Binnaz Abla

Kizlar cok uzgunum bugun Yelda benimde diyetisyenimdi uzun sure danismanlik almistim dunden beri hayat amacimi hayat durusumu sorgular oldum.. 30 yasinda basarili akilli maneviyatli biriydi .. Cok etkilendim kendimi yine bos seyler icin uzmemeye karar verdim cikan cikmayan fallar olsun derdimiz dedim.. Bilmiyorum soylenecek soz bulamiyorum ..

Hatali oldu mesajim ustte marple

Paara icin yapmiyorum demeleri sacma ztn maksat para olmasa ne diye agirlik alarak baskalarinin derdine baksinlar..

Bana herkes yeni biriyle tanısacaksın diyor o yeni biri buraya gelecek.kumral,kahve gözlü,bıscolata reklamlarındaki gibi kaslı uzun boyluymus ay asıgım dıye dolasıyorum etrafta olmayan bırıne asık oldum agzımdan salyaları akıttılar ne gelen var ne giden

kızçeler, elbette para olmasa yapmazlar da bence kazandıkları ücretler komik rakamlar gerçekten.. %30-40 arası alıyorlar diye biliyorum. yani eğer karıştırmıyorsam 40lık tellwe olması lazım. yani 10 liralık bir falın hepsi onlara gitmiyor.. ben olsam, yeteneğim olsa, o paraya bu işi yapmam bi sürü kişinin de nazını çekmem.. ben geçen sene 2-3 falcıya neden kendi sitenizi açmıyorsunuz ki demiştim?

ama işte benim söylediklerim de gerçek hayatta işi gücü olan insanlardı. sektörde en iyi kazananlar, sürekli ve düzenli olarak fal alanlar.. bu isimler de malum zaten ama başka işleri de yok..diğerlerine göre de daha düzgün ve profesyoneller..o açıdan ben verdiğim 10 liraya acımıyorum. ben siteye verdiğim paraya acıyorum aslında..yüzyüze fala gitsem 50 en aşağı, %50-50 olsa yine o falcılar 25 kazanıyorlar. mesela nesibenin bunu kazanabilmesi için 2 fal bakması gerek aslında..

neyse finansçı yanım yine hortladı.. özetle aslında paranın çoğu site sahiplerine gidiyor ki bazı siteler hiiiiç ama hiç hak etmiyor.. mesela keşke saraylı falsepetine filan geçse

Nesibe madem para icin yapmiyor bu isi neden fali 40 tl gibi bir mutfak masrafini karsilayacak fiyatta?
Cok celiskili durumlar..

Kesinlikle katılıyorum , en can alıcı noktada burası bence , 40 tl gibi bir fiyata fal bakan kişi bu işi fazlasıyla maddiyata dönüştürmüş kişidir benim gözümde .

Ca
canım çok üzüldüm( dogru diyosun hayat boş(( rabbım sabır versın

offf serüven soruları ne kadar geç cevaplıyo yaa( dn öğleden beri bi cevap alamadım.aradan zaman
geçincede 50 tane fal bakmış oluyo nerden hatırlasın benimkinin ayrıntısını

offf serüven soruları ne kadar geç cevaplıyo yaa( dn öğleden beri bi cevap alamadım.aradan zaman
geçincede 50 tane fal bakmış oluyo nerden hatırlasın benimkinin ayrıntısını
biktim bunlarin nazindan

canım bu deste benim enrjime uygun olduğunu anladı galiba,bırakmadı bir türlü beni rahat,
ben bakmak isterdim falına ama yok canım bakmamak benim için daha iyi olur,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…