım internetten açılım yapmaya ve öncesinde yüzyüze bakımlarda nasıl duyarlıysam yine aynı şekilde devam ettim. SEVGİLİ YORUMCU (!) arkadaşlarım tek profiliniz olsun, benim iş diye görmek istemediğim elbet ücret karşılığında olan bu enerji alışverişlerimde insanların duygularını ve size güvenlerini kötüye kullanmayın... Kendinizi biraz da onların yerine koyun... Ellerini yüreklerine koyan insanlar onlar... Size geliyorlar...Lütfen lütfen lütfen... O insanlar benim takipçilerim hikayelerine gerçekten tanık olduğum ortak olduğum canlar ama sizin (çoklu profilleri olan haberdar etmeyen v.s yorumcular) MÜŞTERİLERİNİZ olmuş. Kendi adımla yapıyorum yorumlarımı çoğu kez haksızlığa uğradım halada uğruyorum bunu biliyorum ama belli etmiyorum KİŞİ KENDİ VİCDANINDAN SORUMLUDUR BENİM İÇİM ÇOK RAHAT rabbim hep görüyor... ama hiçbir zaman vicdansız olmadım. En çok buna güveniyorum ve bunu bilen insanlarla bir dünyam oldu... Bu çok özel bir durum... Sizler lütfen dikkat edin, takipçimin bana anlattıklarını duymak tercihim olmazdı çünkü biliyordum ki hemen koruma içgüdüm devreye girecek ancak olan oldu anlattı bana ve ben dinledim onu... Herşeyin en iyisini yaradan bilir bizler herşeyi bilemeyiz belki ama içlerini bu insanlar bize nasıl açıyorlarsa bizlerde öyle olalım lütfen... vicdanınızdan eksiltip cebinizi doldurmayın... Sizlere güvenen insanları bu şekilde kullanmayın, çok üzgünüm, üzüldüm... bacılarr üstünee yazmayınn kadınıı tanıyorumm gerçektenn cok duygusall bizi savunmuşş helall olsunn bna cıkan sana cıkmazz sana cıkann banaa öyle şeylerr yaşadıkki ailecekk sahtekarınıı hırsızınıı bliyoruzzz bizz deneyin deneyinn görünn ben gördümmm burayıı seviyorumm ama nesibee ablaa haklıı o kadar fal bakmışş istesee başkaa sitee diyorr anladımm ben bizi yine yeryapmadığınaa eminimmm sizdenimmm siz bilirsinizz burdaa samimi bulduğummm VivianLeigh Urminaa tolin daha varr amaa ş,mdii yazamadımm sizz anlayınn derdimizz varsaa salakk değilizz ahandaaa hepp dedimm arkasındayımm
yaaa unutmayınnn 1 haftaaa önceyiii acımasızz biçimde öldürülennn özgecann içinn güldüü buuu arayınn bulunnn haaa dedii onunnn içinn değildiii sülükk
bacımm bananeee sana cıkıppp cıkmamasınaa iyi ol tabidee o tavsiye veriyoo filann uydun muu savunmucamm tamam yalışş anlaşışırrr bedava falda bakıyooo o başkaa bi insann üstünee yazmaa anistonumm güvendiklerim arasındaa seninn adını hatırlamadımm savunurumm kötüü olanadaa yüklenirimm amaa hiçbi falcıı herkesee tutturamazz bizi düşünmüşş benii o ilgilendirdiinesibe ablann son 4 5 falı bana hıc ama hıc cıkmadı ynede bir yıl gecrdım onunla. onun bu ınsanlıgını sevyrum. bızım nesıbe ablayla yollarımız ayrıldı enerjımız bıttı ama kendısı ınsallah yoluna daha ıyı daha guzel devam eder.
Bacımm doğru demişş cıkar çıkmazz ben kimseyee tavsiyee etmedim etmemmm yine a maa ben seyorum kadınıı tavsiyeee etmem bi kere çıkar cıkmaz doğru yazmış ama cıkar çıkmaz bi selena bi nesibe netten insanlıkları yeter gözümdesağol pirepiremsescim
nesibe'yi ben de severim. insanlığını hele.. bir de gerçekten duygusal bir yapısı var. tam bir balık kadını..
çifte hesaplı falcılara gelince, bence onlar kendi kendilerini kandırıyorlar.. ben şüphe ettiklerime bir daha asla atmadım ve son zamanlarda zaten fal tutkum küllenmiş durumda.. kimse geleceği tam olarak bilemiyor..
ama fallar sayesinde de gerek falcılar arasından gerekse forumda çok tatlı insanlar da tanıdım
Selananın insanlığını bilmem ama nesibe için aynı şeyi düşünmüyorum.. Bana b.k gibi fal baktı madem insandı iade istedimde 40lirayı iade etseydi!!!Bacımm doğru demişş cıkar çıkmazz ben kimseyee tavsiyee etmedim etmemmm yine a maa ben seyorum kadınıı tavsiyeee etmem bi kere çıkar cıkmaz doğru yazmış ama cıkar çıkmaz bi selena bi nesibe netten insanlıkları yeter gözümde
arkadaşlar günaydın.neden bazı arkadaşlarımız foruma yazarken, yazım ve görgü kurallarına dikkat etmiyorlar cidden merak ediyorum.hepimiz elbette aynı eğitim düzeyinde olmayabiliriz ama bu kendimizi geliştiremeyeceğimiz anlamına gelmiyor.sürekli bacım bacım hitapları, noktalama işaretleri kullanmadan yazmak, sesli harfleri kullanmamak okumayı, anlamayı çok zorlaştırıyor.en azından ben çok zorlanıyorum ve bu arkadaşları biraz daha özenli olmaya davet ediyorum.
Sesli harfleri yutan benim aliskanlik olmus bende dikkat edicem ama :)hay yaşa ya benimde çok dikkatimi çekiyor. 1. çok uzun uzun yazanları okuyamıyorum gına geliyor. 2. cümlede öznesi yüklemi nerede belli değil ve sesli harfleri yuta yuta kurulan cümleler görüncede ateş basıyor.
Nesibe madem para icin yapmiyor bu isi neden fali 40 tl gibi bir mutfak masrafini karsilayacak fiyatta?
Cok celiskili durumlar..
Selananın insanlığını bilmem ama nesibe için aynı şeyi düşünmüyorum.. Bana b.k gibi fal baktı madem insandı iade istedimde 40lirayı iade etseydi!!!
Sesli harfleri yutan benim aliskanlik olmus bende dikkat edicem ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?