Binnaz Abla

ahh çok hoşsun yaa sen yaşa emi hiç güleceğim yoktu

vaayy neler dönüyo ya hiç düşünmemiştim:) famayı da baya beğenmiştim hatta. düzenbazlar yaa:)
belki degildir canım ben genel olarak dedım o kısılere hıc baktırmadım ben
canım bızım enerjmz yne tutmuş selena bana donmez seruvende donecek mayıs sonu karşılaşma falan dedı.inşallah bende de seruven tuttar

ahahahahh

Canim sana uzun vademi verdi ?

Eski fallarıma göz attım da Seruvene ilkbaharda tarot baktırmışım. Açıp okudum şimdi zaman olarak tutturamamış. Ama gerçekten önemli bi şeyi bilmiş. O an doğru değil diye düşünmüştüm sonradan öğrendim k doğruymuş.

Nesimee kim bilmiyorum ama cidden çok iyiymiş falını tekrar okuyunca fark ettim. Eğer hala tellwedeyse kahve baktırırım sanırım.
Meryem'e geçen ay baktırdım henüz çıkan bir şey yok. Aylin'e sevgililer gününde fal atmıştım ilk falı %70 çıkmıştı zaten bende. İkincisi biraz hayal kırıklığı oldu. Ve bilgehatun ile falı çooook benziyor

post: 39723794, member: 531725"]Kızlar seruvenın yorumu gelmış yakın geçmiş tam ısabet hatta mukemmel...lakın gelecek tarıh yok bılemedımm iş için söylediği şey umarım çıkarrrr...ayy lutfen yorum yapın kızlar çıkann oldumı işle ılgılı hıç seruvene 5 tl leyken ıkı fal atmışım ama okuyamıyorum sılmişim(( çıktımı çıkmadımı bılmıyorum belkı olmaz demıştır[/QUOTE]
bana temmuz demis ba
Bana dırek mayıs ayı demıstı,subat ayında baktırmısım..
Gecen sene oluyor bu canıım .
hadi ya oldumu peki

Arkadaslar bugun benim falim cikti gibi birsey oldu bir falci birsey demisti o oldu

bana temmuz demis ba

hadi ya oldumu peki[/QUOTE]

canım yazmıstım..
evet bana cıktı kahve atmıstım ama kıtap falına daha zaman var o cıkar mı cıkmaz mı bılemem ..
ınsallah guzel seyler hepımıze cıksın boyle dıgıncede ınsanlara umut verıyormus gıbı oluyor bana cıkan sıze cıkmıyor sıze cıkan bana :S garıp bu fal ıslerı canım

Ben 4
bana temmuz demis ba

hadi ya oldumu peki

canım yazmıstım..
evet bana cıktı kahve atmıstım ama kıtap falına daha zaman var o cıkar mı cıkmaz mı bılemem ..
ınsallah guzel seyler hepımıze cıksın boyle dıgıncede ınsanlara umut verıyormus gıbı oluyor bana cıkan sıze cıkmıyor sıze cıkan bana :S garıp bu fal ıslerı canım [/QUOTE]
Canim ben 4 ayi devirdim umudu kestim gibi birsey :) seruven benim kafami okudu sanki biz ayrilirken yanimizda gibi fal bu dogru canim zaten ciksaksa selenanin fali cikar ins seruven baya yuvarladi zamani baska bilen olmusmuydu gecen yil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…