Canım kim bu zatı şahaneİSTEDİM AMA HALA CAVAP YOK..
Canım kim bu zatı şahan
Canım meryem..2 ay önce meryeme kahve falı atmıştım ..dün gecede farklı hesaptan katına attım..ama sankı ayni kişi yorumlamamış uslup yazım tarzı farklıydı..bende yönetime bildirdim..fallarımıda gönderdim bakalım sonucu bekliyorum
tekrar tekrar yazzz bıkmadanistedim ama hala cevap yokkkkk
Baktımki meillerden fayda yok bende bi şekilde tel numarasına ulaştım paypal hesabımdan aradım söyledim durumu ilgilenecekler..soncu bekliyorum..Te
tekrar tekrar yazzz bıkmadan
Kızlar binnazdaki raniaya fal atan ve falını benimle paylaşabilecek olan var mı?
bu meryemde bişey var...bende sorularımda dedmki ama yakın bi arkadaşım bu dediklerinizin imkansıza yakın ihtimal olduğunu boşa beklediğimi söylüyor dedim öylesine. bana dediki ben yaşayacağını düşünüyor ve hissediyorum bekle ve göray dun burada dalga gectım ama cok pıs gülesim varmeryem bana birini tarif etmişti.kumral,uzun boylu yapılı,renkli gözlü,kaslı böyle biriyle tanısacaksın dedı bır ay once ben de sacmalamaya basladı dedım ama oyle biriyle bugun tanıstım konusmaya basladm
Banada cok iddaali konustu verdigim zzamni bekle ve gor yasanacaklari dedi birde kiziyo insana demekki herkeze boylebu meryemde bişey var...bende sorularımda dedmki ama yakın bi arkadaşım bu dediklerinizin imkansıza yakın ihtimal olduğunu boşa beklediğimi söylüyor dedim öylesine. bana dediki ben yaşayacağını düşünüyor ve hissediyorum bekle ve gör
3 ay içinde yaşamassan aklının götürdüğü yere git dedi:) çok iddialı hoşuma gitti
:) kızmıyo tarzı o.inandırıcı olmak içn canımBanada cok iddaali konustu verdigim zzamni bekle ve gor yasanacaklari dedi birde kiziyo insana demekki herkeze boyle
ayy Allah korusunkızlar aranızda naazz' ın olumsuz konuştuğu kimse var mı acaba? seni istemiyor artık, dönmicek, başkası olucak falan dediği?
kızlar aranızda naazz' ın olumsuz konuştuğu kimse var mı acaba? seni istemiyor artık, dönmicek, başkası olucak falan dediği?
O herkese olumlu benceKızlar binnazdaki raniaya fal atan ve falını benimle paylaşabilecek olan var mı?
vallahi sabahtan beri gülüyorumbu meryemde bişey var...bende sorularımda dedmki ama yakın bi arkadaşım bu dediklerinizin imkansıza yakın ihtimal olduğunu boşa beklediğimi söylüyor dedim öylesine. bana dediki ben yaşayacağını düşünüyor ve hissediyorum bekle ve gör
3 ay içinde yaşamassan aklının götürdüğü yere git dedi:) çok iddialı hoşuma gitti
Canım meryem..2 ay önce meryeme kahve falı atmıştım ..dün gecede farklı hesaptan katına attım..ama sankı ayni kişi yorumlamamış uslup yazım tarzı farklıydı..bende yönetime bildirdim..fallarımıda gönderdim bakalım sonucu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?