- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
gerçekten rüya yorumlamak başlı başına bir allah vergisi helal olsun.Kesira sirel canim dedi biri araya giricek sizi baristirmsk icin bu yakin bir arkadsi olucak dedi.aynende oldu cocuk bugun bizi bir araya geyirmeye aramizi yapmak icin cagirdi
hemde nasıl öyle böyle değilEvvvett herşeyin belirlenrceği aya girdim :)) falcıların yüzde sekseni bu ayı hedef gösterdiler bence çok pis patlıycaklar :)))
benim ruyalar hep cikiyorgerçekten rüya yorumlamak başlı başına bir allah vergisi helal olsun.
fallardan daha çok anlamlı ve gerçeği yansıtıyor,
Harikaydi o ya havas kitabina falan bakiyor sanirim herkeze donecek diyor sanirim birde seviyo :)kızlar seruvenın cevapları geldı gecen sefer 5 soru yazıştım 2 sıne tek satırlık cevap vermişti şimdi sorularımıda guzel cevaplamış uzunca yazmış ay valla suanda super ınşallah gelecegı de cıkar ya cok umıtlendırmemışde benı yetenek kıtapta mı kadında mı anlamadım ama yenı favorım o .inşallah o da bozulmaz
hep yakın zamanlı seylermı soylemıstı?fallarımı tekrar dinliyim dedim yeni bi fal atmamak için ilkayın epey epey epey bi söyledikleri çıkmışonun dışında siz hiç sevmediniz ama cemin söyledikleri tık tık tık hemen 2 gün içinde gerçekleşti. ay heycanlandım benim zamanım yaklaşıyo tüm falcıların ortak kararıyla bi kaç ay içinde ya hep birlikte patlıycaz ya da havalara uçucaz hadi bakalım
bana sevyr demedı canım arar senı ama bnu ılışkı baslangıcı olarak algılama dediHarikaydi o ya havas kitabina falan bakiyor sanirim herkeze donecek diyor sanirim birde seviyo :)
kac aydir ayrisiniz erkn bir trhmi verdi bna cok umutlu konusmadi ztnbana sevyr demedı canım arar senı ama bnu ılışkı baslangıcı olarak algılama dedi
Banada öyle dedı.aynen bunu dedıbana sevyr demedı canım arar senı ama bnu ılışkı baslangıcı olarak algılama dedi
hemen ıade ıste verıyolar aynende boyle yaz hıc vakıt kaybetmeSuan cok sinirliyim..hayal kirikligi resmen..
yok canım mayıs sonu dedı hazıran dyede gecen attgmda demıştı dedıgı tarıh ayrılmamz ustunden tam 1 yıl geçmiş oluyor eger barısırsak efsane olur yanıkac aydir ayrisiniz erkn bir trhmi verdi bna cok umutlu konusmadi ztn
offBanada öyle dedı.aynen bunu dedı
Banada temmuz dedi herkezi yaz a mi atiyor bu :) tarihteyok canım mayıs sonu dedı hazıran dyede gecen attgmda demıştı dedıgı tarıh ayrılmamz ustunden tam 1 yıl geçmiş oluyor eger barısırsak efsane olur yanı
mart ayına girdik emine'ye göre kirpi saçlı selena'ya göre cesur açık sözlü klotho yağmura'a göre iş sahibi nesibe'ye göre güzel ahlaklı rezzan ablaya göre gamzeli ester kira'ya göre uzun boylu aylin'e göre uzak yoldan gelmiş olan yakışıklı sevgilim sana sesleniyorum geleceksen acele gel çok bekleme yoksa fallar patlar verdiğim 200 tl'nin üzerine soğuk su içerim.....
emine zaten favorim balık etli gelmedi ama bu sefer tutacak inşallahherkes birşey söylemiş. en enteresan olanı kirpi saçlı olanı....uzak yoldan gelmiş olan yakışıklı olanıda ihtiras rüzgarları gibi.
İSTEDİM AMA HALA CAVAP YOK..Banada öyle dedı.aynen bunu dedı
istedim ama hala cevap yokkkkkHe
hemen ıade ıste verıyolar aynende boyle yaz hıc vakıt kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?