Binnaz Abla

olabilir belki de çünkü hep acı çekerken görüyorum ruyamda onu.. yüzük gördüm ama cidden o kişiyi rüyamda hissettim sanki gerçek gibiydi hayırlara vesile olsun artık..

ahahhaaa ya neler konuştunuz? Ben bu küre yi denemedim önereceğin isim var mı?

valla cok tatlı bir kadın sahibi ama bir bayan daha vardı bana telefonunu verdi şaşırdım kaldım cok güzelsin,cok sıcaksın ama belli olumsuz düşüncelere takılıp kalıyorsun pozitif düşünceye ihtiyacın var ara beni filan dedi, cafe sahibi kadın da hep yıldızname diye kandırıyorlar yıldızname sudur filan dedi ben de içimden hah o kandırılanlar biziz işte dedim Bu arada cafenin sahibi kadın Özlemi sorarlar genelde dedi. Ben hiç gitmedim canım ama Ankaradaki falcılar topiğinden sorarsan yardımcı olurlar küre cafe diye duyuyordum hep :)

nesimee'yi hiç denemediğimi fark ettim yahu
kızlar aranızda başka deneyen ve tavsiye eden var mı?

ben basta begendim mart ayında patlayacaklar listemde ama iş konusunda çuvallamış benim 2015 de devlet kapısında başka sehirde başlayacağımı söylemiş öyle bir ihtimal yok, ben de tutmadı ama baktığında bir fama havası seziyorsun :)

Ins cnm tek kendim degil arkdsmda goruyorum mesela .arkadasim sevgilsinden ayriydi ruyamda aradigini ve baristigini gordum cocuk gercekten aradi baristilar.hislerim kuvvetli ama fal baktiriyoruz yinede fal larda cikmadikca yipratiyo insani

Kizlar bugun benimkinin en yakin arkadasi beni aradi benimkiyle buluscagini benimde gelmemi soyledi bunu bir falci bilmisti hemde ruya yorumunda cika cika ruya yorumu cikti ruyalar gercektem gelecek habercisi :)
ya o ruyayı kıme yorumlatmıştın canım en guvendgm ruyalarm ama duzgun yorumlayamıyorum ozellıkle bır tane var yorumlatmak ıstedgm

Ins cnm tek kendim degil arkdsmda goruyorum mesela .arkadasim sevgilsinden ayriydi ruyamda aradigini ve baristigini gordum cocuk gercekten aradi baristilar.hislerim kuvvetli ama fal baktiriyoruz yinede fal larda cikmadikca yipratiyo insani

ayy o bende de oluyor. yakın olduklarımın başına gelecekleride görüyorum. onu çok mutlu edecek ya da çok üzecek birşeyse görüyorum. benimde hislerim kuvvetli. bile bile falda bir alışkanlık işte

ayy o bende de oluyor. yakın olduklarımın başına gelecekleride görüyorum. onu çok mutlu edecek ya da çok üzecek birşeyse görüyorum. benimde hislerim kuvvetli. bile bile falda bir alışkanlık işte
Biz senle ayniyiz onlara ne desem baslarina geliyo :) fal bir ciksa bida baktirmam cikana kadar devam

selammm bayanlar:) ben takılamadım bu ara sağlık problemleri yüzünden dün bir gireyim dedim şifreyi kitledim bende rezzanın bir dediği çıktı ve hiç beklemdiğimiz birşeydi..diğer dedikleri ne olur bilmiyorum..az önce göz gezdirdim sohbete serüven revaçta sanırım bu ara ben atmıyorum kimseye bu aralar...zati enerjim heran düşmeye meyilli fal dahada emiyomuş bunun anladım

Kızlar size ilk kez gerçek anlamda şok olduğum bir şeyi yazacağım falda bu kadar şok olmadım ama benim canım sıkkındı iki gün önce Selena hanıma baktırdığım falın altına bir soru yazdım. Kırmamış beni kart secip yorum yazmış, kızlar işimi en ufak noktasına kadar bilmiş isteyene özelden yazarım ne olduğunu ben ilk kez bu kadar şok oldum, yani resmen işimi bilmiş saydım ben onu ve 20-25 gün önce fal atmama rağmen kırmayıp kart secip yorumlamış, çıksa da çıkmasa da ben böyle insanları çok seviyorum

martsonu ask3 patlayacak,şubat bitimiyle eylul acar kerem falan patladı bende .gonca ve adını hatrlamadgım başka bır suru kısı vardı bınnazdan onlar yenıyılın gelmesyle patlamıştı ztn ha bıde mart başı mı sonu demıştı hatrlamıyorum ama serra gungoren de patladı yada patlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…