Binnaz Abla

Kızlar dünden berı aklıma takıldı... Seruvenın yorumu..sorularıma cvp da vermıyo;(() bı kez daha sorular için mi fal atıcam yuh dıyorum benımkının yenı kız arkı için suprız yapan cana yakın ama kurnaz bı kız demış,, ama goruşmenız olucak demış bunlar ayrılıyomu ayrılmıyomu onun cvp yok mutlaka konuşcaksınuz fırsat olucak ama ılişki başlangıcı zaman alır demış iş için hbr bekledıgın kişide bişey beklıyo onu dıcek demış(( bunların zamanı yok?? Bı yorum yazın lutfen.vallahı aklımı yedırttı bana bu dengesız yorumlar

Be
ben de bunu merak ediyorum acaba naz pembe tablocu mu ? Ben olumsuz da konuşuyor diye biliyordum ama emin olamadım
nem nazzın bekletme alışkanlıgına dayanamayıp 3. Gunun sonunda hep gerı cektım bılemıyorum cnm ama begenenler vardı.olumsuz dedıgıde vardı galıba..

Kizlar ayrildigim eski erkek arkadasimin en yakin arkadsi bizi baristirmak icin bir araya getirmek istedi.bir ay once ben konus dedigimde yanasmiyodu olmaz olumsuz konusyodu onun barismacigini soyluyodu simdide boyle ara yapmaya calisiyo benimkinde yumusama mi olduki bu boyle yapiyo sizce ?

yüzde yüz falan ya acaba herkese güzel şeyler mi söylüyo diye düşündüm.

sana olumluydu peki canım?

evet olumluydu hatta fazla olumluydu, ben naz olumsuz gördüğüne de söylüyor diye biliyorum ama bakalım göreceğiz bana verdiği tarih yakın.

kızlar aranızda naazz' ın olumsuz konuştuğu kimse var mı acaba? seni istemiyor artık, dönmicek, başkası olucak falan dediği?

Benim falımı bakmadan iade etmişti . Bakamıycam canığğğğmmm ama onun hayatında başka biri var diyip depresyonu en derinlerde yaşamama sebep olan kadın !!!

Öyle bir durumda yokmuş ama dip not :))

Benim falımı bakmadan iade etmişti . Bakamıycam canığğğğmmm ama onun hayatında başka biri var diyip depresyonu en derinlerde yaşamama sebep olan kadın !!!

Öyle bir durumda yokmuş ama dip not :))
şok oldum ne sacma baskası varsada öyle mi söylenir.s

bir arkadaşımız özelden bir özür yazmış,eger niyetinde samimiyse sebep belırtmeden burdan da aynı özrü yazmasını beklıyorum.sadece bana degıl hepımıze hoş olmayan birşey yaşattı

Arkadaşlar naza birkaç ay önce baktırdığım falda hoşlandığım kişiyle Ocak sonu ilişki başlangıcı demişti hatta Kasım 2015 evlilik teklifi yapacağını söylemişti.Falını okuduğumda olmayacağını hissetmiştim keza olmadı da.Fal bu çıkar çıkmaz ama çokta bel bağlamayın derim.

uzun zaman sonra mı hayatında birinin olmaıdgı ortaya çıktı..ben öğrenene kadar bitap düşerdim heralde

Yok , tabi o zaman biraz kendime gelemedim ama , zaten görüşüp konuşuyorduk o zaman öyle bir durum yoktu ,
Hayatında biri olan erkek belli eder kendini zaten , bu zamanını hep benimle geçiyordu :)

canım canlı chat ile baktırmıştım ben ona
ben de canlı chatle baktırmıştım da merak ettim herkese aynı mı söylüyor diye

O herkese olumlu bence ben canlı baktırdım mart demıştı hıcc sanmıyorum olucagını bana göre kötü baktırma
bana da mart dedi de bakalım artık ben de hiç sanmıyorum ama mantıklı sallıyor yani böyle diğer koyu pembecilerden daha açık bi pembe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…