Binnaz Abla

Kızlar bugün bankada sıra beklerken yanımdaki kadın fal cafe vs vs derken hemen konusmaya katılıp ankaradaki küre cafenin sahibi kadınla tanıştım Arkadaşlarım yuh çekiyormusun napıyorsun diyorlar ben de anlamıyorum nereye gitsem faldı enerjiydi kişileri beni buluyor

ahahhaaa ya neler konuştunuz? Ben bu küre yi denemedim önereceğin isim var mı?

nesimee'yi hiç denemediğimi fark ettim yahu
kızlar aranızda başka deneyen ve tavsiye eden var mı?

Kizlar bugun benimkinin en yakin arkadasi beni aradi benimkiyle buluscagini benimde gelmemi soyledi bunu bir falci bilmisti hemde ruya yorumunda cika cika ruya yorumu cikti ruyalar gercektem gelecek habercisi :)

ben fallara o kadar inanmıyorum, rüyalara inandığım kadar...

sana falcilik teklifi geliyomus cafe sahibinden :)

benim ruyalarim hep cikar buda cikti.ayrildigizdada boyle olmustu sevgilim ruyamda mesaj atmisti sabahindada ayni mesaji atti ayrildik

ouuv aynıyız... bende rüyada herşeyi görüyorum, sonra aynısını yaşıyorum.. mert reiki bana boşuna fal baktırıyorsun, herşeyi rüyanda görüyorsun zaten demişti. işte fala inanma falsızda kalma olmasın diyorum..rüyalarında hayırlara vesile olur inşallah.

selena bendede hiç tutmadı anı bile doğru dürüst anlatamadı,üstelik karışıktı,
demekki enerji meselesi buradada devreye giriyor

kesira şimdiki durumda iyiydi. yeni baktırdığım için, kesin birşey diyemiyorum.
benım de dıkkatımı cekıyor kuzum ama bilemedim..bu arada rüya kısmına katılıyorum..rüyamda yüzük ve bir kişiyi gördüm ben hissettim o kişiyi resmen..yüz yüze birine fal baktırdım o günün aksamında bana rüyamda gördugum kişiyi tarif etti ve yüzük gördüğünü söyledi..rüyanda da görmüşsün zaten dedi...esas olayla ilgili hala bir şeylerin olacagına ınanmıyorum ama rüyamda o kişiyi çok kotu goruyorum kı arkadaşlarım da görmüşler çok zayıflamıs...ne sıkıntısı var bılmıyorum ama su ana kadar bana herkes aranızdakı sevgi aşk kuvvetli dedi ben kendımde artık bır seylerın olduguna ınanamıyorum gormedım o yuzden belkı..

an geçmiyorki karışmasın ortalık ne bu yani nesibe rüzgarı arada bir ortalığı duman ediyor,insan her şeye açık olmalı yorumcusun üstelik ne var yani

yüzük görmen sana kısmet var, demekki ciddi kısmet olarak çıkacak karşına...kişinin özgür iradesi devreye girdiği için, olacaklarıda Allah bilir artık.... diğer kişiyi de kötü görmen, sıkıntıları var ya da sen onu affetmediğin kırgın olduğun için sana yaptıklarının acısını çekiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…