- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
olabilir belki de çünkü hep acı çekerken görüyorum ruyamda onu.. yüzük gördüm ama cidden o kişiyi rüyamda hissettim sanki gerçek gibiydi hayırlara vesile olsun artık..yüzük görmen sana kısmet var, demekki ciddi kısmet olarak çıkacak karşına...kişinin özgür iradesi devreye girdiği için, olacaklarıda Allah bilir artık.... diğer kişiyi de kötü görmen, sıkıntıları var ya da sen onu affetmediğin kırgın olduğun için sana yaptıklarının acısını çekiyordur.
ahahhaaa ya neler konuştunuz? Ben bu küre yi denemedim önereceğin isim var mı?
nesimee'yi hiç denemediğimi fark ettim yahu
kızlar aranızda başka deneyen ve tavsiye eden var mı?
Ins cnm tek kendim degil arkdsmda goruyorum mesela .arkadasim sevgilsinden ayriydi ruyamda aradigini ve baristigini gordum cocuk gercekten aradi baristilar.hislerim kuvvetli ama fal baktiriyoruz yinede fal larda cikmadikca yipratiyo insaniouuv aynıyız... bende rüyada herşeyi görüyorum, sonra aynısını yaşıyorum.. mert reiki bana boşuna fal baktırıyorsun, herşeyi rüyanda görüyorsun zaten demişti. işte fala inanma falsızda kalma olmasın diyorum..rüyalarında hayırlara vesile olur inşallah.
sana falcilik teklifi geliyomus cafe sahibinden :)
ya o ruyayı kıme yorumlatmıştın canım en guvendgm ruyalarm ama duzgun yorumlayamıyorum ozellıkle bır tane var yorumlatmak ıstedgmKizlar bugun benimkinin en yakin arkadasi beni aradi benimkiyle buluscagini benimde gelmemi soyledi bunu bir falci bilmisti hemde ruya yorumunda cika cika ruya yorumu cikti ruyalar gercektem gelecek habercisi :)
Kesira sirel cnm ne gordun bende az cok anlarim ruyalarin dilinden ne gordunya o ruyayı kıme yorumlatmıştın canım en guvendgm ruyalarm ama duzgun yorumlayamıyorum ozellıkle bır tane var yorumlatmak ıstedgm
Ins cnm tek kendim degil arkdsmda goruyorum mesela .arkadasim sevgilsinden ayriydi ruyamda aradigini ve baristigini gordum cocuk gercekten aradi baristilar.hislerim kuvvetli ama fal baktiriyoruz yinede fal larda cikmadikca yipratiyo insani
Biz senle ayniyiz onlara ne desem baslarina geliyo :) fal bir ciksa bida baktirmam cikana kadar devamayy o bende de oluyor.yakın olduklarımın başına gelecekleride görüyorum. onu çok mutlu edecek ya da çok üzecek birşeyse görüyorum. benimde hislerim kuvvetli. bile bile falda bir alışkanlık işte
Kesira sirel cnm binnazdaki.hangi falcı hayatım bunu diyen :)
Biz senle ayniyiz onlara ne desem baslarina geliyo :) fal bir ciksa bida baktirmam cikana kadar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?