Binnaz Abla

Evvvett herşeyin belirlenrceği aya girdim :)) falcıların yüzde sekseni bu ayı hedef gösterdiler bence çok pis patlıycaklar :)))
inşallah patlamazlar canım ya .s fal baktırıp cıkmayacagından emın oluyoruz ya ya buyuzden mı cıkmıyo acaba.s.s binnaz yorumlarında herkesın kı cıkmış oluyo bı ben yazamadım cok mutluyum sıze guvenmekte haklıymışım dye

Oo eylul acar kerem degmez beklemeye kacinci patlamalari kimbilir "patlamis misir "falcilar kategorisi yapiyorum ilk uyeler bu ikisi

Cidden ya nasıl bir durumdayız hem baktırıyoru bide patlayacak diyoruz :))) heyy falcılarr bir kere yanıltın biziiii beeee. :)) bizde mutlu haberler verelimmm artıkkko günlerde gelcek inşallahh anistonum

Cidden ya nasıl bir durumdayız hem baktırıyoru bide patlayacak diyoruz :))) heyy falcılarr bir kere yanıltın biziiii beeee. :)) bizde mutlu haberler verelimmm artıkkko günlerde gelcek inşallahh anistonum
ayyy adagım var canımmmm ogn gellsınnn

maviş ablayla tanıştın sanırsam, ben mustafa abiye gidiyorum hep o cafede, maviş abla da çok güzel fal bakıyor bu arada, ama kendisi kafede bakmıyo, benim için bazenleri kart çekmişliği var, ve dedikleri çıktı
eski iş yerimde cadaloz hatunlar benle uğraşmasın die dua yazmışlığı bile var, çok severim ben onu

gerçekten mi dur ben de bir gideyim bankada tanışmıştık deyince hatırlar galiba, tatlı bir bayan sevdim ben hoşsohbet :)

Şubat ayının bitmesiyle patlayanlar medyumserkan, nesibe ve selin imer. Medyumserkan ve selin imer evlenme teklifi filan demişlerdi de o olayı geçiniz efendim patlayacakları zaten en başından belliydi nesibe erkek arkadaşımdan ayrılcağımı söyleyip aralık ocak şubat ayında yeni aşk öngörmüştü. Çıkmadı neyseki.

Kizlar bugun benimkinin en yakin arkadasi beni aradi benimkiyle buluscagini benimde gelmemi soyledi bunu bir falci bilmisti hemde ruya yorumunda cika cika ruya yorumu cikti ruyalar gercektem gelecek habercisi :)
canım hangi falcı bu rüyayı yorumladı söyleyebilirmisin

fallarımı tekrar dinliyim dedim yeni bi fal atmamak için ilkayın epey epey epey bi söyledikleri çıkmış onun dışında siz hiç sevmediniz ama cemin söyledikleri tık tık tık hemen 2 gün içinde gerçekleşti. ay heycanlandım benim zamanım yaklaşıyo tüm falcıların ortak kararıyla bi kaç ay içinde ya hep birlikte patlıycaz ya da havalara uçucaz hadi bakalım

ben fallara o kadar inanmıyorum, rüyalara inandığım kadar...
haklısın canım,rüyalar gerçek yaşadıklarımızın bir parçası olarak görüyorum,ben rüyalarımla gelecekte ne yaşayacağımı anlayabiliyorum,ama kısa gelecekte mutlaka rüyalarımı yaşıyorum,rüya yorumunu iyi yapan yorumcuya helal olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…