inşallah patlamazlar canım ya .sEvvvett herşeyin belirlenrceği aya girdim :)) falcıların yüzde sekseni bu ayı hedef gösterdiler bence çok pis patlıycaklar :)))
Oo eylul acar kerem degmez beklemeye kacinci patlamalari kimbilir "patlamis misir "falcilar kategorisi yapiyorum ilk uyeler bu ikisimartsonu ask3 patlayacak,şubat bitimiyle eylul acar kerem falan patladı bende .gonca ve adını hatrlamadgım başka bır suru kısı vardı bınnazdan onlar yenıyılın gelmesyle patlamıştı ztn ha bıde mart başı mı sonu demıştı hatrlamıyorum ama serra gungoren de patladı yada patlayacak
inşallah patlamazlar canım ya .sfal baktırıp cıkmayacagından emın oluyoruz ya ya buyuzden mı cıkmıyo acaba.s.s binnaz yorumlarında herkesın kı cıkmış oluyo bı ben yazamadım cok mutluyum sıze guvenmekte haklıymışım dye
Keske sorsaydin kuzum hic bilemez oaylin sayına fal attım bir insan bu kadar mı sallar...
Oo eylul acar kerem degmez beklemeye kacinci patlamalari kimbilir "patlamis misir "falcilar kategorisi yapiyorum ilk uyeler bu ikisi
ayyy adagım var canımmmm ogn gellsınnnCidden ya nasıl bir durumdayız hem baktırıyoru bide patlayacak diyoruz :))) heyy falcılarr bir kere yanıltın biziiii beeee. :)) bizde mutlu haberler verelimmm artıkkk o günlerde gelcek inşallahh anistonum
nereden bileyim kuzum ya..Keske sorsaydin kuzum hic bilemez o
herkese mi mart demiş bunlar ya artık ümidim kalmadı mart gelecek mayıs diyecekler sonra hepsi boş demek ki.ben de mart ayına giriş yapmıs bulunmaktayım mart ve nisan falların hepsi bom diye patlayacak:))
maviş ablayla tanıştın sanırsam, ben mustafa abiye gidiyorum hep o cafede, maviş abla da çok güzel fal bakıyor bu arada, ama kendisi kafede bakmıyo, benim için bazenleri kart çekmişliği var, ve dedikleri çıktıKızlar bugün bankada sıra beklerken yanımdaki kadın fal cafe vs vs derken hemen konusmaya katılıp ankaradaki küre cafenin sahibi kadınla tanıştımArkadaşlarım yuh çekiyormusun napıyorsun diyorlar ben de anlamıyorum nereye gitsem faldı enerjiydi kişileri beni buluyor
tutmayacagına eminim kendim için diyorum...herkese mi mart demiş bunlar ya artık ümidim kalmadı mart gelecek mayıs diyecekler sonra hepsi boş demek ki.
maviş ablayla tanıştın sanırsam, ben mustafa abiye gidiyorum hep o cafede, maviş abla da çok güzel fal bakıyor bu arada, ama kendisi kafede bakmıyo, benim için bazenleri kart çekmişliği var, ve dedikleri çıktı
eski iş yerimde cadaloz hatunlar benle uğraşmasın die dua yazmışlığı bile var, çok severim ben onu
ben de çok severim onu, arada muhabbet ederizgerçekten mi dur ben de bir gideyim bankada tanışmıştık deyince hatırlar galiba, tatlı bir bayan sevdim ben hoşsohbet :)
evet canım mantıken doğru söze ne denir,ama mantıken ole deglmi canım :)))
canım hangi falcı bu rüyayı yorumladı söyleyebilirmisinKizlar bugun benimkinin en yakin arkadasi beni aradi benimkiyle buluscagini benimde gelmemi soyledi bunu bir falci bilmisti hemde ruya yorumunda cika cika ruya yorumu cikti ruyalar gercektem gelecek habercisi :)
haklısın canım,rüyalar gerçek yaşadıklarımızın bir parçası olarak görüyorum,ben rüyalarımla gelecekte ne yaşayacağımı anlayabiliyorum,ama kısa gelecekte mutlaka rüyalarımı yaşıyorum,rüya yorumunu iyi yapan yorumcuya helal olsun.ben fallara o kadar inanmıyorum, rüyalara inandığım kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?