Binnaz Abla

ben gerçeği duymaya hazırdım ama çok olumluydu bana:) anda çok iyiydi, zaman da az kaldığı için merak ettim.

sen baktırdın mı canım, sana da mı pozitifti?
yok canım ben baktırmadım.ben artık serüvenle son buldum baktırmıyorum bitti.herkesi denemem zaten en iyi ilinen 3-4 kişiye baktırdım.daha fazla çorba yapmaya gerek yok çünkü en son kim ne derse o enerjide kalıyomuş olay.kötü bişey duymak istemiyorum artık hayırlısı..

canım duvarına falan yaz ben duvarından sıkıştırdım 2 kez falan bütün sorularıma cevap verdi

Yok , tabi o zaman biraz kendime gelemedim ama , zaten görüşüp konuşuyorduk o zaman öyle bir durum yoktu ,
Hayatında biri olan erkek belli eder kendini zaten , bu zamanını hep benimle geçiyordu :)

Canım falının çıkmamasına sevindim, olumsuzda üslup çok önemli, ben de nazın falının çıkmayacağını düşünüyorum. Ama sen senin esas oğlanın hayatında biri olduğunu, öğrendiğini yazmıştın ve bir arkadaşımız kim bildi diye konuyu arattığında sana nazın bunu dediğini söylemişti, sen de aa evet naz söylemişti gibi bir şey demiştin. O sen değil miydin, ben mi karıştırıyorum gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Ben de bir ara çocuğu bir kızla gördüm diye koşa koşa 3. kişi diyen iki falcıyı yazmıştım ama iki gün içinde tamamen öyle bir şey olmadığı ortaya çıkmıştı Seninki de mi öyle oldu?

Haklısın canım o bendim :)
Aşırı olumsuz bir karekter olduğum için öyle sandım , yani bir arkadaşıyla görüşmüş hatta resimde normaldi yani yanyana durmuşlar , sarmaş dolaş falan değil yani :)
Gözüm döndü bi an bitti işte dedim biri girmiş hayatına dedim , ama yokmuş :)
Oda hep bana der zaten , sen ve kompre teorilerin hiç bitmeyecek diyee

ahaha bana da hep öyle derler. Benim durum gibiymiş, o an bana da kendin yazıp oynuyorsun demişlerdi Niye böyleyiz biz ya

Kızlar biri kesira sirele bir yıldız verip İÇİM KARARDI yazmış o yorumu gördüm ve ne kdr doğru bi tercih yaptığımı anladım gelsin gerçekler çat çat suratıma hazır ol lovemecim

Mazoşist misin bebğimm

kesira bana olur bu iş dedi konuşmanun sonuan doğru şöyle şöyle yapmazsan açık söylüyorum kaybeden sen olursun dedi
Ne diyo bu dedim yaa karar veremedi bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…