akrepler felaket ötesi ama iyi anlaşıyorum genelde.
yengeç burcu
canimm yengec demek yukselen nedir ben astroloji konusunda kendimi cok gelistirdigime inaniyorum ortaokuldan beri bu konuda cok okurum arastiririm sende yengec olarak bizim gibi su grubundansin ve yengecler ama baliklara gore daha hassastirlar ozellikle aydan etkilendikleri icin duygusalliklari cok fazla:2
ben tam bır karma tam bir kırmayım:))tam koç burcuyum aslında inat olsun kıskançlık olsun:))) normal akrebi pek bilmiorum ama yükselen akrebin okudum çok uyuyor.
koçlar çok ateşli olurlar. :86:
koc ustu akrep tamamen mars etkisinde bir kisilik cabuk parlar ama cabuk sonerler..akrepten daha cok etkileniyorsan cok sabirli olabilirsin ask konusunda istesen:)
akrepler kadar aşkını derin ve tutkulu yaşayan görmedim.
akrepler kadar aşkını derin ve tutkulu yaşayan görmedim.
Balıkları unutmayın, biz de aşkımızı çılgınca yaşarız
koc ustu akrep tamamen mars etkisinde bir kisilik cabuk parlar ama cabuk sonerler..akrepten daha cok etkileniyorsan cok sabirli olabilirsin ask konusunda istesen:)
bence akrepten çok etkileniorum çünkü duygusalım,ama aşırı doz sabırsızlıktan ölücem bi güno tarafımda koç.astroloğa gitmiştim gecen sen ona da bi 100 lira bayıldım.çok enteresan bir karman var demişti.bi de mücadele etmeye bayılıyorum ben.kolay olan şeyler hiç cezbetmiyor illa uğraşıcam falan inat edicem sonra o konuyu oldurana kadar.
bu arada şu anda hiç birimiz fal baktırmıyoruz hayret:))
bence akrepten çok etkileniorum çünkü duygusalım,ama aşırı doz sabırsızlıktan ölücem bi güno tarafımda koç.astroloğa gitmiştim gecen sen ona da bi 100 lira bayıldım.çok enteresan bir karman var demişti.bi de mücadele etmeye bayılıyorum ben.kolay olan şeyler hiç cezbetmiyor illa uğraşıcam falan inat edicem sonra o konuyu oldurana kadar.
bu arada şu anda hiç birimiz fal baktırmıyoruz hayret:))
baktiriyorum 2 tane yolladim biri eylule biri sevvale
baktiriyorum 2 tane yolladim biri eylule biri sevvale
oo..eli işte gözü oynaşta. hem sohbetimi yaparım hemde falı mı gönderirim diyorsun yani.
bende iyi dayandım diyordum işte yine yoldan çıkıyorum eylül kim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?