Binnaz Abla

canimm yengec demek yukselen nedir ben astroloji konusunda kendimi cok gelistirdigime inaniyorum ortaokuldan beri bu konuda cok okurum arastiririm sende yengec olarak bizim gibi su grubundansin ve yengecler ama baliklara gore daha hassastirlar ozellikle aydan etkilendikleri icin duygusalliklari cok fazla:2

hassalık bazen evet bazen hayır ama çok duygusalımdır. dıştan belli etmem ama içte fırtınalar kopar diyebilirim hint asstrolojisine göre yükselenim boğaymış, batı astrolojisine görede aslan.

ruh halim inişli çıkışlı, kesinlikle ay dan etkileniyorum gibi geliyor

koc ustu akrep tamamen mars etkisinde bir kisilik cabuk parlar ama cabuk sonerler..akrepten daha cok etkileniyorsan cok sabirli olabilirsin ask konusunda istesen:)

akrepler kadar aşkını derin ve tutkulu yaşayan görmedim.

Balıkları unutmayın, biz de aşkımızı çılgınca yaşarız

balık kadınları çekici olurlar, iltifatı severler. sevdiklerine bağlanırlar, onu kıskanırlar. asi ruhludurlar. giyinmeyi, gezmeyi, eğlenmeyi severler. melenkolik yapıları vardır. hırslıdırlar. çok iyi tanıdığım biri öyleydi.

koc ustu akrep tamamen mars etkisinde bir kisilik cabuk parlar ama cabuk sonerler..akrepten daha cok etkileniyorsan cok sabirli olabilirsin ask konusunda istesen:)

bence akrepten çok etkileniorum çünkü duygusalım,ama aşırı doz sabırsızlıktan ölücem bi güno tarafımda koç.astroloğa gitmiştim gecen sen ona da bi 100 lira bayıldım.çok enteresan bir karman var demişti.bi de mücadele etmeye bayılıyorum ben.kolay olan şeyler hiç cezbetmiyor illa uğraşıcam falan inat edicem sonra o konuyu oldurana kadar.

al iste ayni ben!!jupiterim kocta belkide ondandir.kolay olan hersey beni itiyor zoru cok seviyorum ben ve basit seyleri cozemem mesela karmasik olaylarda basariliyimdir.

eskilerden aşık olduğum biri akrepti. Ben ondan hoşlanmıyorum diye, bir inat, bir hırss yapmıştıki o zaman. Bir mücadele etmiştiki o zaman. pesss demiştim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…