- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Kizlar bugun benimkinin en yakin arkadasi beni aradi benimkiyle buluscagini benimde gelmemi soyledi bunu bir falci bilmisti hemde ruya yorumunda cika cika ruya yorumu cikti ruyalar gercektem gelecek habercisi :)
Kızlar bugün bankada sıra beklerken yanımdaki kadın fal cafe vs vs derken hemen konusmaya katılıp ankaradaki küre cafenin sahibi kadınla tanıştımArkadaşlarım yuh çekiyormusun napıyorsun diyorlar ben de anlamıyorum nereye gitsem faldı enerjiydi kişileri beni buluyor
nesimee'yi hiç denemediğimi fark ettim yahuEski fallarıma göz attım da Seruvene ilkbaharda tarot baktırmışım. Açıp okudum şimdi zaman olarak tutturamamış. Ama gerçekten önemli bi şeyi bilmiş. O an doğru değil diye düşünmüştüm sonradan öğrendim k doğruymuş.
Nesimee kim bilmiyorum ama cidden çok iyiymiş falını tekrar okuyunca fark ettim. Eğer hala tellwedeyse kahve baktırırım sanırım.
Meryem'e geçen ay baktırdım henüz çıkan bir şey yok. Aylin'e sevgililer gününde fal atmıştım ilk falı %70 çıkmıştı zaten bende. İkincisi biraz hayal kırıklığı oldu. Ve bilgehatun ile falı çooook benziyor
Hangi falcı canım?Kizlar bugun benimkinin en yakin arkadasi beni aradi benimkiyle buluscagini benimde gelmemi soyledi bunu bir falci bilmisti hemde ruya yorumunda cika cika ruya yorumu cikti ruyalar gercektem gelecek habercisi :)
Kizlar bugun benimkinin en yakin arkadasi beni aradi benimkiyle buluscagini benimde gelmemi soyledi bunu bir falci bilmisti hemde ruya yorumunda cika cika ruya yorumu cikti ruyalar gercektem gelecek habercisi :)
sana falcilik teklifi geliyomus cafe sahibinden :)Kızlar bugün bankada sıra beklerken yanımdaki kadın fal cafe vs vs derken hemen konusmaya katılıp ankaradaki küre cafenin sahibi kadınla tanıştımArkadaşlarım yuh çekiyormusun napıyorsun diyorlar ben de anlamıyorum nereye gitsem faldı enerjiydi kişileri beni buluyor
Kesira sirel canim dedi biri araya giricek sizi baristirmsk icin bu yakin bir arkadsi olucak dedi.aynende oldu cocuk bugun bizi bir araya geyirmeye aramizi yapmak icin cagirdiHangi falcı canım?
benim ruyalarim hep cikar buda cikti.ayrildigizdada boyle olmustu sevgilim ruyamda mesaj atmisti sabahindada ayni mesaji atti ayrildikben fallara o kadar inanmıyorum, rüyalara inandığım kadar...
nesimee'yi hiç denemediğimi fark ettim yahu
kızlar aranızda başka deneyen ve tavsiye eden var mı?
benim ruyalarim hep cikar buda cikti.ayrildigizdada boyle olmustu sevgilim ruyamda mesaj atmisti sabahindada ayni mesaji atti ayrildik
canım önemli bir durumumu bildi ne zaman baktırmıstın and tarihiyle bilgili mi cıktı?Artık orası bir muamma! Ama meryemin iki dediği çıktı.. Hakkını yemeyim.. Esas konuda çıkarmı bilmem beklemedeyim
kızlar kesira nasıl?
selena bendede hiç tutmadı anı bile doğru dürüst anlatamadı,üstelik karışıktı,valla kuzum o fal cıksaydı ben coktan timaranelıktım ama allahtan bir hafta sonra patladı :) yok boyle bır olumsuz fal aılemdekıler öldü,ben evlı adamla ooldumm sonraa ooo neler neler,senı ıstemıyor dedıgı ınsanı ben ıstemıyordum aslında fal baştan yanlıstı yanı :S
su falındada gercekten bıldıgı seyler ılgınctı hatta kadının hakkını yemısım dedım okuyunca, ama gelıcek yoktu falda
ve o faldan sonra cok kotu oldum boyle ıcım daraldı yanı olumlu bır enerjı alamadım selenadan ben kısacası
ama tutana tutuyor hatun..
bızım enerjımiz cinss ınsan secıyor anladım ben artık
benım de dıkkatımı cekıyor kuzum ama bilemedim..bu arada rüya kısmına katılıyorum..rüyamda yüzük ve bir kişiyi gördüm ben hissettim o kişiyi resmen..yüz yüze birine fal baktırdım o günün aksamında bana rüyamda gördugum kişiyi tarif etti ve yüzük gördüğünü söyledi..rüyanda da görmüşsün zaten dedi...esas olayla ilgili hala bir şeylerin olacagına ınanmıyorum ama rüyamda o kişiyi çok kotu goruyorum kı arkadaşlarım da görmüşler çok zayıflamıs...ne sıkıntısı var bılmıyorum ama su ana kadar bana herkes aranızdakı sevgi aşk kuvvetli dedi ben kendımde artık bır seylerın olduguna ınanamıyorum gormedım o yuzden belkı..kesira şimdiki durumda iyiydi. yeni baktırdığım için, kesin birşey diyemiyorum.
an geçmiyorki karışmasın ortalık ne bu yani nesibe rüzgarı arada bir ortalığı duman ediyor,insan her şeye açık olmalı yorumcusun üstelik ne var yaninesibe kendisi az önce sayfasında bir açıklama yapmış bu konuda. ve postlarının başka mecralarda paylaşılmaması gerektiğini yazmış ve bu duruma da bozulmuş sanırım.
bu durumda pirepiremsescim, nesibe'nin postlarını paylaşma artık derim
Tarih vermedi canım ama dediği şey oldu.. Erkek arkadaşın işiyle ilgili bir sıkıntı yaşayacak demişti.. Bu dediği olducanım önemli bir durumumu bildi ne zaman baktırmıstın and tarihiyle bilgili mi cıktı?
anladım canım bana da dedıgı cıktı bır şeyde ama esas olay patlayacak gıbı..Tarih vermedi canım ama dediği şey oldu.. Erkek arkadaşın işiyle ilgili bir sıkıntı yaşayacak demişti.. Bu dediği oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?