Binnaz Abla

Kesira sirel canim dedi biri araya giricek sizi baristirmsk icin bu yakin bir arkadsi olucak dedi.aynende oldu cocuk bugun bizi bir araya geyirmeye aramizi yapmak icin cagirdi
gerçekten rüya yorumlamak başlı başına bir allah vergisi helal olsun.
fallardan daha çok anlamlı ve gerçeği yansıtıyor,

kızlar seruvenın cevapları geldı gecen sefer 5 soru yazıştım 2 sıne tek satırlık cevap vermişti şimdi sorularımıda guzel cevaplamış uzunca yazmış ay valla suanda super ınşallah gelecegı de cıkar ya cok umıtlendırmemışde benı yetenek kıtapta mı kadında mı anlamadım ama yenı favorım o .inşallah o da bozulmaz

Harikaydi o ya havas kitabina falan bakiyor sanirim herkeze donecek diyor sanirim birde seviyo :)

hep yakın zamanlı seylermı soylemıstı?

Arkadaslar,iki ay once meryeme kahve baktirmistim,begenmistim.bu gecede farkli bir hesaptan katina attim tam bir fiyaskoydu..katinayi baskasi yorumlamis galiba,uslup,yazim tarzi cok farkli sok oldum resmen..hangisini gercek meryem bakti acaba..gercekten kandiriliyoruz bunu anladim..

mart ayına girdik emine'ye göre kirpi saçlı selena'ya göre cesur açık sözlü klotho yağmura'a göre iş sahibi nesibe'ye göre güzel ahlaklı rezzan ablaya göre gamzeli ester kira'ya göre uzun boylu aylin'e göre uzak yoldan gelmiş olan yakışıklı sevgilim sana sesleniyorum geleceksen acele gel çok bekleme yoksa fallar patlar verdiğim 200 tl'nin üzerine soğuk su içerim.....

herkes birşey söylemiş. en enteresan olanı kirpi saçlı olanı....uzak yoldan gelmiş olan yakışıklı olanıda ihtiras rüzgarları gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…