- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Ben dünden beri falım beklıyorum canım enazından falın gelmiş:))) ben bıraz daha bakmaz ise çekicem zaten sıram bıle ılerlemıyor hala 3 um saka gıbı.acaba ceksem mi?? Sarayli krızımı durdurma amaçlı girişimlerdeyım:))offf serüven soruları ne kadar geç cevaplıyo yaa( dn öğleden beri bi cevap alamadım.aradan zaman
geçincede 50 tane fal bakmış oluyo nerden hatırlasın benimkinin ayrıntısını
bence çekme kendi adıma beklediğime deydi ki çok beklemedim. cumartesi gece attım pazar öğlen bakıp göndermiş canımBen dünden beri falım beklıyorum canım enazından falın gelmiş:))) ben bıraz daha bakmaz ise çekicem zaten sıram bıle ılerlemıyor hala 3 um saka gıbı.acaba ceksem mi?? Sarayli krızımı durdurma amaçlı girişimlerdeyım:))
sen ne diyosun ben anlamadım görüşüm senı ılgılendırmıyorsa okumazsın gecersın.istersen de guvenme allah allah ya sabah sabah .selena bende geçmişi bilemedi ama gelecekle ılgılı donmez dedı bencede donmeyecek bu gıyrdırdı cıkardımı.s.s nesibe ablayla ılgılı de düşüncemi belirtmek de özgürüm . mesajı dogru okursan senın bana cevaben dedıgını ben mesajda demışım zaten.bana falı cıkmadı ama bu ınsanlıgını severım demişm :) sende falı cıkar cıkmaz ben ınsanlgı ıcın dedım demışsın.okumadan etmeden yazma sonra boş yere geriliyoruzbacımm bananeee sana cıkıppp cıkmamasınaa iyi ol tabidee o tavsiye veriyoo filann uydun muu savunmucamm tamam yalışş anlaşışırrr bedava falda bakıyooo o başkaa bi insann üstünee yazmaa anistonumm güvendiklerim arasındaa seninn adını hatırlamadımm savunurumm kötüü olanadaa yüklenirimm amaa hiçbi falcıı herkesee tutturamazz bizi düşünmüşş benii o ilgilendirdii
selanaya giydirdinn sonraa cıktıı dedinn bi kararr ver meselaa senii severimm iyi ol istiyomdaa sana cıkann tam yokk o yüzdenn sen su bildii desenn atmam benn bacımm cokk iyi ol inşalla
Herzaman dedigimiz iste hayat cok kisa olmiycak insanlar icin uzulmeye degmiyor maalesef basin sagolsun canimKizlar cok uzgunum bugun Yelda benimde diyetisyenimdi uzun sure danismanlik almistim dunden beri hayat amacimi hayat durusumu sorgular oldum.. 30 yasinda basarili akilli maneviyatli biriydi .. Cok etkilendim kendimi yine bos seyler icin uzmemeye karar verdim cikan cikmayan fallar olsun derdimiz dedim.. Bilmiyorum soylenecek soz bulamiyorum ..
bende gazete gördüm canım tabi tnımıyorum da ben de cok uzuldum daha gencecık cok da guzel hoş bir hanımdı.Allah rahmet eylesinKizlar cok uzgunum bugun Yelda benimde diyetisyenimdi uzun sure danismanlik almistim dunden beri hayat amacimi hayat durusumu sorgular oldum.. 30 yasinda basarili akilli maneviyatli biriydi .. Cok etkilendim kendimi yine bos seyler icin uzmemeye karar verdim cikan cikmayan fallar olsun derdimiz dedim.. Bilmiyorum soylenecek soz bulamiyorum ..
yuzde 30 40 da az rakammış asıl işi onlar yapıyo asıl sıtenın o rakamı alması gerek bence.skızçeler, elbette para olmasa yapmazlar da bence kazandıkları ücretler komik rakamlar gerçekten.. %30-40 arası alıyorlar diye biliyorum. yani eğer karıştırmıyorsam 40lık tellwe olması lazım. yani 10 liralık bir falın hepsi onlara gitmiyor.. ben olsam, yeteneğim olsa, o paraya bu işi yapmam bi sürü kişinin de nazını çekmem.. ben geçen sene 2-3 falcıya neden kendi sitenizi açmıyorsunuz ki demiştim?
ama işte benim söylediklerim de gerçek hayatta işi gücü olan insanlardı. sektörde en iyi kazananlar, sürekli ve düzenli olarak fal alanlar.. bu isimler de malum zaten ama başka işleri de yok..diğerlerine göre de daha düzgün ve profesyoneller..o açıdan ben verdiğim 10 liraya acımıyorum. ben siteye verdiğim paraya acıyorum aslında..yüzyüze fala gitsem 50 en aşağı, %50-50 olsa yine o falcılar 25 kazanıyorlar. mesela nesibenin bunu kazanabilmesi için 2 fal bakması gerek aslında..
neyse finansçı yanım yine hortladı.. özetle aslında paranın çoğu site sahiplerine gidiyor ki bazı siteler hiiiiç ama hiç hak etmiyor.. mesela keşke saraylı falsepetine filan geçse
Sagol canim yazilari diyet listem duruyor dolabimda da garip ya ... Bazen cok sey geciyor insanin icinden hayata dair sonra susuyorsun..Herzaman dedigimiz iste hayat cok kisa olmiycak insanlar icin uzulmeye degmiyor maalesef basin sagolsun canim
Aniston bahari getirmissin mor mor bayildimseruvenın falı gelmiş bana canlar gercekten bu kadın hoşuma gidiyor.cok ufak ayrıntıları bılmış ama tarıh olarak yine mayıs sonu demiş.geçmiş super suan super de gelecegi çıkan var mı seruvenın
ben de cok begendim serüveni hem detaylı bakmış hem de nokta atışı dolu.seruvenın falı gelmiş bana canlar gercekten bu kadın hoşuma gidiyor.cok ufak ayrıntıları bılmış ama tarıh olarak yine mayıs sonu demiş.geçmiş super suan super de gelecegi çıkan var mı seruvenın
yeni mi baktırdın canım? anda da mı kötüydü? soğudum şimdisaraylıya da baktırdığım falı maalesef beğenmedim falın yarısında insan sarrafı olduğumu anlatmış diğer yarısında da kendi alanı olan birinin bile başarılı olamayacağı bir iş varmış berbat bir işmiş herkes bu işte başarısızmış ben de bu işe girmemeliymişim.Nasıl bir işse bu anlamadım.Baktıracak olanlar bir daha düşünsün.
bu ikinciydi benm ynede cok guzel bakmış ben sevdm ya ama gelecegı cıkar umarım egitimle ilgili isteklerimi faln bilmiş umarım dedgı olur yaben de cok begendim serüveni hem detaylı bakmış hem de nokta atışı dolu.
ayy canım benım cok sagoll:):):) rahmetli ananemin en sevdiği çiçekti mor menekşeleer profıl resmımde yoktu zaten içimiz açılsın dedim @marplemcim:))Aniston bahari getirmissin mor mor bayildim
valla berbattı hiç bir şey tutturamadı inşallah kelimelerimi doğru seçebilirim dedi ama dediklerinden bir şey anlamadım.Keşke kelimeleri yanlış seçseydi belki anlardım :)yeni mi baktırdın canım? anda da mı kötüydü? soğudum şimdi
tada konuştu canım.döner ama senın ıstedıgın gıbı bır dönüş olmayacak dedi canım.kızlar seruvenın olumsuz konustugu kımse varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?