- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Kizlar cok uzgunum bugun Yelda benimde diyetisyenimdi uzun sure danismanlik almistim dunden beri hayat amacimi hayat durusumu sorgular oldum.. 30 yasinda basarili akilli maneviyatli biriydi .. Cok etkilendim kendimi yine bos seyler icin uzmemeye karar verdim cikan cikmayan fallar olsun derdimiz dedim.. Bilmiyorum soylenecek soz bulamiyorum ..
Paara icin yapmiyorum demeleri sacma ztn maksat para olmasa ne diye agirlik alarak baskalarinin derdine baksinlar..hangi falcı olursa olsun, bu işi para için yapmıyorum desede inanmıyorum. aldıkları miktarın önemi yok, sonuçta baktığı faldan cebine para giriyor mu, giriyor. mecbur değiller kimsenin problemeni sıkıntısını dinlemeye elbet. ama para için yapmıyorum demesinler, inanasım gelmiyor.
Sagol canimGazetelerden duydugum bir isimdi haberi okuyunca yaşi cok gencmis yazik dedim basin saolsun canim
Sagol canim
Nesibe madem para icin yapmiyor bu isi neden fali 40 tl gibi bir mutfak masrafini karsilayacak fiyatta?
Cok celiskili durumlar..
canım çok üzüldümKizlar cok uzgunum bugun Yelda benimde diyetisyenimdi uzun sure danismanlik almistim dunden beri hayat amacimi hayat durusumu sorgular oldum.. 30 yasinda basarili akilli maneviyatli biriydi .. Cok etkilendim kendimi yine bos seyler icin uzmemeye karar verdim cikan cikmayan fallar olsun derdimiz dedim.. Bilmiyorum soylenecek soz bulamiyorum ..
Selam canımSelamlar kizlar
Bana herkes yeni biriyle tanısacaksın diyor o yeni biri buraya gelecek.kumral,kahve gözlü,bıscolata reklamlarındaki gibi kaslı uzun boyluymus ay asıgım dıye dolasıyorum etrafta olmayan bırıne asık oldum agzımdan salyaları akıttılar ne gelen var ne giden
biktim bunlarin nazindanofff serüven soruları ne kadar geç cevaplıyo yaa( dn öğleden beri bi cevap alamadım.aradan zaman
geçincede 50 tane fal bakmış oluyo nerden hatırlasın benimkinin ayrıntısını
Hayat garip..bekle umut et yada soylenen bir kelimeden uzul ...kafamiz karisiyorCa
canım çok üzüldüm( dogru diyosun hayat boş (( rabbım sabır versın
canım bu deste benim enrjime uygun olduğunu anladı galiba,bırakmadı bir türlü beni rahat,bu kadar enerji varsa sende bana da bak tatlım, ben de sana ne istersen bakayım deste, olur tarot olur farketmez
bu arada deste sıkılmaya gelmez, ben bilemedim nasıl bu kadar baktırdığını, aynı soruya bir kereden fazla sorunca bile tersliyo hemen :)
Hayat garip..bekle umut et yada soylenen bir kelimeden uzul ...kafamiz karisiyor
evt katılıyorum bu fiyat çok çok uçuk bi fal bu kadar pahalı olmamalı,ne yani bize devemi getiriyorNesibe madem para icin yapmiyor bu isi neden fali 40 tl gibi bir mutfak masrafini karsilayacak fiyatta?
Cok celiskili durumlar..
çok üzücü,başınız sağ olsun,allah ailesine ssabırlar versin canımm.Sagol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?