Binnaz Abla

Canım meryem..2 ay önce meryeme kahve falı atmıştım ..dün gecede farklı hesaptan katına attım..ama sankı ayni kişi yorumlamamış uslup yazım tarzı farklıydı..bende yönetime bildirdim..fallarımıda gönderdim bakalım sonucu bekliyorum

ay dun burada dalga gectım ama cok pıs gülesim var meryem bana birini tarif etmişti.kumral,uzun boylu yapılı,renkli gözlü,kaslı böyle biriyle tanısacaksın dedı bır ay once ben de sacmalamaya basladı dedım ama oyle biriyle bugun tanıstım konusmaya basladm

kızlar tellwe deki binNaz hakkındaki yorumlarınız nedir baktıran oldu mu hiç?

bu meryemde bişey var...bende sorularımda dedmki ama yakın bi arkadaşım bu dediklerinizin imkansıza yakın ihtimal olduğunu boşa beklediğimi söylüyor dedim öylesine. bana dediki ben yaşayacağını düşünüyor ve hissediyorum bekle ve gör
3 ay içinde yaşamassan aklının götürdüğü yere git dedi:) çok iddialı hoşuma gitti

Banada cok iddaali konustu verdigim zzamni bekle ve gor yasanacaklari dedi birde kiziyo insana demekki herkeze boyle

vallahi sabahtan beri gülüyorum bencede o kadında bir şey var...

kuzum haklısın :Sgordum melekopo nun falını kesınlıllee aynı kısı degıl yada kadının gunahını alıyoruz bırden bıre turkcesı duzelmıs,yazım seklı duzelmıs,o mahallemızın falcısı gıtmıs yerıne elıt bır ınsan gelmıs

bu yazılı fallarda bısey var yemın edıyorum banada oyle oluyor ya bu kısıye onceden baktırmıstım dıyorum yada bu aynı ınsan degıl dıyorum ..
ıyı yapmısın haklısında emın olamayız sonucta gormuyoruz etmıyoruz sesını duymuyoruz..boyle bısey varsa gercekten yazıklar olsun yanı olan bıze oluyor her turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…