- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
ahh çok hoşsun yaa sen yaşa emi hiç güleceğim yoktucanım o kişilere baktırmadım oyzden bır fıkrım yok ama bunu yapanlar bence şöyle bir niyetle yapıyorlar:eger hayatına yenı bırı gırerse onu dıyene gidiyosun,eger eskisi dönerse diğerine ıkı falcıda kendısı oldugu ıcın sonucta nolursa olsun parayı herturlu durumda cebıne atan aynı kişi oluyor
belki degildir canım ben genel olarak dedım o kısılere hıc baktırmadım benvaayy neler dönüyo ya hiç düşünmemiştim:) famayı da baya beğenmiştim hatta. düzenbazlar yaa:)
canım bızım enerjmz yne tutmuş selena bana donmez seruvende donecek mayıs sonu karşılaşma falan dedı.inşallah bende de seruven tuttarBana dırek mayıs ayı demıstı :S olduda .
Hatta o ara baya umutsuzdum selenaayla seruvene beraber yollamıstım ..
Selenanın benı öldürmedığı kalmıstı,seruvende olucak dıgınce hıc ınanmamıstım ama dedıgı olmustu ..
İnsallah sanada cıkar bıtanem, cok genel mı konusmus ? yoksa bı vade falan hıc bısey vermemıs mı ? :S
ama mantıken ole deglmi canım :)))ahh çok hoşsun yaa sen yaşa emi hiç güleceğim yoktu
ahahahahhnesibe kendisi az önce sayfasında bir açıklama yapmış bu konuda. ve postlarının başka mecralarda paylaşılmaması gerektiğini yazmış ve bu duruma da bozulmuş sanırım.
bu durumda pirepiremsescim, nesibe'nin postlarını paylaşma artık derim
ahahahahh
videoma destek istiyorum kizlar
astroloji sanırım.. yani yanındaki işaret ona benzer bişeySu mu?
gönder linki, atalım desteği tatlımvideoma destek istiyorum kizlar
bnda ole dedi :)cevabımı alamadım ki sabırlı ol bekle ne demekne kadar bekliyim
Canim sana uzun vademi verdi ?Bana dırek mayıs ayı demıstı :S olduda .
Hatta o ara baya umutsuzdum selenaayla seruvene beraber yollamıstım ..
Selenanın benı öldürmedığı kalmıstı,seruvende olucak dıgınce hıc ınanmamıstım ama dedıgı olmustu ..
İnsallah sanada cıkar bıtanem, cok genel mı konusmus ? yoksa bı vade falan hıc bısey vermemıs mı ? :S
'bizden' BİZİ tenzih ediyorum canım:))))kadın her turlu ulusa seslenıss yapıyor bızım sayemızde
Canim sana uzun vademi verdi ?
hadi ya oldumu pekiBana dırek mayıs ayı demıstı,subat ayında baktırmısım..
Gecen sene oluyor bu canıım .
bana temmuz demis bapost: 39723794, member: 531725"]Kızlar seruvenın yorumu gelmış yakın geçmiş tam ısabet hatta mukemmel...lakın gelecek tarıh yok bılemedımm iş için söylediği şey umarım çıkarrrr...ayy lutfen yorum yapın kızlar çıkann oldumı işle ılgılı hıç seruvene 5 tl leyken ıkı fal atmışım ama okuyamıyorum sılmişim(( çıktımı çıkmadımı bılmıyorum belkı olmaz demıştır
bana temmuz demis ba
hadi ya oldumu peki
beni görmek isteyen var mi youtubede :)[/QUOTE
Nasıl bulucaz senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?