- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
valla berbattı hiç bir şey tutturamadı inşallah kelimelerimi doğru seçebilirim dedi ama dediklerinden bir şey anlamadım.Keşke kelimeleri yanlış seçseydi belki anlardım.
ahahahahahh güzeldi bu ya:))))))))valla berbattı hiç bir şey tutturamadı inşallah kelimelerimi doğru seçebilirim dedi ama dediklerinden bir şey anlamadım.Keşke kelimeleri yanlış seçseydi belki anlardım :)
Seruven mi berbattı canım
bana yazdınız sanırım yok saraylı berbattı serüven'i çok beğendim.Seruven mi berbattı canım
Cok begendim bende cok cok severim mor rengi ve menekseleriayy canım benım cok sagoll:):):) rahmetli ananemin en sevdiği çiçekti mor menekşeleer profıl resmımde yoktu zaten içimiz açılsın dedim @marplemcim:))
anladım canım vazgeçiyorum o zaman:) teşekkürler:)valla berbattı hiç bir şey tutturamadı inşallah kelimelerimi doğru seçebilirim dedi ama dediklerinden bir şey anlamadım.Keşke kelimeleri yanlış seçseydi belki anlardım :)
arkadaslarimda genelde bu durumda yakiniyo eski erkek arkadasima mesaj atardim derdi butun mahalleyi topladim bulmaca cozuyorum :) oda sinirleniyodu :)hay yaşa ya benimde çok dikkatimi çekiyor. 1. çok uzun uzun yazanları okuyamıyorum gına geliyor. 2. cümlede öznesi yüklemi nerede belli değil ve sesli harfleri yuta yuta kurulan cümleler görüncede ateş basıyor.
yani Aylinin yani Famanın yani Bilgehatun un:)))Kızlar meryemin dediği bişey daha çıktı..
Artık orası bir muamma! Ama meryemin iki dediği çıktı.. Hakkını yemeyim.. Esas konuda çıkarmı bilmem beklemedeyimyani Aylinin yani Famanın yani Bilgehatun un:)))
önemli ayrıntılar mı bildikleri kuzum?Artık orası bir muamma! Ama meryemin iki dediği çıktı.. Hakkını yemeyim.. Esas konuda çıkarmı bilmem beklemedeyim
Evet canım önemli ayrıntılar..önemli ayrıntılar mı bildikleri kuzum?
nasıl yani fama ve bilgehatun aynı kişi mi? bana çok farklı konuşmuşlardı. biri yeni biri olucak diğeri eski demişti. kendi kendine mi çelişmiş:)yani Aylinin yani Famanın yani Bilgehatun un:)))
canım o kişilere baktırmadım oyzden bır fıkrım yok ama bunu yapanlar bence şöyle bir niyetle yapıyorlar:eger hayatına yenı bırı gırerse onu dıyene gidiyosun,eger eskisi dönerse diğerine ıkı falcıda kendısı oldugu ıcın sonucta nolursa olsun parayı herturlu durumda cebıne atan aynı kişi oluyornasıl yani fama ve bilgehatun aynı kişi mi? bana çok farklı konuşmuşlardı. biri yeni biri olucak diğeri eski demişti. kendi kendine mi çelişmiş:)
ben sorumu daha sormadım ya.s gecen falda 5 soru sordum 1ne cevap yazdı sımdı de görr mü görmez mi.sseruven cevap verdi de hiç vermese daha iyiydi ya sırf cevaplamış olmak için he hee demiş geçmiş resmen uffdaha önce ne baktığını bile hatırlamıyo bence
seruven cevap verdi de hiç vermese daha iyiydi ya sırf cevaplamış olmak için he hee demiş geçmiş resmen uffdaha önce ne baktığını bile hatırlamıyo bence
audrey sen begenmısmıydın seruvenı senlede enerjımız tutuyo geneldecevaplara gec cevap verıyor evet bide kısa cevaplar.
İkı,üç gün bekledıgımı bılıyorum
cevabımı alamadım ki sabırlı ol bekle ne demekcevaplara gec cevap verıyor evet bide kısa cevaplar.
İkı,üç gün bekledıgımı bılıyorum
vaayy neler dönüyo ya hiç düşünmemiştim:) famayı da baya beğenmiştim hatta. düzenbazlar yaa:)canım o kişilere baktırmadım oyzden bır fıkrım yok ama bunu yapanlar bence şöyle bir niyetle yapıyorlar:eger hayatına yenı bırı gırerse onu dıyene gidiyosun,eger eskisi dönerse diğerine ıkı falcıda kendısı oldugu ıcın sonucta nolursa olsun parayı herturlu durumda cebıne atan aynı kişi oluyor
kızlarr bacılarımm ben sıkıldıkça buraya yazarımm özeldenn cok arkadaşımm olduu ama nesibe benim favırilerimdenn bunu herkss bilirr ne kimseye özeldenn önerdim ne burdann ama hatunuu seviyorumm benim face yok ablamınkindenn girdim bakın ne yazmışş aynen kopyaladımm FAL TAKİPÇİLERİ VE YORUMCULAR LÜTFEN OKUYUN...Bir takipçim yorumculara olan güvensizliğinin sağlandığını anlattı bana... Haklısınız... Ben de şaşırdım bu yorumculara(!).. Kişi kendi kimliği ile fal göndermek zorunda değildir, aynı zamanda kişi kendi kimliği ile yorumcu olmak zorunda da değildir. Ancak lütfen insanların duygularını çoklu profillerle sarsmayın... Hakka giriyor ve insanların duygularını kötüye kullanıyorsunuz. 2013 yılında falsepetinde başladım internetten açılım yapmaya ve öncesinde yüzyüze bakımlarda nasıl duyarlıysam yine aynı şekilde devam ettim. SEVGİLİ YORUMCU (!) arkadaşlarım tek profiliniz olsun, benim iş diye görmek istemediğim elbet ücret karşılığında olan bu enerji alışverişlerimde insanların duygularını ve size güvenlerini kötüye kullanmayın... Kendinizi biraz da onların yerine koyun... Ellerini yüreklerine koyan insanlar onlar... Size geliyorlar...Lütfen lütfen lütfen... O insanlar benim takipçilerim hikayelerine gerçekten tanık olduğum ortak olduğum canlar ama sizin (çoklu profilleri olan haberdar etmeyen v.s yorumcular) MÜŞTERİLERİNİZ olmuş. Kendi adımla yapıyorum yorumlarımı çoğu kez haksızlığa uğradım halada uğruyorum bunu biliyorum ama belli etmiyorum KİŞİ KENDİ VİCDANINDAN SORUMLUDUR BENİM İÇİM ÇOK RAHAT rabbim hep görüyor... ama hiçbir zaman vicdansız olmadım. En çok buna güveniyorum ve bunu bilen insanlarla bir dünyam oldu... Bu çok özel bir durum... Sizler lütfen dikkat edin, takipçimin bana anlattıklarını duymak tercihim olmazdı çünkü biliyordum ki hemen koruma içgüdüm devreye girecek ancak olan oldu anlattı bana ve ben dinledim onu... Herşeyin en iyisini yaradan bilir bizler herşeyi bilemeyiz belki ama içlerini bu insanlar bize nasıl açıyorlarsa bizlerde öyle olalım lütfen... vicdanınızdan eksiltip cebinizi doldurmayın... Sizlere güvenen insanları bu şekilde kullanmayın, çok üzgünüm, üzüldüm... bacılarr üstünee yazmayınn kadınıı tanıyorumm gerçektenn cok duygusall bizi savunmuşş helall olsunn bna cıkan sana cıkmazz sana cıkann banaa öyle şeylerr yaşadıkki ailecekk sahtekarınıı hırsızınıı bliyoruzzz bizz deneyin deneyinn görünn ben gördümmm burayıı seviyorumm ama nesibee ablaa haklıı o kadar fal bakmışş istesee başkaa sitee diyorr anladımm ben bizi yine yeryapmadığınaa eminimmm sizdenimmm siz bilirsinizz burdaa samimi bulduğummm VivianLeigh @Urminaa tolin daha varr amaa ş,mdii yazamadımm sizz anlayınn derdimizz varsaa salakk değilizz ahandaaa hepp dedimm arkasındayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?