audrey sen begenmısmıydın seruvenı senlede enerjımız tutuyo genelde
yaaa bi bana mı zaman vermedi offffcanım bana ılk falı kahveydı ve zamanıyla beraber tuttu gecen sene baktırmıstım..
sonra kıtap falı baktırdım ona daha zaman var ama cevap vermekte gercekten sıkıntılı
yaaa bi bana mı zaman vermedi offff
vermemiş hiç vade falan bi süre sonra demiş çok yakında görüceksin demiş. sorumun cevabında da sabırlı ol demiş hemen olur diyemem demiş anlamadımBana dırek mayıs ayı demıstı :S olduda .
Hatta o ara baya umutsuzdum selenaayla seruvene beraber yollamıstım ..
Selenanın benı öldürmedığı kalmıstı,seruvende olucak dıgınce hıc ınanmamıstım ama dedıgı olmustu ..
İnsallah sanada cıkar bıtanem, cok genel mı konusmus ? yoksa bı vade falan hıc bısey vermemıs mı ? :S
vermemiş hiç vade falan bi süre sonra demiş çok yakında görüceksin demiş. sorumun cevabında da sabırlı ol demiş hemen olur diyemem demiş anlamadım
nesibe kendisi az önce sayfasında bir açıklama yapmış bu konuda. ve postlarının başka mecralarda paylaşılmaması gerektiğini yazmış ve bu duruma da bozulmuş sanırım.Canımm sevgili nesibe ablanı sevenler ve takip edenler bu yazdıgını paylaştığı yerden gorup kendısınee sevgısını ıletebılırler burda paylasmana gerek yok sana bedava falda bakabılır banada zamanında bıldıgı seyler olmustu hakkını yemem,yiğemem ama sen bu davranıslarınla ıtıcı oluyorsun .@Grey_ inde dediği gıbı oncedende boyle bır olay yasandı ve laf tasındı,burda fal yollayan arkadaşların fallarına bakılmadı o zaman cok hakkanıyetlı ınsan gıdıptee takıpcılerınden daha dogrusu 'taraftarlarından' laf tasıyanlarını eler.
Bazı arkadaşlarada gercekten ınanamıyorum.Bunlar falcı falcı bız para verıyoruzz tabıkı demın durmadan fal bakın,falıma bakın gıbı tepkıler veren ınsanlarla ugrasmak zordur bir prenses ornegınde oldugu gıbı kı ben bıle bazen eskı falları okuyunca ben ne sormusum ya ne alaka dıyorum.Boyle ınsanlarla ugrasıyorlar ama parada alıyorlar karsılıgında.Ve eleştiriyede hic acık değıller.Onuda gectım fanatık takıpcılerınden haberlerde alıyorlar cok guzel.Gecen gunde bır olay oldu selenayla ılgılı yok muhendıs bılmem ne kadın sanal bır ortamda falcı bana astronotum dese oylemı olucak nerden bılıyoruz arkadaşlar hıc bırısı bızım babamızın oglu degıl allah askına bıraz dusunun lutfen ..
vermemiş hiç vade falan bi süre sonra demiş çok yakında görüceksin demiş. sorumun cevabında da sabırlı ol demiş hemen olur diyemem demiş anlamadım
falı çok iyiydi ama zaman konusunda enerjiyi tutturamadık sanırımAllah allah oylee cevap mı olurmus ..
Onu telefonumuzdakı falcı bacıda verıyor
Seruven sacmalamıs gercekten,bana tuttu ama gıdıpte kadını haklı goremem yanı boyle cevap mı olur ..enerjınız mı tutmadı acaba
Su mu?ve bu arada telwe eski falları açmışken, selenanın bir falının komple çıkmadığını gördüm.. yani tek kelimesi bile çıkmamış. gününde değildi heralde.. bilemedim şimdi
selena bana çok fosss geldi ya. bidaha atmayı kesinlikle düşünmem..ve bu arada telwe eski falları açmışken, selenanın bir falının komple çıkmadığını gördüm.. yani tek kelimesi bile çıkmamış. gününde değildi heralde.. bilemedim şimdi
ve bu arada telwe eski falları açmışken, selenanın bir falının komple çıkmadığını gördüm.. yani tek kelimesi bile çıkmamış. gününde değildi heralde.. bilemedim şimdi
Sana en azından sabırlı ol demiş bana hiç cevap vermemişti..vermemiş hiç vade falan bi süre sonra demiş çok yakında görüceksin demiş. sorumun cevabında da sabırlı ol demiş hemen olur diyemem demiş anlamadım
ve bu arada telwe eski falları açmışken, selenanın bir falının komple çıkmadığını gördüm.. yani tek kelimesi bile çıkmamış. gününde değildi heralde.. bilemedim şimdi
hep soulyorum bu hatunun kart falları ozellıkle katınası cıkmıyo bende anı bıle bılememıstı tabıs su falını denemdım onu bılmıyorumkuzum eskıden falları karsılastırmıstık hatırladın mı sanada cok olumsuzdu banada :S o falmı ?
katina baktırmıstım ben..benım basımaa gelmeyen kalmamıstı, o meshur falı unutamıyorum ben
ama kadın bıldıklerıne guzel bılıyor valla su falı attım ben sonra bende anı dokturdu yanı hıc kımsenın bılemıycegı seyler soylemıstı ama gelıcekle ılgılı tek bır kelıme yoktu..enerjıye cıkıyor galıba yıne olay :S bıde ben o son su falından sonra bı hafta kendıme gelemedım uzerımdekı agırlıktan bı daha kesınlıklee atmam
selena bana çok fosss geldi ya. bidaha atmayı kesinlikle düşünmem..
belki degildir canım ben genel olarak dedım o kısılere hıc baktırmadım benvaayy neler dönüyo ya hiç düşünmemiştim:) famayı da baya beğenmiştim hatta. düzenbazlar yaa:)
hep soulyorum bu hatunun kart falları ozellıkle katınası cıkmıyo bende anı bıle bılememıstı tabıs su falını denemdım onu bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?