- 23 Ağustos 2012
- 51.939
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.011
- 898
kralzeus'a ya da hades'e baktıran oldu mu hiç?
Ben baktırdım, Hades nokta atışı yapmış ama tutmamışTemmuzda yakışıklı, esmer , uzun boylu biriyle tanışcaksın demiş şinanay tabi Zahmet edip nerde yaşadığımı sorsaymış keşke, ben almanyada yaşıyorum ne esmeri ?!!! burda tek esmer ben varım
Binnazabla da Diyar demir ve Sevgi yıldız arasında kaldım kızlar, kahve baktırcam ne derdsiniz?
sevgii derim diyar demir bana hikaye yazdi
Diyar da gerçekten çok olumlu yorumlar var........bilemedim yani nedir bu
Sevgi mi Gizem mi diyeyim o zaman
Ben baktırdım, Hades nokta atışı yapmış ama tutmamışTemmuzda yakışıklı, esmer , uzun boylu biriyle tanışcaksın demiş şinanay tabi Zahmet edip nerde yaşadığımı sorsaymış keşke, ben almanyada yaşıyorum ne esmeri ?!!! burda tek esmer ben varım
Binnazabla da Diyar demir ve Sevgi yıldız arasında kaldım kızlar, kahve baktırcam ne derdsiniz?
samira ya baktırmışmıydın peki?
Diyar da gerçekten çok olumlu yorumlar var........bilemedim yani nedir bu
Sevgi mi Gizem mi diyeyim o zaman
Baktırmadım şekerim, tavsiye eder misin? Anı biliyor mu sence?
kahve baktırdım, bende anı çok iyi bildi. daha dün baktırdım. ilerisini bilemem şimdilik diyeyim.
Diyar a verdim, beğenmezsem Sevgi ye göndercem..hadi bakalım :2: Hafta sonu da Samira yaparım artık.
balık kadınları çekici olurlar, iltifatı severler. sevdiklerine bağlanırlar, onu kıskanırlar. asi ruhludurlar. giyinmeyi, gezmeyi, eğlenmeyi severler. melenkolik yapıları vardır. hırslıdırlar. çok iyi tanıdığım biri öyleydi.
bende lavanta cayi yaptim oturuyorum simdi katyina falimi bekliyorum
dün ben de baktırdım ona nokta atışı çok var ama bişeye çok güldüm 3 ay 4 ay gibi vade verir ya falcılar samira bacım hafta bazında yapıo tahmin 14 HAFTA dedi saygılar dedim :) eylül nası binnazablada??
Giyinmeyi , gezmeyi severim evet, insanlar genelde giyim zevkimi överHatta ikisinin kombinasyonuna bayılırım, güzel giyinip gezmeye gitmeyi severim , couture giyilesi bir yerse zaten eli bayraklı ilk ben giderim Gece davetine, operaya gitmeye bayılırım sırf gece elbisesi giyicem diye
İltifata zaten ölüp bitiyrmGeçende bir iş arkadaşım bana tanıdığım bütün kadınlardan daha güzelsin dedi Hiç niyetim olmamasına rağmen bu adamı 3 gün düşündüm sırf iltifat etti diye
Çekici mi?!!! Çekici olsaydım burda ne arardım ablaaaaaaaa, kısmet için fal baktırır mıydım sence eheheh
Kimden bu katina ? Ben Şevval hanıma baktırcam bir ara.
Canim ben Eylul'e tarot baktirmistim, verdigi zaman cikmadi bende.. Zaman verirse takilma diye soyluyorumbaktiriyorum 2 tane yolladim biri eylule biri sevvale
bende balık kızıyım a dostlar :) balık kadını iyi olur güzel olurhülyalı bakar, öyle demişti bana fal sepeti yağmur. ya bir ara yağmur fırtınası esiyordu başlıkta ne oldu ona cidden? artık hiç konuşulmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?