Binnaz Abla

offf serüven soruları ne kadar geç cevaplıyo yaa( dn öğleden beri bi cevap alamadım.aradan zaman
geçincede 50 tane fal bakmış oluyo nerden hatırlasın benimkinin ayrıntısını
Ben dünden beri falım beklıyorum canım enazından falın gelmiş:))) ben bıraz daha bakmaz ise çekicem zaten sıram bıle ılerlemıyor hala 3 um saka gıbı.acaba ceksem mi?? Sarayli krızımı durdurma amaçlı girişimlerdeyım:))

nesibe çok iyi biri hatta o kadar iyi biri ki anı bile tutturamıyor.Üstüne üstlük falın başından sonuna kadar bir "Balım"dır gidiyor.8 dakikalık falı boyunca anladığım tek kelime balım'dı başka bir şey değil.Ha tabi iki kişi arasında kalacakmışım yine bütün falcıların kullandığı tek cümle bu.

saraylıya da baktırdığım falı maalesef beğenmedim falın yarısında insan sarrafı olduğumu anlatmış diğer yarısında da kendi alanı olan birinin bile başarılı olamayacağı bir iş varmış berbat bir işmiş herkes bu işte başarısızmış ben de bu işe girmemeliymişim.Nasıl bir işse bu anlamadım.Baktıracak olanlar bir daha düşünsün.

bence çekme kendi adıma beklediğime deydi ki çok beklemedim. cumartesi gece attım pazar öğlen bakıp göndermiş canım

sen ne diyosun ben anlamadım görüşüm senı ılgılendırmıyorsa okumazsın gecersın.istersen de guvenme allah allah ya sabah sabah .selena bende geçmişi bilemedi ama gelecekle ılgılı donmez dedı bencede donmeyecek bu gıyrdırdı cıkardımı.s.s nesibe ablayla ılgılı de düşüncemi belirtmek de özgürüm . mesajı dogru okursan senın bana cevaben dedıgını ben mesajda demışım zaten.bana falı cıkmadı ama bu ınsanlıgını severım demişm :) sende falı cıkar cıkmaz ben ınsanlgı ıcın dedım demışsın.okumadan etmeden yazma sonra boş yere geriliyoruz

Herzaman dedigimiz iste hayat cok kisa olmiycak insanlar icin uzulmeye degmiyor maalesef basin sagolsun canim

bende gazete gördüm canım tabi tnımıyorum da ben de cok uzuldum daha gencecık cok da guzel hoş bir hanımdı.Allah rahmet eylesin

yuzde 30 40 da az rakammış asıl işi onlar yapıyo asıl sıtenın o rakamı alması gerek bence.s

Aniston bahari getirmissin mor mor bayildim

ben de cok begendim serüveni hem detaylı bakmış hem de nokta atışı dolu.

yeni mi baktırdın canım? anda da mı kötüydü? soğudum şimdi

Aniston bahari getirmissin mor mor bayildim
ayy canım benım cok sagoll:):):) rahmetli ananemin en sevdiği çiçekti mor menekşeleer profıl resmımde yoktu zaten içimiz açılsın dedim @marplemcim:))

yeni mi baktırdın canım? anda da mı kötüydü? soğudum şimdi
valla berbattı hiç bir şey tutturamadı inşallah kelimelerimi doğru seçebilirim dedi ama dediklerinden bir şey anlamadım.Keşke kelimeleri yanlış seçseydi belki anlardım :)

Kızlar gerçekten birazdan imdat dıye bağırıcammm ama yaaaaa yeterrrrr..zeynep turan burc yorumunu okudum oradan sayfa sayfa derken suzan miller sayfasına geldım oda paralı.. Adamlar suzan mıller ın yorumlarını almış turkceye cevırmış ve okumak için fıyat koymuş yuhhh yaaa artık nefes alsak para aaaa ama hunim nerde benımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…