Binnaz Abla

yaaa bi bana mı zaman vermedi offff

Bana dırek mayıs ayı demıstı :S olduda .
Hatta o ara baya umutsuzdum selenaayla seruvene beraber yollamıstım ..
Selenanın benı öldürmedığı kalmıstı,seruvende olucak dıgınce hıc ınanmamıstım ama dedıgı olmustu ..
İnsallah sanada cıkar bıtanem, cok genel mı konusmus ? yoksa bı vade falan hıc bısey vermemıs mı ? :S

vermemiş hiç vade falan bi süre sonra demiş çok yakında görüceksin demiş. sorumun cevabında da sabırlı ol demiş hemen olur diyemem demiş anlamadım

kızlar ben toplamda 6 - 7 kere seruvene baktırmışım.. hepsinde de genel durum analizleri var, kitap falı en çok nokta atışının old. fal. ancak snuç anlamında hiçbirinde net bişey yok. yani belki de beni kırmamak adına olmaz bu iş yazmamış olabilir çünkü her seferinde farklı birinin hayatıma gireceğinden bahsetmiş. bahsettiği tip hala karşıma çıkmadı dahası şu anki erkek ark.ımla alakası yok o tipin. belki de evleneceğim adamla karşılaşmamşzdır. yani kendi adıma sanırım tekrar denemem.

nesibe kendisi az önce sayfasında bir açıklama yapmış bu konuda. ve postlarının başka mecralarda paylaşılmaması gerektiğini yazmış ve bu duruma da bozulmuş sanırım.

bu durumda pirepiremsescim, nesibe'nin postlarını paylaşma artık derim

vermemiş hiç vade falan bi süre sonra demiş çok yakında görüceksin demiş. sorumun cevabında da sabırlı ol demiş hemen olur diyemem demiş anlamadım

Allah allah oylee cevap mı olurmus ..
Onu telefonumuzdakı falcı bacıda verıyor
Seruven sacmalamıs gercekten,bana tuttu ama gıdıpte kadını haklı goremem yanı boyle cevap mı olur ..enerjınız mı tutmadı acaba

falı çok iyiydi ama zaman konusunda enerjiyi tutturamadık sanırım tekrar mı sorsam acaba

ve bu arada telwe eski falları açmışken, selenanın bir falının komple çıkmadığını gördüm.. yani tek kelimesi bile çıkmamış. gününde değildi heralde.. bilemedim şimdi
selena bana çok fosss geldi ya. bidaha atmayı kesinlikle düşünmem..

ve bu arada telwe eski falları açmışken, selenanın bir falının komple çıkmadığını gördüm.. yani tek kelimesi bile çıkmamış. gününde değildi heralde.. bilemedim şimdi

kuzum eskıden falları karsılastırmıstık hatırladın mı sanada cok olumsuzdu banada :S o falmı ?
katina baktırmıstım ben..benım basımaa gelmeyen kalmamıstı, o meshur falı unutamıyorum ben

ama kadın bıldıklerıne guzel bılıyor valla su falı attım ben sonra bende anı dokturdu yanı hıc kımsenın bılemıycegı seyler soylemıstı ama gelıcekle ılgılı tek bır kelıme yoktu..enerjıye cıkıyor galıba yıne olay :S bıde ben o son su falından sonra bı hafta kendıme gelemedım uzerımdekı agırlıktan bı daha kesınlıklee atmam

Sana en azından sabırlı ol demiş bana hiç cevap vermemişti..

Serüven iyisin hoşsun, Fal bakımını beğeniyoruz.. Ama lütfen sorulan sorulara cevap ver! Yaptığın hoş değil!!!

Kızlar seruvenın yorumu gelmış yakın geçmiş tam ısabet hatta mukemmel...lakın gelecek tarıh yok bılemedımm iş için söylediği şey umarım çıkarrrr...ayy lutfen yorum yapın kızlar çıkann oldumı işle ılgılı hıç seruvene 5 tl leyken ıkı fal atmışım ama okuyamıyorum sılmişim(( çıktımı çıkmadımı bılmıyorum belkı olmaz demıştır

hep soulyorum bu hatunun kart falları ozellıkle katınası cıkmıyo bende anı bıle bılememıstı tabıs su falını denemdım onu bılmıyorum

hep soulyorum bu hatunun kart falları ozellıkle katınası cıkmıyo bende anı bıle bılememıstı tabıs su falını denemdım onu bılmıyorum

valla kuzum o fal cıksaydı ben coktan timaranelıktım ama allahtan bir hafta sonra patladı :) yok boyle bır olumsuz fal aılemdekıler öldü,ben evlı adamla ooldumm sonraa ooo neler neler,senı ıstemıyor dedıgı ınsanı ben ıstemıyordum aslında fal baştan yanlıstı yanı :S
su falındada gercekten bıldıgı seyler ılgınctı hatta kadının hakkını yemısım dedım okuyunca, ama gelıcek yoktu falda
ve o faldan sonra cok kotu oldum boyle ıcım daraldı yanı olumlu bır enerjı alamadım selenadan ben kısacası

ama tutana tutuyor hatun..
bızım enerjımiz cinss ınsan secıyor anladım ben artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…