Binnaz Abla

arkadaslarimda genelde bu durumda yakiniyo eski erkek arkadasima mesaj atardim derdi butun mahalleyi topladim bulmaca cozuyorum :) oda sinirleniyodu :)

nasıl yani fama ve bilgehatun aynı kişi mi? bana çok farklı konuşmuşlardı. biri yeni biri olucak diğeri eski demişti. kendi kendine mi çelişmiş:)
canım o kişilere baktırmadım oyzden bır fıkrım yok ama bunu yapanlar bence şöyle bir niyetle yapıyorlar:eger hayatına yenı bırı gırerse onu dıyene gidiyosun,eger eskisi dönerse diğerine ıkı falcıda kendısı oldugu ıcın sonucta nolursa olsun parayı herturlu durumda cebıne atan aynı kişi oluyor

seruven cevap verdi de hiç vermese daha iyiydi ya sırf cevaplamış olmak için he hee demiş geçmiş resmen uff daha önce ne baktığını bile hatırlamıyo bence

seruven cevap verdi de hiç vermese daha iyiydi ya sırf cevaplamış olmak için he hee demiş geçmiş resmen uff daha önce ne baktığını bile hatırlamıyo bence
ben sorumu daha sormadım ya.s gecen falda 5 soru sordum 1ne cevap yazdı sımdı de görr mü görmez mi.s

vaayy neler dönüyo ya hiç düşünmemiştim:) famayı da baya beğenmiştim hatta. düzenbazlar yaa:)

Canımm sevgili nesibe ablanı sevenler ve takip edenler bu yazdıgını paylaştığı yerden gorup kendısınee sevgısını ıletebılırler burda paylasmana gerek yok sana bedava falda bakabılır banada zamanında bıldıgı seyler olmustu hakkını yemem,yiğemem ama sen bu davranıslarınla ıtıcı oluyorsun .@Grey_ inde dediği gıbı oncedende boyle bır olay yasandı ve laf tasındı,burda fal yollayan arkadaşların fallarına bakılmadı o zaman cok hakkanıyetlı ınsan gıdıptee takıpcılerınden daha dogrusu 'taraftarlarından' laf tasıyanlarını eler.

Bazı arkadaşlarada gercekten ınanamıyorum.Bunlar falcı falcı bız para verıyoruzz tabıkı demın durmadan fal bakın,falıma bakın gıbı tepkıler veren ınsanlarla ugrasmak zordur bir prenses ornegınde oldugu gıbı kı ben bıle bazen eskı falları okuyunca ben ne sormusum ya ne alaka dıyorum.Boyle ınsanlarla ugrasıyorlar ama parada alıyorlar karsılıgında.Ve eleştiriyede hic acık değıller.Onuda gectım fanatık takıpcılerınden haberlerde alıyorlar cok guzel.Gecen gunde bır olay oldu selenayla ılgılı yok muhendıs bılmem ne kadın sanal bır ortamda falcı bana astronotum dese oylemı olucak nerden bılıyoruz arkadaşlar hıc bırısı bızım babamızın oglu degıl allah askına bıraz dusunun lutfen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…