Hahahahahahahah ya çok merak ediyorum falını dur bari ben sana atayım bi bak aynı mı ifadelerKomik ama banada Mart demiştii
Hahahahahahahah ya çok merak ediyorum falını dur bari ben sana atayım bi bak aynı mı ifadelerama falı görünce üzülme benim için yazık kızcağız ne kdr umutlanmış diye
Bu arada İlkay Gür için ne düşüyorsunuz? Baktırmaya değer mi?
Hımm deneyelim o zaman:) peki hangi falını önerirsin canım?Ben begeniyorum en cok fali cikan insanlardan birisi zaten..
Baktirmaya deger.
yok canım ben baktırmadım.ben artık serüvenle son buldum baktırmıyorum bitti.herkesi denemem zaten en iyi ilinen 3-4 kişiye baktırdım.daha fazla çorba yapmaya gerek yok çünkü en son kim ne derse o enerjide kalıyomuş olay.kötü bişey duymak istemiyorum artık hayırlısı..ben gerçeği duymaya hazırdım ama çok olumluydu bana:) anda çok iyiydi, zaman da az kaldığı için merak ettim.
sen baktırdın mı canım, sana da mı pozitifti?
Hep kahve attim o yüzden tarotu veya katinasi nasildir bilmiyorum .Muhtemelen her falda iyi..Hımm deneyelim o zaman:) peki hangi falını önerirsin canım?
Ben begendim kart yorumcusu degil benceBu arada İlkay Gür için ne düşüyorsunuz? Baktırmaya değer mi?
canım duvarına falan yaz ben duvarından sıkıştırdım 2 kez falan bütün sorularıma cevap verdiKızlar dünden berı aklıma takıldı... Seruvenın yorumu..sorularıma cvp da vermıyo;(() bı kez daha sorular için mi fal atıcam yuh dıyorumbenımkının yenı kız arkı için suprız yapan cana yakın ama kurnaz bı kız demış,, ama goruşmenız olucak demış bunlar ayrılıyomu ayrılmıyomu onun cvp yok mutlaka konuşcaksınuz fırsat olucak ama ılişki başlangıcı zaman alır demış iş için hbr bekledıgın kişide bişey beklıyo onu dıcek demış (( bunların zamanı yok?? Bı yorum yazın lutfen.vallahı aklımı yedırttı bana bu dengesız yorumlar
bana epey bi dediği çıktı çıkmasını beklediklerim var hala umarım çıkar onlar daBu arada İlkay Gür için ne düşüyorsunuz? Baktırmaya değer mi?
Yok , tabi o zaman biraz kendime gelemedim ama , zaten görüşüp konuşuyorduk o zaman öyle bir durum yoktu ,
Hayatında biri olan erkek belli eder kendini zaten , bu zamanını hep benimle geçiyordu :)
Canım falının çıkmamasına sevindim, olumsuzda üslup çok önemli, ben de nazın falının çıkmayacağını düşünüyorum. Ama sen senin esas oğlanın hayatında biri olduğunu, öğrendiğini yazmıştın ve bir arkadaşımız kim bildi diye konuyu arattığında sana nazın bunu dediğini söylemişti, sen de aa evet naz söylemişti gibi bir şey demiştin. O sen değil miydin, ben mi karıştırıyorum gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Ben de bir ara çocuğu bir kızla gördüm diye koşa koşa 3. kişi diyen iki falcıyı yazmıştım ama iki gün içinde tamamen öyle bir şey olmadığı ortaya çıkmıştıSeninki de mi öyle oldu?
Haklısın canım o bendim :)
Aşırı olumsuz bir karekter olduğum için öyle sandım , yani bir arkadaşıyla görüşmüş hatta resimde normaldi yani yanyana durmuşlar , sarmaş dolaş falan değil yani :)
Gözüm döndü bi an bitti işte dedim biri girmiş hayatına dedim , ama yokmuş :)
Oda hep bana der zaten , sen ve kompre teorilerin hiç bitmeyecek diyee
ahaha bana da hep öyle derler. Benim durum gibiymiş, o an bana da kendin yazıp oynuyorsun demişlerdiNiye böyleyiz biz ya
Kızlar biri kesira sirele bir yıldız verip İÇİM KARARDI yazmış o yorumu gördüm ve ne kdr doğru bi tercih yaptığımı anladım gelsin gerçekler çat çat suratıma hazır ol lovemecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?