Hahahah canım kesira sirel dimi bu tellwe kesira değil
Mazoşist misin bebğimm
kesira bana olur bu iş dedi konuşmanun sonuan doğru şöyle şöyle yapmazsan açık söylüyorum kaybeden sen olursun dedi
Ne diyo bu dedim yaa karar veremedi bi türlü
KİMMMM... MERAK ETTİM..bir arkadaşımız özelden bir özür yazmış,eger niyetinde samimiyse sebep belırtmeden burdan da aynı özrü yazmasını beklıyorum.sadece bana degıl hepımıze hoş olmayan birşey yaşattı
Hahahah canım kesira sirel dimi bu tellwe kesira değilben kesiraya baya fal atmışım eskiden ya ama sesli olduğu için dinleyemiyorum şuan
Off forumdan da kaçan kaçana burda ne güzel muhabbet ediyoruz kızlar sanki napıyoruz gitmeyin yakızlaaar, melekponun yazdıklarını okuyunca eski fallara baktım da meryem gerçekten farklı gibi gibi yaaa
ohaanesss.. eğer bunda da bi halt çıkarsa daha da fal-mal baktırmam.. bu nedir yaa!! sesli faldan şaşmamak gerek..
kızlar ben artık foruma çok sık takılamayacağım ancak bu konuda bir gelişme olursa lütfen paylaşınn
Alin benden de o kadar paranoyakahaha bana da hep öyle derler. Benim durum gibiymiş, o an bana da kendin yazıp oynuyorsun demişlerdiNiye böyleyiz biz ya
mart kapıdan baktırır,artık yakacak bi şer bulamazsa patır patır patlar.Hahahahahahahah ya çok merak ediyorum falını dur bari ben sana atayım bi bak aynı mı ifadelerama falı görünce üzülme benim için yazık kızcağız ne kdr umutlanmış diye
yaa en azından fal gibi fal bakar.Ben begeniyorum en cok fali cikan insanlardan birisi zaten..
Baktirmaya deger.
kesira sirel mi o iyidir,dedimya canım en azından bu falcılar burç yorumu gibi bakmıyorlar,telvelere bakarak bakıyorlar,mantıklı geliyor,ha çıkar çıkmaz bilinmezde.Kızlar kesiraya fal atsam mı ya
beğenmedinmi canım olumsuzmu dedi sanada,kesira sirel çok olumsuz yorum yapmıyor aslında gerçekci olduğu için kaldıramıyoruz,ilk zaman bende ona 1 yıldız vermiştim ama sonra onun gibi mantıklı fal bakan bulamadığım için ara ara ona baktırıyorum,ilk dinlediğimde istediğim gibi değildi kızmıştım,ama dediklerinii yaadım,enerji tuttu diye düşünüyorum,biriyle yakınlaşsam ilk soracağım falcılardan biridir.Kızlar biri kesira sirele bir yıldız verip İÇİM KARARDI yazmış o yorumu gördüm ve ne kdr doğru bi tercih yaptığımı anladım gelsin gerçekler çat çat suratıma hazır ol lovemecim
bence kesiranın eski fallarını dinle canım üşenme göreceksin ne kadar doğru yorum yapıyor,ben sesli falları açıp arada dinliyorum,çünkü gerçekci oluyor,yazılılarda adeta copi diye düşünüyorum tat vermiyorHahahah canım kesira sirel dimi bu tellwe kesira değilben kesiraya baya fal atmışım eskiden ya ama sesli olduğu için dinleyemiyorum şuan
Valla canım yemek yiyordum fal geldi boğazıma dizildi bildiğinbeğenmedinmi canım olumsuzmu dedi sanada,kesira sirel çok olumsuz yorum yapmıyor aslında gerçekci olduğu için kaldıramıyoruz,ilk zaman bende ona 1 yıldız vermiştim ama sonra onun gibi mantıklı fal bakan bulamadığım için ara ara ona baktırıyorum,ilk dinlediğimde istediğim gibi değildi kızmıştım,ama dediklerinii yaadım,enerji tuttu diye düşünüyorum,biriyle yakınlaşsam ilk soracağım falcılardan biridir.
sana öyle demiş,ben telveyi az attım demiştim,banada dediki telvenin azlığı çokluğu hiç önemli değil,bazende dipdeki karnlıklar olumsuz anlamına gelmez azlıkta önemli değildir o anki his önemli demişti,ben bu fal işinin ciddi anlamda enerjiye bağlı olduğuna inanıyorum.ama falını çok begendim,bana kesira sirel nasıl deseler olumsuzda olumluda olsa,en azından fala hakim bir yorumcu,bunlar zaten rezzan,benna,ilkay gibi sesli yorumcular dnlenebilen yorumcular hep tercihimdir,Valla canım yemek yiyordum fal geldi boğazıma dizildi bildiğinbana zaten aranızda tutku yokmuş seni sevmemişki tarzı bişey kullanmış fenaydı ya sanırım bu falın şokunu bi üç beş ay atlatamam ama gerçekten çok tutarlı çok sadece kafama takılan şey fincanının dibi kara demiş ben böyle tabirlerden befret ediyorum yani ha fincanının dibi kara demiş ha balık bar kuş var demiş böyle şeylere sinir oluyorum ama yorum harikaydı cidden
Offf bana da fincanın dibi çok kara dedi çok kapalı fincan dedi ya ahahahahahahahah ama ne bileyim yine de bi çok falcıdan iyiydi yine olsa yine atarım venüste olumsuzdu mesela venuse asla bi daha atmam ama kesiraya atarım yani daha mantıklı en azından kırmıyor ve geçerli sebepleriyle beraber söylüyor olumsuzu dasana öyle demiş,ben telveyi az attım demiştim,banada dediki telvenin azlığı çokluğu hiç önemli değil,bazende dipdeki karnlıklar olumsuz anlamına gelmez azlıkta önemli değildir o anki his önemli demişti,ben bu fal işinin ciddi anlamda enerjiye bağlı olduğuna inanıyorum.ama falını çok begendim,bana kesira sirel nasıl deseler olumsuzda olumluda olsa,en azından fala hakim bir yorumcu,bunlar zaten rezzan,benna,ilkay gibi sesli yorumcular dnlenebilen yorumcular hep tercihimdir,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?