- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
nem nazzın bekletme alışkanlıgına dayanamayıp 3. Gunun sonunda hep gerı cektım bılemıyorum cnm ama begenenler vardı.olumsuz dedıgıde vardı galıba..ben de bunu merak ediyorum acaba naz pembe tablocu mu ? Ben olumsuz da konuşuyor diye biliyordum ama emin olamadım
Falci degerlenmesinde birsey yazdim bana saydi :) bu ne umutsuzluk hersey senin istedigin anda olmaz garanti verir gibi konusuyo iddali konusup fali cikan varmiki:) kızmıyo tarzı o.inandırıcı olmak içn canım
ben gerçeği duymaya hazırdım ama çok olumluydu bana:) anda çok iyiydi, zaman da az kaldığı için merak ettim.ayy Allah korusun
yüzde yüz falan ya acaba herkese güzel şeyler mi söylüyo diye düşündüm.ben de bunu merak ediyorum acaba naz pembe tablocu mu ? Ben olumsuz da konuşuyor diye biliyordum ama emin olamadım
yüzde yüz falan ya acaba herkese güzel şeyler mi söylüyo diye düşündüm.
sana olumluydu peki canım?
Bu kadar iddalı konuşması da hoş değil.. Fal bu sonuçtaFalci degerlenmesinde birsey yazdim bana saydi :) bu ne umutsuzluk hersey senin istedigin anda olmaz garanti verir gibi konusuyo iddali konusup fali cikan varmiki
herkezemi boyle :)Bu kadar iddalı konuşması da hoş değil.. Fal bu sonuçta
Bu kadar iddalı konuşması da hoş değil.. Fal bu sonuçta
aynen iddialı konuşanları sevmiyorum ben, olumlu da olumsuz da olsa içimden inanmak gelmiyor, alt tarafı fal yani.
kızlar aranızda naazz' ın olumsuz konuştuğu kimse var mı acaba? seni istemiyor artık, dönmicek, başkası olucak falan dediği?
şok oldum ne sacma baskası varsada öyle mi söylenir.sBenim falımı bakmadan iade etmişti . Bakamıycam canığğğğmmm ama onun hayatında başka biri var diyip depresyonu en derinlerde yaşamama sebep olan kadın !!!
Öyle bir durumda yokmuş ama dip not :))
şok oldum ne sacma baskası varsada öyle mi söylenir.s
uzun zaman sonra mı hayatında birinin olmaıdgı ortaya çıktı..ben öğrenene kadar bitap düşerdim heraldeEvet maalesef ki , o andaki surat ifademi görmen lazımdı :)
Bu sebeptendir ki kendisini pek sevmem , hatta hiç sevmem
uzun zaman sonra mı hayatında birinin olmaıdgı ortaya çıktı..ben öğrenene kadar bitap düşerdim heralde
ben de canlı chatle baktırmıştım da merak ettim herkese aynı mı söylüyor diyecanım canlı chat ile baktırmıştım ben ona
bana da mart dedi de bakalım artık ben de hiç sanmıyorum ama mantıklı sallıyor yani böyle diğer koyu pembecilerden daha açık bi pembeO herkese olumlu benceben canlı baktırdım mart demıştı hıcc sanmıyorum olucagını bana göre kötü baktırma
ben de canlı chatle baktırmıştım da merak ettim herkese aynı mı söylüyor diye
bana da mart dedi de bakalım artık ben de hiç sanmıyorum ama mantıklı sallıyor yani böyle diğer koyu pembecilerden daha açık bi pembe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?